@peklpo

Lid van Campercontact sinds 2020

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Altijd blij! Nu zelfs met elektriciteit - :)

Gemakkelijk parkeren bij het zwembad. Erg leuk om te wandelen en te fietsen.

Eifel camperpark! Wij waren er op 20.07.2018 en moesten helaas vaststellen dat niets van wat beschreven staat in Promobil (V / E) beschikbaar is. De plaats is een enkel grindoppervlak. We zijn opnieuw gereden. Geen operator ter plaatse.

De camperparkeerplaats is eenvoudig, schoon en direct aan de Badewelt. Vanaf hier prachtige fietspaden naar Euskirchen en omgeving. Aldi, drinkt 200m. De nacht was erg stil en absoluut veilig. De badkamer is een bezoek waard! We komen terug.

Het veld is goed onderhouden en netjes. Wat me een beetje stoort, is dat je voor elektriciteit moet betalen! We hebben geen elektriciteit nodig. Het draadloze internet is niet beschikbaar! Of is defect? ​​Dit wordt ook betaald! Ik ben niet verbaasd dat de plaats nauwelijks bezocht wordt. Hier zou de site-operator moeten verbeteren!

ok voor een nacht. De campers zijn zo nauw geplaatst dat we de camperdeur zelfs niet kon openen en via de kant van de bestuurder naar binnen moesten. De plaats maakt een niet onderhouden indruk. We zullen hier niet meer komen.

We wilden een tafel via e-mail reserveren en overnachten. Geen reactie van het restaurant ontvangen, jammer.

Veel dank aan de stad Wipperfürth! Alles aanwezig wat je nodig hebt. Zelfs elektriciteit, lozen en water. Het centrum ligt op loopafstand, bakkers, slagers zijn er allemaal. Zeer rustig 's nachts.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

De plek kost € 10 te betalen bij de receptie van de camping. Met de fiets bent u snel in de haven dat is wel de moeite waard. Het strand 300m. Wij voelden ons zeer comfortabel en veilig.

Rustige parkeerplaats direct aan het strandbad. Bushalte in de buurt. Voorzieningen oke.

Slecht verzorgd, om te overnachten oke. Sani aan renovatie toe.

Zeer mooie parkeerplaats, de sanitaire voorzieningen zijn voorbeeldig. Een Wellnessberreich het aanbod compleet. Sauna, zoutgrot, massagetafel er allemaal. De stad Xanten heeft veel te bieden. Zeker een bezoek in ieder geval de moeite waard.