• Camperlocaties

• tiktok

@pepperbus

2018

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

alles is al gezegd in de vorige reviews, heerlijk zwembad, mooie schone plekken en een fantastische fietsomgeving. Waarom geen 5 sterren? Het sanitaire blok net voorbij de slagboom kan echt niet meer in deze tijd. Wij fietsten alle keren door naar achter op de camping waar prachtige nette sanitaire voorzieningen zijn. Als er voor bij de camper plekken nu ook zo'n net sani.blok zou worden gerealiseerd dan verdiend deze plek zeker ruim 5 sterren

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Hier vier nachten gestaan, vriendelijke ontvangst, super mooi uitzicht op de haven en het idyllisch meertje met de st.Jansberg op de achtergrond waan je jezelf in het buitenland. Hele mooie fietsomgeving en de mooie stad Nijmegen via prachtige fietsroutes is ook een plus. Verder is het restaurant ook een aanrader. Douche is echt gratis en nette sanitaire voorzieningen. WiFi is redelijk tot goed. Satelliet ontvangst alleen op plaats 9 en 10.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

nette camping, vriendelijke receptie, hele schone en moderne sanitair. goede ligging t.o.v. centrum Benidorm. goede keuze en prijzen in supermarkt. Alleen Benidorm moet je ding zijn. Wij zijn een dag naar Altea gefietst en dat is authentieker wat wij leuker vonden dan al het gezuip in Benidorm van heel veel Engelse. Maar daar hoef je gelukkig niet mee mee te doen. Op de camping is het lekker rustig. kortom, een aanrader.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Wij(en zie ook de andere reviews hieronder) kunnen ons totaal niet vinden in de vorige reactie. Waar wij ons wel in kunnen vinden zijn juist alle die andere tevreden recensies waar wij ons dan graag bij aansluiten.David en Gine ga zo door. Benny en Anita.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

fijne camping, nette en vriendelijke ontvangst, schoon(wel wat ouder) sanitair. Mooie zonnige plekken bovenin waar je heel makkelijk kunt komen met je camper door de geasfalteerde weg. Direct aan de Via verde waar je fijn kunt fietsen. Ligt ook best dicht bij snelweg dus makkelijk aan te rijden. Gewoon een lekkere camping.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Zeer goed georganiseerde camping. Dit is een heeeele grote camping, wij waren er in september dus lekker rustig. Een mooie vlakke plaats , supermarkt Lidl zit aan de,andere kant vd weg. Goed zwembad, schone sanitair. Dichtbij het centrum en het strand.In het naseizoen best een aanrader, in het hoogseizoen zou ik hem voorbij rijden. .

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Een beetje van alles wat hier, van een hele chique camper tot helaas ook best wat tokkievolk en veel (blaffende)honden, restaurant en receptie best netjes, het sanitair is sterk verouderd (wel schoon) en een hele fijne douche.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Dit is gewoon een hele nette camping, zou in NL ook gewoon 5sterren kunnen krijgen. Een mooi zwembad,goed sanitair, vriendelijke mensen aan receptie en lekker restaurant. Waarom geen 5 sterren, Heel veel muggen (waar ze helaas ook niks aan kunnen doen)door de vele rijstvelden en stilstaand water in de streek en de zandpaden die toen wij er waren door de regen omgetoverd waren tot modder waardoor men laarzen nodig had om bij het toilet te komen

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst, verder een wat verouderde sanitaire voorzieningen die redelijk schoon was , een leuke zwembadje. Camping ligt ver in buitengebied waardoor slecht bereik van je telefoon zelfs. Zorg voor voldoende muggenspray, wij waren al lek gestoken voordat we de stoelen buiten hadden staan om 15.00 uur s'middags. We hebben er dagen jeuk van gehad. tip!! leuke fiets route naar Aigues- Mortes wat een heel mooie stad is.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Mooie, nette en sfeervolle camping met een geweldig zwembad en uitzicht. Douches/toilet schoon en netjes. Jammer dat we er maar 1 nacht mochten/konden blijven ivm volle camping.Het is wel een Nederlandse enclave maar voor ons niet storend omdat het vooral wat netter publiek was op de camping tijdens ons bezoek. Hier komen we gegarandeerd nog eens terug. Wel reserveren we dan, aanrader.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

zoals alle reacties al aangeven, gewoon een supermooie camping/camper plaats. Een echte aanrader. Schoon,ruim, hele mooie omgeving. gewoon helemaal Toppie!!!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Nette plek, direct aan de skipiste. Zeer nette sanitair, droogruimte voor ski's. Goed bereikbaar , de seizoenplaatsen en vaste plekken geven wel een rommelige indruk.Maar verder alles prima.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Netjes en alles praktisch ingericht. Binnen 10 minuten in hartje Den Bosch. Ligt vlak langs de prachtige Devarana sauna wat zeker ook een aanrader is.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Een beetje troosteloze aanblik toen wij er waren, camping was bijna leeg(nog 1 gast meer). Sanitair is redelijk. Zo op het oog is het zwembad ook mooi. Camping maakte een rommelige indruk. Ontvangst was vriendelijk. In het hoogseizoen ziet het er natuurlijk wat levendiger uit denk ik. Restaurant voor de camping is echt top en een aanrader.

Sitecode: 19760

Nette camping, wij werden in eerste instantie achter op de camping geplaatst . Nadat we de camping op waren gelopen en een veel mooiere plek zagen die vrij was mochten we alsnog op de mooiere plek staan. sanitair is echt top, dagje sauna in Dilsen-Stokkum is echt aanrader. Qua stad hoef je echt niet naar Maasmechelen te gaan, daar is niks te zien of je moet van een overdekt winkelcentrum houden. Mooie fietsroutes in de buurt. Gewoon goede campin

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst, mooie plaatsen, levendige en gezellige camping ook nu nog eind oktober. Het sanitair is gewoon mooi en schoon. Mooie fietsroutes direct aan de poort van de prima camping. Fietstocht naar Hasselt is echt aanrader.. Ook met de Atb kan je vanaf de poort de routes op.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

nette camping, wij stonden op het open veld, dat is in september fijn door zonnige plek. doet ook gezellig aan allemaal op een veld(beetje als op een Nederlandse camping). Heel mooi zwembad, dicht bij het strand 500m wat half om half zand/kiezel is, iets het water in is het heerlijk zand. Op het begin een strookje kiezel. In het dorp en strand is het een rustige bedoeling. Op camping was ook alleen nog broodjesservice. schone sanitair. aanrader.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

idd. hele lekkere pizza,heerlijke hete douche, wat verouderd en niet echt schoon. In de avond is het er pikkedonker, als je naar het toilet wil. Er is verder weinig info door camping, wij vroegen naar bezienswaardigheden, waar kan men mooie wandelingen maken, daar had men geen antwoord op. Wij zelf maar op ontdekking uit. Voor de camper is het niet meer als een camperplaats. Men staat op een parkeerplaats met stroom voor bij de openbare weg.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Echt de meest luxe camping die we op Corsica hebben gehad, heel prettig het zeer luxe zwembad voor 18+. Heel goed sanitair. Ook half september nog iedere avond animatie. Dit is gewoon Franstalige disco wat wij dan weer irritante herrie vonden. Gaat over heel de camping s'avonds. Normaal fatsoenlijk restaurant, vriendelijk bediening. Met mooi strand. Geen WiFi en geen satelliet ontvangst. Echt een Centerparcs achtige camping. Moet er van houden

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Hele sfeervolle camping, maar.....Zwembaden die er mooi uitzien op de foto maar echt toe zijn aan een renovatie. Dit geld ook voor het sanitair, wij zijn van een normaal postuur maar ben je wat groter of steviger dan kan je letterlijk je kont niet draaien in het wc hokje. Er mag wel eens gesnoeid worden, Geen satelliet. Mooie ruime plekken, goeie WiFi. Portofoccia heeft een prachtig strand met gratis pendelbus naar Ajaccio. Met fiets bereikbaar

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

prima camping, aan strand, mooi zwembad wat wel ver van de strandplekken af ligt. en schoon toilet. niet meer of minder. Gewoon doorsnee camping voor Corsicaanse begrippen. Wel heel vriendelijk te woord gestaan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

prima kleine camping, schone toiletten, fijn zwembad. dicht bij strand en naar Bonifacio makkelijk met de fiets te doen. Jammer dat het restaurant dicht was in het naseizoen, zag er namelijk heel gezellig uit.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

goede overnachtings camping voor de ferry, goede WiFi en schone sanitair. plek. wel krap. wat betreft de weg er naar toe, beetje chauffeur mag hier geen probleem hebben, tot 7.50m al helemaal niet. Mocht je de ferry naar Bastia nemen let dan heel goed op voor het vinden van de incheck, dit is echt een crime. Je moet op het laatst de nav. niet meer volgen, ga ipv schuinrechts rechtdoor naar beneden! klein bordje boven weg geeft dit aan, succes

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Deze camping heeft de potentie voor 5 sterren. Wij zijn absoluut niet van het negatieve, weten dat er altijd wat te zeuren is maar. Anno 2022 nog zelf met wc papier onder je arm naar een sterk verouderd en vies sanitair gebouw? Helaas is dit hier wel het geval. Het strand, de winkel en de temp. vh zwembadwater is ok. Ook de staanplaatsen en de ontvangst is goed. Alleen renovatie van sanitair, zwembad en goede WiFi en je hebt 5 sterren