@pedromarjo
mooie, nette cp in een klein dorpje. recht tegenover een pizzeria met heerlijke pizza’s en vriendelijke bediening.
Super vriendelijke ontvangst door engels sprekend meisje. Zelf je (ruime) plek uitzoeken, €15.- zonder stroom, €21.- met stroom. Zwembad gebruik kost extra maar leggen ze netjes uit aan de receptie. Restaurant op de camping een dikke 10, heerlijk gegeten! Sanitair verouderd maar schoon en een heerlijke warme douche zonder tijdslimiet.
Fijne rustige plek tussen het groen. Sanitair schoon. Alle voorzieningen. Betalen kun je bij de Mairie, indien gesloten geld in brievenbus doen. Verder is er in het dorpje niks.
Rustige plaats tussen het groen. Schoon toilet, gelegenheid voor water te vullen en grijs waterafvoer, chemisch toilet ledigen. 400 meter bij het dorpje vandaan.
Prima plek op loopafstand van het gezellige centrum van Perigueux. Veel plaatsen en nachts rustig.
Geweldige plek tussen de wijnranken. Gelegenheid tot douche, verouderd maar schoon! Wijnproeverij met HEERLIJKE wijnen.
Super plek om het geweldige dorpje te bezoeken. Gratis overnachting, water via app betalen. Nog 1 nacht extra gebleven omdat Monpazier echt schitterend is.
super fijne plek na een dagje reizen. rustige parkeerplaats t.o hotel 2 plaatsen zijn voorzien van stroom. eten in hotel is een aanrader, ontbijt ook.