@peffke
De prijs voor één nacht 245,00SK
kost nu 300 sk
De prijs vandaag is 74€ voor een standaardplaats voor 2 personen + elektriciteit.
Goede plek. Let op bij het boeken, geef niet het verkeerde telefoonnummer door en gebruik Tsjechische stopcontacten (adapters)! Anders past alles
Leuke plek om de grotten per fiets te verkennen. Ga niet naar Camperkontakt, maar noteer de coördinaten, anders kom je bij het treinstation terecht. Aanbeveling.
Zeer aardige machinist, absoluut stil. €20 in het laagseizoen zonder elektriciteit. Er is nog geen elektriciteit op locatie.
Het is open. Leuke plek.
Ik kan het alleen maar aanraden, alles is in goede staat. Ik voelde mij zeer op mijn gemak. Het oude stadje is gemakkelijk te bereiken en zeker een bezoek waard. BEDANKT
Geweldige plek. De baas is erg aardig, ze zijn nog steeds bezig met de plek, maar alles is prima wasmachine, afvalverwerking, douches en ruime plaatsen. Bedankt
Ik moet mezelf corrigeren, de recensie die nu voor de familie Duglas is, hoort eigenlijk hier thuis, deze plek is de moeite waard om te gebruiken, zo'n aardige Duitstalige gastheer. Alles wat je nodig hebt is aanwezig: douche, wasruimte, elektriciteit en uitzicht op zee. En niet te vergeten het heerlijke verse eten in de taverna. Bedankt
Een dikke pluim voor Georg, hij is een zeer vriendelijk en gastvrij persoon die graag gastheer is. Bent u op zoek naar een mooie kampeerplaats met uitzicht op zee, lekker eten en goede sanitaire voorzieningen? Dan bent u hier op de juiste plek. Probeer de uitstekende keuken van de taverne; Het is het waard. Ik had graag meer sterren willen geven. BEDANKT
Alles wat een kampeerder nodig heeft en open in maart!!!Bedankt
Zeer geschikt om het zuidelijke deel, met het Vikingkasteel en de vuurtoren, per fiets te verkennen. Leuker terreinwachter.
Zeer mooie, rustige plek, met de mogelijkheid om op elk moment een museum te bezoeken en een leuke kleine wandeling naar een kleine waterval te maken
Als je de Spaanse gastvrijheid wilt ervaren, moet je hierheen komen. De gastvrouw is zó warm en meegaand. Alles douches, wasmachines en toiletten is hier aanwezig tegen een zeer redelijke prijs, ik kan deze plek alleen maar aanbevelen aan iedereen die hier komt. BEDANKT, altijd weer.
Dank aan de gemeenschap voor de prachtige kans om hier te staan