@peerke
Lid van Campercontact sinds 2020

Prima cp. Zelfs half november nog helemaal vol.
Aan de rand van het dorp. Lekker rustig met fraai uitzicht. Sanizuil ok.
Op 19 november 2019 hele cp vol met vracht- en circus wagens. Kon geen hond meer bij, laat staan een camper. Deze plaats toegevoegd aan onze zwarte lijst.
Leuke CP met alle voorzieningen. Maar dat alle voorzieningen gratis zijn lokt toch wel iets te enthousiaste reacties uit. Want elke 2 uur naar de stroompaal lopen om weer de groene knop in te drukken ben je eerder zat dan gewoon.
Prima CP, met uitstekende voorzieningen. In de beschrijving staat 6 plaatsen, maar wij overnachtten er met een stuk of 10 campers. Naast de verharde plaatsen is er ook ruimte op het gras. Beter niet 'aanrijden' vanuit Nonières, maar via route uit zuidelijke richting.
Waren hier 1e week sept. Stonden er stil en rustig. Zeer vriendelijke 'madame' die ons welkom heette. Vonden zonder probleem een plaats (zonder electriciteit) waar we zonder blokken prima horizontaal stonden. Wil je een plek met electra dan heb je blokken nodig. Wij vinden dat in een aantal reviews de negativiteit iets te veel de overhand heeft gekregen.
Rustige camperplaats in mooie omgeving van de Croix de Chaubouret (1200 mtr hoogte). Wandelgebied ! Wij kwamen vanuit St. Chamond via leuke weg (D2) naar boven.
Perfecte stek voor wie van rust houdt (zoals wij). Stonden hier begin sept. alleen. Sanistation 'en panne'. Wel mogelijkheid om te lozen (toilet en vuil water).
(te) smalle wegen op de camping, (te) kleine plaatsen, niet echt geschikt voor campers
Perfecte stek in de Creuse, waar overigens veel goede en rustige camperplaatsen zijn. Niet alle stroompunten werkten op deze CP, maar dat was geen probleem, omdat we er toch maar met 2 campers stonden.
Op zich aardige camping, maar redelijk veel verkeerslawaai. En rondom het (overigens nieuwe) sanitair hang een penetrante riolloollucht. Alles bij elkaar beetje duur in relatie tot de geboden kwaliteit. 6 euro per nacht voor de elektriciteit is sowieso "over de top"
Mooie omgeving. Rustige, goed verzorgde camperplaats
Prachtige stek, rustig en leuke entourage.
Sluit me graag aan bij vorige recenties. Rustige camperplaats, goed toeven.
Overnachtingsplaats is onverhard. Wij kwamen bij regenachtig weer vast te zitten. Gelukkig jutezakken bij ons. Daarna aan de andere kant van het voetbalveld gaan staan op harde ondergrond. Verder prima plek. Sanizuil werkte naar behoren.