@peter677

Ja
2022

Een locatie beoordeeld2 dagen geleden

Waren hier het weekend van 7,8,9 Maart. Fantastisch weer gehad, camping is erg in de natuur, begint al mooi groen te worden. Je hoort erg veel vogels hier. Restaurant direct naast de camping, goed eten, prima prijzen. Mooi om te wandelen of fietsen, omgeving erg mooi. We komen zeker nog ‘s weer.

Een locatie beoordeeld3 maanden geleden

Mooie plek, ook om te wandelen in de buurt. Nog redelijk druk bezocht om deze tijd. Restaurants en centrum zijn ook om de hoek.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Parkeerplaats voor ongeveer 15 campers, gratis stroom, afvoer grijs water en toilet. Op de parkeerplaats aan de overkant stonden ook nog 4 campers. Als de gemeente de parkeerplaats schoon had gemaakt had het ook 5 sterren gekregen. Centrum Borken dichtbij. Dat voor 9 euro.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Waren hier 2 dagen. 31.50 per dag voor 2 personen en 1 hond. douchen 1 euro munt voor 5 minuten warm water, tip neem douchegebouw 2, die is nieuw. Restaurant is ouderwets, eten was acceptabel, is de prijs ook naar.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

3 dagen geweest met camper 7 mtr. 2 personen met hond, op de camping niet de camperplaats, 78 euro incl. stroom. mooie plek midden tussen de bergen, loopt inderdaad een weg langs met soms vrachtwagens. Wij hebben ons er niet aan gestoord. Wat opviel, camperplekken mooi verlicht, camping donker. Super mooi sanitair 😁👍. Verder alles netjes onderhouden. We komen zeker weer.

Mooie camping, super sanitair. redelijk nieuw gebouw. douchen met een kaart(saldo 10 euro). betalen bij vertrek, restant krijg je terug. Hele aardige mensen, strand op een 300 mtr schat ik. echt een mooi zandstrand, gedeelte mag je lekker met je hond op het strand en in het water. helemaal top, we komen zeker terug.

Sitecode: 19984

Aardige havenmeester, prijzen acceptabel. Toilet en douche’s zijn super, brandschoon en geen geklooi met muntjes. uitzichttoren in de buurt, klein strandje, haven. verder heel rustig en weinig te beleven.

Mooie kleine bos camping, je staat echt tussen de dennen. redelijk vlakke stukken. 220 V. aanwezig, geen wifi. Wij betaalden 20 euro, met z’n tweeën met hond en camper. Stroom inbegrepen. Er is sanitair aanwezig met een douche, wat verouderd maar werkt zoals het hoort, en inbegrepen, geen gedoe met muntjes oid. Kortom helemaal top, wij komen hier wel terug.