@petercamper123

Voor het doel, een overnachting om op tijd de boot te halen voor Elba voldoet het. Het is een parkeerplaats met stroom. Toilet is bij de inrijpoort, s nachts dicht. Douche heb ik niet gevonden.

Super mooie camping voor een overnachting. Ruime plekken, heel mooi sanitair en een restaurant. vriendelijke ontvangst en hulp door beheerder.

Hele relaxte camping, kompleet anders dan de massale campings die er in de buurt ook zijn. Ligt aan een rivier. s avonds en in de ochtend een simpel vega restaurant met kampvuur en al. Douches zijn schoon maar beperkt in aantal en beschikbaar warm water. Prachtige omgeving met op loopafstand de trein naar Ljubliana. Fietsers hou rekening met een stijle klim om uit het dal te komen (19%) op een aantal stukken. Al met al wij vonden het top.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Camping in de soort “massa is kassa” Voor Italiaanse begrippen redelijke plaatsen. qua kassa l, erg duur,105 euro voor twee nachten, twee personen. Mooi fietspad langs rivier naar Florence.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Matige camperplek. Naast een schietbaan waar met zwaar caliber wordt geschoten. Douches zonder privacy,wel schoon. Personeel wel vriendelijk. Wel dichtbij de prachtige stad, vijf minuten fietsen.