@peterelske
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Vriendelijk, zeer netjes rustig. Douche en wc top...ook broodjes kan je bestellen..ruime plaatsen met water en elc.op de plaats.. fijne fiets en wandel tochten... er is drank gelegenheid op de camping... Ook pannekoeken en wafels kan je eten. En ook hun lekkere worst..haha Bij een biertje smakt dit super. Bedankt 2 dagen gestaan. Op doorreis
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
1 nachtje gestaan. op doorreis zeer netjes, sanitair , vriendelijk, klein winkeltje, brood service.... en niet te vergeten top locatie met mooi zicht.... komen nog eens terug.
Maart 2026
2 foto's toegevoegd · 7 maanden geleden

zalige rust ,erg vriendelijk personeel. hadden een kamperplaats geboekt verhard, maar vonden het te krap, gevraagd om iets grotere plaats was geen probleem. ,wel wat bij betalen.was dan 40 euro voor 2 nachten en 10a zeer schoon sanitair en goed warm water. werkt met een kaart. we gaan zeker nog is terug.
Februari 2026
3 foto's toegevoegd · 8 maanden geleden

super hier, 3 nachten gestaan 86 euro. douche zeer warm water, droogkasten en wasmachine aanwezig vriendelijk personeel. alles top .
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

super fijne ontvangst, zalige camping rust ,water, bos , dichtbij centrum, fijne fiets routes... zeer net sanitair . we betaalde 65 euro voor twee nachten. 4 douche centen inbegrepen,elektriciteit en er is ook kabel tv mits lange kabel ,goede wifi . een toppertje voor ons dan toch. we komen nog is terug . roadrunner.
jammer ik kan niet meer sterren geven want deze camping verdiend den top. hier komen we zeker nog terug. ook het restaurant dikke 10 niets op aan te merken mooi kampeerplaatsen en top sanitair