@penmonroute
Heerlijk rustige plek. Ontvangst door een vriendelijke havenmeester. Sanitair verouderd maar schoon. Clubhuis open waar je gebruik kon maken van de keuken. Helemaal prima.
Een prachtige plek. We stonden op het gras in een mooie tuin. Heel rustig. Buitendouche was heerlijk. Toilet ook aanwezig. Alles goed verzorgd.
Vriendelijk ontvangst bij de receptie. Je krijgt een kaartje mee waarop de vrije plaatsen genoemd staan waaruit je kunt kiezen. Wij vonden de standaard plekken meer dan prima. Santinair was schoon. Het was heel druk desondanks een rustige camping. De beelden met muziek voor ons zeer de moeite waard.
Hele fijne plek. Warm welkom door beheerder. Leuk om te zien dat er veel locals een duik komen nemen. Sanitair kan schoner.
Een heel fijn welkom. Zelf een plek uitkiezen. Voorzieningen super schoon. Dicht bij de stad. Fiets kun je eventueel stallen in een container. Beheerders zijn op een fijne manier aanwezig. Een rustige plek. Een aanrader.
Wij hebben een paar heerlijke dagen gehad bij Zanina 9. Fijne plek, alles super schoon, wordt goed onderhouden. Ontvangst was heel hartelijk. Inderdaad je hoort de weg, wij vonden dit echter geen probleem. Wij zouden zeker terugkomen.