@pegrelo
je zoekt een rustige plek aan het water met vriendelijke beheerders en prijzen erg populair bij spagasten vanwege de kwaliteit van de spa, de shuttles om er te komen super verzorgd sanitaire kant met warm water zeer goede sfeer onderhouden door de managers avondmaaltijd buiten jeu de boules-toernooi ik raad aan
vriendelijk welkom uitgestrekt land met goed gedefinieerde ruimtes rustig aan het meer goed ingerichte camping met pizzabrooddepot in de buurt ik raad aan
Sitecode: 101904
vriendelijk welkom het kampeerterrein is goed onderhouden evenals de toiletten een kleine flat voor het legen moet je naar het centrum van het dorp naar de gemeenschappelijke ruimte
voor één nacht gratis gemeenschappelijke ruimte grind vlakke grond elektriciteitsterminal en water betalen bij de terminal bij de ingang te duur jammer anders de gemeentelijke camping tegenover
zeer mooie rustige plek in de buurt van een water in de buurt van het dorp met een supermarkt brood ik raad aan
een camping met een adembenemend uitzicht op moustiers zeer vriendelijke ontvangst de plaatsen zijn onderhouden en goed uitgerust met elektrische aansluitingen en een waterpunt sanitaire wasmachines genoeg om te voldoen voor een geweldig verblijf een klein toeristentreintje om dit prachtige dorp te bezoeken dat bekend staat om zijn aardewerkfabrieken aan de voet van de camping ik raad aan
een zeer aangename plek op gras naast een dorp 10 minuten lopen rustig beheerd door CampingCard Park voor een mooie prijs 10€ voor dit seizoen
rustige geasfalteerde omgeving naast de Aude bij de bowlingbaan
vriendelijke ontvangst van het team, daar wordt Frans gesproken vlakbij dit immense strand van zeer schoon fijn zand de camping is zelfs op dit moment praktisch vol vergeet niet te reserveren onberispelijk sanitair Ik zal terug komen