@pepa

Betrouwbare reviewer

Lid van Campercontact sinds 2020

Sitecode: 12047

Het is goed en goed gelegen, zeer gemakkelijk om te fietsen en met restaurants in de buurt, 2 km van het strand en het centrum. Het zijn kleine en hele kleine plaatsen maar een mooie plek. Je moet overdag betalen om 12 uur 's nachts, de dag eindigt. De machine die met een kaart oplaadt, werkte niet, het moet contant zijn. De waterkraan werkt niet en de andere is erg traag.

Vrij dure camping, 51 euro voor 3 personen per dag. Het heeft veel regels, een pet voor het zwembad ... Overdag nogal luidruchtig en tot 12 uur 's nachts. Het is gelegen op terrassen met een behoorlijk niveauverschil. De stoelen zijn goed van formaat maar met de grote camper was het erg moeilijk manoeuvreren

De parkeerplaats is heel mooi vlakbij het centrum maar een groepje jonge mensen met de auto hebben 's nachts last gehad, ik weet niet of het op zaterdag zal zijn of elke dag, we bleven alleen op zaterdagavond.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Zeer goede recente open ruimte, zeer goed onderhouden met perfecte services heeft zelfs een sociale ruimte voor gebruik. Heerlijk de receptie persoon. Je kunt zelfs een klein zwembad gebruiken in het restaurant tegenover, we waren in december net geweest om het te zien. Het ligt op 2 km van de stad.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Goed gebied aan de rand van de stad, heeft alle voorzieningen, maar drinkwater is een drukkraan. Leuke stad, met genoeg kerken om te zien.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Goede plek om te stoppen, naast het sportgebied met alle voorzieningen en zeer dicht bij het centrum. Er is een mercadona op een paar meter afstand. Met dank aan de gemeenteraad voor dit gebied.

Gelegen aan de oever van de rivier op een rustige plek, hoewel de trein wordt gehoord. De toiletten zijn prima. Het zwembad is niet camping, het is dichtbij, maar voor een dag kun je niet naar binnen, grote teleurstelling.

Goed gebied, op een oude camping, zeer grote percelen, sommige met voldoende schaduw. Zeer rustige plaats aan de rand van de stad, vlakbij het gemeentelijk zwembad.

Rustig gebied aan zee, grote en vlakke pleinen, heeft geen schaduw. Het heeft water, maar afhankelijk van het seizoen is het meer uren beschikbaar, in juli tot 7.30 uur in de middag.

Het is een parkeerplaats met gebiedsservices, er is geen schaduw en het is een beetje lawaaierig omdat het naast de weg ligt.

Goed gebied, tanquila maar met veel wind, het strand is dichtbij, er is een douche op het strand, je kunt maximaal 3 dagen blijven.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Fantastisch gebied, nieuw met alle diensten inclusief elektriciteit, op dit moment gratis. Je moet een telefoon bellen om binnen te komen.

Het gebied is een beetje verwaarloosd, er zijn geparkeerde auto's en het geeft een gevoel van verwaarlozing, maar de badkamers zijn schoon en met warm water. Het paar dat heel leuk is. Het strand dichtbij met zand en groot.

Mooie plek op 1000 meter hoogte met schaduw omringd door enkele bomen, waterfontein in de buurt en goed. Maar het heeft een aantal toegangen met veel klimmen, sterke hellingen, veel bochten.

Mooie camping op een prachtige plek, drie stranden van kristalhelder water in de buurt, geen schaduw in de camperplaats. Uitzicht op het strand, goed restaurant. Hoewel een beetje duur twee nachten in augustus € 84 voor 3 personen, ik beveel het aan. Schone toiletten.

Gebied dat onderhoud mist, van de twee buitendouches slechts één werkt, het is vies en erg duur € 25 per nacht in augustus. Er is weinig schaduw voor auto's, maar een prachtig dennenbos voor auto's en picknick.

Zeer eenzame plek, het heeft water service, leeg maar het werkt niet, jammer! Het strand is heel dichtbij en het is prachtig, gratis vanaf 20.00 uur.

Zeer goede plaats, rustig en met alle voorzieningen. Geweldige pizzeria

Het is in aanbouw en er was een tentoonstelling van sculpturen, je kunt niet parkeren, de weg is ook in aanbouw, want er is een bar, het is moeilijk om te parkeren.

Leuke plek naast het stuwmeer en erg rustig. Er is een tik. Ze kunnen meer 5 campers parkeren.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Sitecode: 12061

Goede omgeving in het skigebied van Les Angles in de winter 11 € voor een dag, met veel lichtpunten, ongeveer 100 meter van de liften, vele uren zon. Nee, niets in de buurt, geen supermarkten, geen verhuur. De politie rijdt twee keer per dag langs om de betaling te controleren.

gebied van de binnenstad kan een aangename wandeling, maar zeer moeilijk te vinden zijn. U parkeert aan de Elbe, rustige en prachtige rivier. Services buiten en in augustus 2017 werkte niet.

Zeer mooie rustige omgeving, vlak bij het centrum hoewel we gingen op de fiets. In de buurt van de zwembaden hebben een outdoor en indoor. Er is ook een wasserette in de buurt. Het gebied heeft alle diensten, toen we gingen het water was gratis.

Sitecode: 20894

Het is fijn om het Alhambra te bezoeken, is duur en heeft geen diensten, het is gewoon een parkeerplaats.

Mooi gebied in een zeer mooie plaats, kunt u een paspoort vind je oa kabelbanen te krijgen, maar je moet de eerste dag van aankomst te kopen, waren we in de zomer.

Gebied aan de rand van de stad op loopafstand, rustig en met alle diensten licht wordt betaald naar verbruik kW.

Gebied goed gelegen voor een bezoek aan Berlijn, rustig zowel overdag als 's nachts. Zeer kleine percelen, onze camper is een beetje lang, dus zeer moeilijke manoeuvre. De douches worden apart in rekening gebracht als je die wilt gebruiken.

Goede plek om te stoppen en een bezoek aan de delta, is rustig 's nachts, kijken uit voor de muggen.

Goed gebied, hoewel een beetje uit de buurt van het dorp. 's Avonds fantastisch uitzicht. In de ochtend gaan we met de auto naar de parkeerplaats van het dorp. Zeer mooie Morella en de omliggende dorpen als Forcall.

Goed plaats voor een nacht en bezoek aan het dorp en spa. Zeer ingewikkelde toegang, er moet worden betaald met een creditcard, met de toegangscode heb je recht op een uur elektriciteit en water, maar allebei op hetzelfde moment, erg onpraktisch.

Klein gebied met alle voorzieningen, een beetje koud, maar leuke plek om de nacht door te brengen.

Mooi parking, de grond is enigszins hellend en de wifi komt een kleine zender die losgekoppeld om 8 uur. Ideaal voor haar uitzichten, waren we in oktober waren er geen skiërs. Er is geen service.

moeilijk te vinden en niet erg geschikt als plaats als de auto een beetje groot is, is erg steil en moeilijk te manoeuvreren.

Sitecode: 19758

Goed gebied, maar erg druk toen we aankwamen op zaterdag voor de lunch was er nauwelijks ruimte was erg druk halverwege de middag was een beetje leeg, goede plek om te winkelen en slapen.

Het is een rustige parkeerplaats, naast een oude textielfabriek, we gebruiken het als een benadering van Barcelona. Houd in gedachten dat rond er is zeer weinig handel, vonden we slechts een kleine supermarkt.

Het is een rustige en zeer handige parkeergelegenheid. Je kunt betalen per uur of de hele dag. Colmar is erg mooi.

Ik hou van dit gebied, omdat het in de buurt van een prachtig strand en helder water. In de loop der jaren is de prijs gestegen, in de zomer lijkt het een beetje duur voor de aangeboden diensten. Verschillende zomers zijn we hier gestopt om te rusten en daarna de route te vervolgen. Groot, is er altijd wel een plaatsje.

Goede omgeving, ver weg van de stad, maar in de zomer rijdt een gratis pendelbus. Breng een bezoek aan het dorp, charmant.

De camping is goed, maar in de zomer is erg duur, lastig als je met een grote middenklasse camper rijdt, smalle straat, niet erg hoge bomen. Strand nogal ver, zwembad en wasgelegenheid zeer goed.

zeer kleine percelen, vol met zeer weinig privacy, een beetje hoge prijs. Zeer schoon, maar slecht badkamers, slechts twee douches. Klein zwembad, maar nuttig. Beach een beetje ver.

Sitecode: 20872

Zeer goede ligging en faciliteiten. De camping heeft hete baden en uitstekende faciliteiten, zijn er percelen met een eigen badkamer en andere collectieve badkamer, namen we een collectieve badkamer waren niet de andere en gaan met een camper of gebruiken. De zwembaden zijn prima, misschien een beetje te warm, want het was een vakantie opende een nieuw gebied was dat prima.

Goede plaats met alle voorzieningen, dit buffet restaurant voor 5 €, vooral veel vlees. Goed om regelmatig te eten voor het ontbijt is er niets van gebak en koffie is extra. Terwijl de supermarkt is veel eten bereid.

Zeer mooie en rustige plek voor een tussenstop of een paar dagen, vele wandel- en fietspaden. Betalen bij de thermen, prachtige spa met diverse binnen- en buitenzwembaden, een met zout water. Korting van 2€ bij tonen van de ticket. De wifi is perfect. Er zijn twee parkeerterreinen P2 schaduw en P3 zon, plaatsen enigszins schuin.

Het is gelegen nabij het centrum, handig om de stad te bezoeken, maar het is zeer schokkend, jongeren drinken en luide, bijna tot aan de deur van de camper, muziek.

Het is een rustige en mooie camping aan de rand van het dorp met grote plaatsen, sanitair is goed.

Goede plek voor een tussenstop op de weg van het gebied kan toegang tot het meer om een ​​bad te genieten van de dag waren we op 3 Augustus was erg warm.

Nieuwe camperplaats op een zeer mooie plek, met een fantastisch strand met kristalhelder water. Het is zeer dicht bij de stad en het strand, heeft alle diensten en nog steeds het uitvoeren van de laatste werken, maar kan zijn. Het is een zeer rustige plek om een ​​paar dagen door te brengen.

rustig voor de nacht, het restaurant zal binnenkort sluiten en het gebied ook, 's avonds is er geen menu, moet je a la carte dineren en snel. Het is een leuke plek om te stoppen.

Geweldige cp, met alle diensten voor de prijs van 5 € voor een dag, op een zeer mooie plek naast de rivier, en dicht bij Ponts in Royans. We waren er in augustus 2016, het gebied heeft veel schaduw.

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

Sitecode: 1943

Goed gebied voor de wintersport, het enige nadeel is dat er meestal sneeuw of ijs platen op de plaats liggen dus soms moet je sneeuwkettingen monteren om er op of af te kunnen rijden.

Goede omgeving, heeft alle diensten, maar sommige stroomaansluitingen ontbreken, en ook de ontbreken aanwijzingen van de werking van het licht en de locatie.

Zeer mooie camping, de eigenaren hebben aan elk detail gedacht, mooie plek en erg rustig met de mogelijkheid van fietstochten. Speciale prijzen voor camper, een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Oke deze locatie, raden gaan naar de spa zwembad in de zomer was warm en er is geen schaduw, maar 's nachts het was mooi en rustig. In augustus 2015 hebben wij geen sleutel te legen, vullen water is erg traag.

We waren in augustus 2015 is een goede camping was erg druk, maar heeft vele voorzieningen en is goed onderhouden.

Slechte voorzieningen en hoge prijzen. We waren in het gebied buiten de camping en de prijs hetzelfde als op de camping.

We waren in het begin van augustus 2015, goed om de watervallen te zien, je betaalt in het hotel en is inclusief toegang tot de watervallen. Zeer mooi, zwembad geweldig, mooi, rustig en zeer aan te bevelen.

De camping is goed, hoewel zeer klein, het probleem is dat de prijzen moeten zoeken naar wat we betaalden alle kind, zelfs als volwassenen. Voor de zomer heeft weinig schaduw. Mooie fietstocht naar de stad

Mooie camping en zeer vriendelijke ontvangst, de prijzen zijn zeer geschikt, hoewel de douche is extra en diensten voor de camper ook. Hoewel een beetje lastig kunt u met de fiets naar de stad.

Juiste hoewel er weinig plek is de tuin van een huis, maar het is erg moeilijk om te parkeren in het dorp biedt een service. Rechts voor de nacht.

Niet slecht voor het parkeren van deze zomer, voldoende schaduw, in de buurt van het centrum en de goedkope, maar zonder service.

We verbleven de nacht van 14 augustus 2015, en niet aanbevolen. Er waren veel insecten tussen appels vallen uit de bomen en de mogelijkheid om de paarden te sluiten kon niet. Het zal aanpassen wanneer niet zo warm.

We verbleven in deze camping in augustus 2015, de diensten zijn verschrikkelijk, de camping is zeer klein, konden we niet het raam open, want we hadden nog een autocarava 50 cm. Gewoon een goede communicatie centrum betaalt. Slechte prijs-kwaliteitverhouding.

Het onderhoud van de camping is weinig of geen, is in slechte staat, zonder douche of toilet aanwezig. Het is allemaal stoffig en modderig als het regent. Het zwembad is niet kamperen is onafhankelijk en moet betalen. Zeer kleine percelen kan nauwelijks passen bij de autocarava. Beter kiezen voor een andere plek is niet voldoende voor de prijs

Mooie lokatie met alle faciliteiten en dichtbij het dorp. Rustig en aan te bevelen

Zeer goed gelegen om de stad te bezoeken, maar een beetje luidruchtig, je kunt beter aan het eind gaan staan, dicht bij een prachtig park.

Goede lokatie, zeer rustig en met alle faciliteiten, hoewel er markt was weinig problemen, het is alleen wat buiten het dorp

Het is een parkeerplaats voor vrachtwagens, maar wij hebben de faciliteiten niet gevonden waarvan wordt gezegd dat ze er zijn

Groot gebied met alle faciliteiten, inclusief magnetron, zeer vriendelijke managers

Het is een nieuwe camperplaats met vele faciliteiten en zeer dicht bij het strand. Het is aan het eind van het dorp waar het srand begint en erg rustig, hoewel de winkels in de buurt zijn. De eigenaren zijn zeer vriendelijk.