@pepperbus
- Weinsberg Pepper
- 2021
Gisteren
Een locatie beoordeeld · ongeveer 12 uur geleden
Prima camping voor bezoek per fiets aan Lucca en Pisa via fietspad langs kanaal. Camping ligt wel afgelegen, wandelen naar treinstation is te doen maar wij zijn omgekeerd ivm gevaarlijke weg naar station toe. Wij waren er begin oktober en dan is er bijna geen zon ivm de vele hoge bomen en veel schaduw. Goede wifi en de onderste plaatsen heeft men satelliet ontvangst. Sanitair is schoon maar de douches zijn niet echt handig voor kleding ophangen
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
Prima camping, vlotte en vriendelijke receptie. Wij wilde een plek met wat meer zon en dat was meteen geregeld met een lach, prima toch. Mooi zwembad waar we niet in zijn geweest. Fatsoenlijk sanitair met lekker warm water en geen gedoe met muntjes. Ligging direct aan gardameer en vanaf de camping kan men goede fietstochten maken. Het is wel een erg toeristische regio, wij zijn na 3 nachten verder naar de toscane getrokken. Prima doorreis plek
Augustus 2026
Camping met veel vaste plekken wat invloed heeft op de sfeer. Wij zaten tussen een NL. limburgse tokkie familie die de ganse dag liepen te blérre.Kan helaas camping niks aan doen. Doordat wij veel vd camping af waren gelukkig niet teveel aan hoeve ergeren. Sanitair uit de jaren 90 maar wel schoon. Met de fiets in de trein en weer terug via mooie fietsroutes is aan te raden, station om de hoek. Dit was ook waarom we voor deze camping kozen.
alles is al gezegd in de vorige reviews, heerlijk zwembad, mooie schone plekken en een fantastische fietsomgeving. Waarom geen 5 sterren? Het sanitaire blok net voorbij de slagboom kan echt niet meer in deze tijd. Wij fietsten alle keren door naar achter op de camping waar prachtige nette sanitaire voorzieningen zijn. Als er voor bij de camper plekken nu ook zo'n net sani.blok zou worden gerealiseerd dan verdiend deze plek zeker ruim 5 sterren
Hier vier nachten gestaan, vriendelijke ontvangst, super mooi uitzicht op de haven en het idyllisch meertje met de st.Jansberg op de achtergrond waan je jezelf in het buitenland. Hele mooie fietsomgeving en de mooie stad Nijmegen via prachtige fietsroutes is ook een plus. Verder is het restaurant ook een aanrader. Douche is echt gratis en nette sanitaire voorzieningen. WiFi is redelijk tot goed. Satelliet ontvangst alleen op plaats 9 en 10.
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
nette camping, vriendelijke receptie, hele schone en moderne sanitair. goede ligging t.o.v. centrum Benidorm. goede keuze en prijzen in supermarkt. Alleen Benidorm moet je ding zijn. Wij zijn een dag naar Altea gefietst en dat is authentieker wat wij leuker vonden dan al het gezuip in Benidorm van heel veel Engelse. Maar daar hoef je gelukkig niet mee mee te doen. Op de camping is het lekker rustig. kortom, een aanrader.
Wij(en zie ook de andere reviews hieronder) kunnen ons totaal niet vinden in de vorige reactie. Waar wij ons wel in kunnen vinden zijn juist alle die andere tevreden recensies waar wij ons dan graag bij aansluiten.David en Gine ga zo door. Benny en Anita.
fijne camping, nette en vriendelijke ontvangst, schoon(wel wat ouder) sanitair. Mooie zonnige plekken bovenin waar je heel makkelijk kunt komen met je camper door de geasfalteerde weg. Direct aan de Via verde waar je fijn kunt fietsen. Ligt ook best dicht bij snelweg dus makkelijk aan te rijden. Gewoon een lekkere camping.
Zeer goed georganiseerde camping. Dit is een heeeele grote camping, wij waren er in september dus lekker rustig. Een mooie vlakke plaats , supermarkt Lidl zit aan de,andere kant vd weg. Goed zwembad, schone sanitair. Dichtbij het centrum en het strand.In het naseizoen best een aanrader, in het hoogseizoen zou ik hem voorbij rijden. .
Een beetje van alles wat hier, van een hele chique camper tot helaas ook best wat tokkievolk en veel (blaffende)honden, restaurant en receptie best netjes, het sanitair is sterk verouderd (wel schoon) en een hele fijne douche.