@petervantol
- 2013
We zijn hier vorig jaar ook geweest. Als we ergens terugkomen moet daar altijd een hele goede reden voor zijn. Gezellige sfeer, vriendelijke ontvangst, goed georganiseerd en alle faciliteiten. Wel reserveren, dit jaar veel aanbod in deze regio van vertrekkende camperaars uit o.a. Andalusië. Extra pluspunt: de receptioniste denkt met je mee!! Konden slechts een nacht blijven, maar door een afzegging werd dat langer door de alerte dochter!! 😊
Je denkt ‘rijd ik wel goed’? De ligging is namelijk tussen appartementen. Prima CP met alle faciliteiten, €15,- met stroom €20,-. Prettige en vriendelijke NL beheerder 👍. Is behulpzaam en contactueel. Reserveren, ook voor een goede massage, wordt aanbevolen. Linkerzijde (zon) is populair. De Wifi vond ik niet stabiel genoeg. Goede fietsmogelijkheden. Aanbevolen.
We moesten ff wennen…., de faciliteiten zijn basic (o.a. buitendouche geen kop, maar Gardena spuitmond. Wel lekker warm, goede druk. Zelf sanitair schoonmaken was een ‘aparte’ ervaring 🙈. Na paar dagen > meer waardering > de ligging (bijna) aan zee, zonopkomst/-ondergang, ruimte links van de poort met mooi uitzicht, de absolute rust. Een (huur)auto is noodzakelijk. Adrie heeft info op Avier, maakt graag een praatje, maar dringt zich niet op.
We zijn hier op een aanbeveling van een andere camperaar. Prima tip! Vriendelijke ontvangst, mooie, goed georganiseerde en aangelegde CP. Alle faciliteiten, schoon en goede sfeer. Fietsmogelijkheden ruim voldoende, Groenlo dichtbij, ook een connectie met de Duitse fiets knooppunten. Eenzwemvijver met strandje in de buurt. Een plek om terug te komen! De wifi was wisselend, niet stabiel. Maar 5 sterren blijft onze score.
Rust en ruimte. Op dit moment (medio april) is de sanizuil niet in functie, het geheel is met plastic afgetaped. Geen faciliteiten dus.
Al het goede over deze CP én Ronny is al gezegd!! En ze kloppen allemaal. Persoonlijke aandacht, een gezellige sfeer zijn zeker van toegevoegde waarde, daarin onderscheidt deze CP zich in vergelijk met heel veel andere CP’s. De pizzeria bij Repsol tankstation is ook aan te bevelen (ze spreken Duits). Een verbeterpuntje? Met 7 campers kan 1 toilet-/doucheruimte ‘‘s morgens als iets te weinig worden ervaren?! Of…..? niet zeuren, gewoon ff wachten.
Rocky&Nancy zijn niet alleen vriendelijk en gastvrij, maar hun focus is erop gericht het hun campergasten naar de zin te maken 👍. En dat lukt ze!! De locatie zelf is super, een luxe CP met plaats voor 6? campers. ‘s Middags is er gelegenheid om in de ‘Biergarten’ een praatje te maken met de andere gasten onder het genot van een drankje. R&N hebben het goed voor elkaar!
Hola, moest in het begin ff wennen, maar dat duurde kort 😏. Rustige en goede sfeer, de grote campers (8+ meter) staan aan de rechterkant, andere plekken zijn soms wat kleiner, maar is goed te doen. Sanitair is top, wifi is niet betrouwbaar. Fiets vanaf de camping naar rechts tot aan de lange boulevard > rechts voor Peniscola (markt op maandag), links naar Benicarló (kleine markt op woensdag).
Vorige CC reviews waren aanleiding hier te willen staan. Daar hebben we zeker geen spijt van gehad.. Christoph en Gabrielle wonen en leven hier zonder luxe 👍, ook op de CP is geen stroom en water, het toilet is een gat in de grond. Een aanbeveling is écht de Paella Marisco, €30,- voor 2 personen. Doen!! Via Verde naar Tortosa is ongeveer 40 minuten fietsen, markt op maandag. Wij hadden wel last van vliegen. Tijd van het jaar? Aanbevolen CP 👍.
Uitstekende plek, direct aan het water. Wel veel vliegen. Toilet+water, geen stroom en wifi. Als je over de brug rijdt, ga dan linksaf. Niet op het harde gedeelte voor de brug gaan staan. Dat is een ontmoetingsplek voor de lokale bevolking (vissen en sociale contacten). Links is plek genoeg, ook schaduwplekken. De Via Verde de Zafan (veel tunnels) is vlakbij en heel mooi fietsen. Neem water en lunch mee, onderweg weinig cafés/restaurants.
Rust en ruimte 🥰. Denise is bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Alle faciliteiten, stroom €3 extra. Met de fiets naar Miami Platja 👍. Terrein geheel afgesloten, dus hond Mazzel vond het ook top! Navigatie liet ons een afslag te vroeg nemen 😡. ingang is bij een oranje reddingsboei en bord PRIVAT > de onverharde weg vervolgen tot aan een blauwe poort (rechts). Die is dicht, maar niet afgesloten. Denise woont 2 huizen verder. Vooraf ff bellen.
Populaire CP, behoorlijk bezet. Wij waren er vóór 12.00 uur, er waren nog meerdere plekken vrij. Reserveren is mogelijk, bij late aankomst aanbevolen. Geen warm water, betalen voor de douche 🙄. Alles wordt goed onderhouden. Vriendelijke ontvangst. Lidl dichtbij, andere supermarkten enkele km’s verderop. Dinsdag markt op Avinguda de Catalunya. Gezellig centrum met winkels/restaurants op enkele minuten met de fiets. Vismarkt bezoek waard.
5 sterren is te weinig > de rustige ligging, verharde plekken en gras, de organisatie, de (super) faciliteiten, de betrokkenheid en vriendelijkheid van Edwin&Jennifer, (de regio) Dalfsen en de restaurants, de fietsmogelijkheden, enz. Van harte aanbevolen. E&J, dank voor alles.
Deze CP is méér dan uitstekend. De faciliteiten zijn al benoemd en geroemd door anderen. Als waardevol extra: de vriendelijkheid, betrokkenheid en sympathie van de beheerder!! Die combinatie zou een extra * rechtvaardigen. Dank.
Geen info over de omgeving (op doorreis naar vrienden), maar als overnachtingsplek prima, maar meer nog om vooraf te eten! Uitstekende keuze, vriendelijk personeel en betrokken gastheer/eigenaar. Gewoon een no-nonsens gezellig eetcafé/restaurant met een uitstekende keuken. Heel goed gegeten en heerlijk rustig (gratis) in de camper geslapen. Aanbevolen.
Uitstekend georganiseerd en prima verzorgd, vriendelijke eigenaar. Goed gelegen (bij fietsknooppunt), dichtbij Noordwijkerhout/Nordwyckerholz) en strand op 2 km afstand met de fiets. Naar Leiden met de fiets is leuk. Aanbevolen CP. Geen toiletpapier bij sanitair 😳, ik vind dat altijd een minpunt en snap de reden (€€€?) niet.
Wat een goede CP!! Alles klopt, fraai sanitair, wordt super schoon gehouden. Camper op grind, aansluitend aan gras strook. Complimenten voor Henk&Nelly voor de algehele aanleg, uitvoering en gastvrijheid. 6 sterren 👏. Succes met de afhandeling bij de Raad van State van de verleende vergunning. Tot een volgende keer.
Populaire plek, bij vele nationaliteiten bekend. Vrije keus, ook schaduw, geen afgebakende plekken, ruimte voor 15+ campers. Ook de locals zijn ruime mate vertegenwoordigd op het strand. Er is water en bij het restaurant een toilet en gelegenheid om de cassette te legen. Ook gratis wifi. De menukaart is een mix van snacks, vis-/vleesgerechten, salades, etc. Kwaliteit? Mwah….
De aanbeveling van de goede keuken was voor ons een pré om deze CP te bezoeken. Helaas was de taverne gesloten vanwege familie omstandigheden (langdurige ziekte). Tot wanneer? Het terrein is basic, toiletten, douche, water en stroom aanwezig. Rustige omgeving. Op korte afstand gelegen van de ferry’s in Kylinni
Om Nydri te bezoeken goede locatie. Bewaakt. Gezelligheid in het stadje te vinden. We hadden moeite om deze P te bereiken, omdat we na 19.00 uur aankwamen en dan zijn er veel wegen afgesloten voor de toeristen. De coördinaten van onze geplaatste ‘speld’ is: 38.7119020 / 20.71340. Toilet en douche aanwezig, lozen grijs en zwart water. Voldoende plek voor campers. Ticketservice in Nydri voor ferry (ook vanuit Vasilliki) naar Kefalonia en Zakyntos
Voor ons eerste keer hier, zeker niet de laatste, want prima plekken met privacy, stroom separaat betalen,(vanaf €2,- per dag), sanitair superschoon, rust en stilte, onthaasten gaat hier vanzelf 🥰. Voor de doelgroep>een afgesloten hondenuitlaatplaats. In het seizoen: veel asperges in deze regio. Fietsknooppunten. Topplek!
Nette camping, zwembad, sanitair oké. Voor een nacht geen probleem. Wel veel vliegen 🙄.We betaalden €25,- cash voor 2 personen incl. stroom. WiFi heeft slecht bereik op plekken. 35 minuten rijden via Potes naar kabelbaan Fuente Dé. Beheerder spreekt met handen en voeten 😳, ontvangst vriendelijk. Deze regio (Picos de Europa) is de moeite waard.
Een camperaar is in principe zelfvoorzienend, áls er dan sanitair is, dan meer dan 1 unit 🙄. Het toilet apart lijkt me ook praktischer. Alles is goed georganiseerd, de boerderijwinkels een fijne extra! Aan de rechterzijde veel vliegen, andere plekken minder. De eigenaren doen hun uiterste best en creëren een aangename sfeer. Een foodtruck met (sta- en picknicktafels) wordt ingezet. Basiliek van Oudenbosch is een bezoek waard. Landelijk gelegen.
Vlakke grote parkeerruimte. Gratis. Restaurant goed, maar niet bijzonder. Wijnen per fles €8,60, BIB’s rood en wit €13,50 voor 5 liter. Rustig en ongedwongen sfeer. Leuk voor een keer, voor ons niet per se een 2e keer.
Route naar Kathisma met haarspeldbochten en steile stukken. Verbodsborden voor ‘camping’ ter hoogte van de restaurants, er is een P waar gedoogd wordt, ook ‘s nachts (voorseizoen). Mooi strand op het westen (zonsondergang!), kristalhelder water, voor strandliefhebbers een prima stek.
Kleinschalige en rustige camping. Enkele km’s na Orebic. Aan zee gelegen (rustige weg oversteken), kiezelstrand. Voldoende schaduw, schoon sanitair, water en stroom op de plek. In Janjina (37 km) prima Peljesac wijn te koop bij coöperatie, ook BIB’s van 5 en 10 liter. ACSI tarief in voorseizoen €19,- + lokale heffingen. Vanaf half juni t/m augustus ‘completo’ met gasten die terug komen. We bleven 4 dagen, moesten het bedrag vooruit betalen 😳.
Alle eerdere reviews kloppen, de eigenaren waren er niet maar de vervangers Willem&Diana zijn prima, no-nonsens mensen. Dagelijks persoonlijk contact, attent maar niet opdringerig. Wat niet klopt is de prijs van €15,10 incl. Wij moesten als SVR lid €18,50 incl. afrekenen, ff aanpassen op CC. De 1e zaterdag in augustus is in Noordeloos een grote, drukke jaarmarkt. Aanbevolen rustige kleine camping met prima fietsmogelijkheden in de omgeving!
Fraaie locatie in een grote tuin. Uitstekend verzorgd, alle faciliteiten aanwezig. Vriendelijke eigenaar, die met enige regelmaat een praatje komt maken en je ontvangt met een drankje naar keuze. Dat persoonlijke tintje is extra. Veel fietsmogelijkheden in deze omgeving, twee uitstekende restaurants op een steenworp afstand. In Megen geen supermarkt, op korte afstand fietsen wel. Van harte aanbevolen.
Rustig gelegen, alle faciliteiten aanwezig, maar ‘warm’ water bleef koud. TomTom gaf niet de juiste richting aan om er te komen. Google Maps wel. Eigenaresse gaf andere coördinaten dan op CC staat aangegeven: N=44.3888706 - E=12.245904722. Mogelijk genereert dit een andere route naar de camping? Eventueel haal- en brengservice naar Ravenna. Met de fiets 5 km naar historische binnenstad. Plattegrond op camping.
Prima uitvalsbasis om de opgravingen te bezoeken. Vanaf de CP links op 600 mtr lopen. Ook mogelijk met de fiets. Alle faciliteiten aanwezig, maar basic. Mini-market, zelfs Nemea wijn in plastic flessen te koop. Lekkere ‘slobberwijn’, rood €4,- Plekken niet overal vlak in de breedte, dus oprijblokken zijn nuttig. Vriendelijke ontvangst, eigenaar spreekt Engels. Op verzoek wordt een maaltijd verstrekt.
Sitecode: 72058
Na een CP met grind en 90! campers, is deze stek (op gras) een verademing. Veel MTB-ers vanwege de uitstekende mogelijkheden > (boekjes bij receptie). Maar ook voor pensionado’s met een E-bike een prima uitvalsbasis. Leuke tocht naar Riva en Torbole >mooi fietspad langs rivier en ‘pleisterplaats Bike&Wine’. Camping, tevens B&B, met alle faciliteiten, goede WiFi en wijn/olijfolie van eigen productie.
Een uitstekende plek om te vertoeven, voor caravan en camper. De faciliteiten en de hygiëne zijn top! Alles wordt meer dan uitstekend onderhouden. Het bijbehorende eetcafé (ook een uitgebreide bierkaart) staat in de regio goed bekend. Voor camping en eetcafé is reserveren aan te raden. Ontbijt- en broodjesservice, goede WiFi, prima fietsmogelijkheden. Makro (goedkope diesel/benzine) op 7 minuten rijden. Compliment 👏 voor de familie Snoeren.
Goed gelegen camping, aan beide zijden van de weg. Aan de strandzijde is de beste stek. Sanitair prima en schoon. Kreeg hier een fietsongeluk, week in het ziekenhuis gelegen. Nicolas was zeer betrokken en professioneel. Complimenten voor hun houding!! Ook al ging de camping dicht (en het gezin op vakantie), we konden gebruik maken, tegen betaling van het appartement aan de haven. Echt lieve mensen met een kloppend hart voor de gasten. TOP!!
Gianfranco is de CP! Een perfecte, gastvrije en uitermate klantvriendelijke gastheer. TOP. Zijn tips zijn allemaal perfect om op te volgen. Vanaf de CP een gratis shuttle service v.v.(tijden bij de receptie) naar Madera en rond 18.15-18.30 uur naar het uitzichtpunt op de top van de kloof over ‘Matera by night’ gedurende de zonsondergang. De faciliteiten zijn netjes, er is meer dan voldoende plek, ook voor grote campers. Van harte aanbevolen.
Goede ligging t.o.v. het strand. Vanaf de CP 100 meter naar links een smal strand met bootverhuur en restaurant. Sanitair wordt keurig schoongehouden. WiFi prima. Dorp via treden en tussenliggende bestrating (vals plat) bereikbaar. Tropea is de moeite van een bezoek waard. Restaurants, bars, winkels. Gezellige uitstraling. Eind september, begin oktober is er een bluesfestival. Op zaterdag een kleine markt. Begin oktober stond de CP regelmatig vol
Eerste indruk is ‘een beetje rommelige uitstraling’, maar de sfeer is oké, het sanitair is prima en schoon! Hun restaurant is zeker het proberen waard, heerlijke vis, voor een redelijke prijs. Wij wilden met de trein naar Sorrento en vandaar met de bus via Positano naar Amalfi (aanrader, een must-do 😏) De campingeigenaar boden aan ons te brengen én te halen naar/van station Seiano. Perfect toch?! In de nabije omgeving meerdere restaurants.
De hartelijkheid en gastvrijheid van beiden is ontwapenend. Ook de twee zonen (mini-managers) doen mee. Giuliani is de drijvende kracht, ze spreekt Engels en ontvangt de gasten. De faciliteiten zijn in orde, stroom W 600/650 (te weinig eigenlijk) en water op de plaats. ‘Taxi’ service (€5,-) naar station en ingang Pompeï. Met de trein, CircumVesuviana naar Napels, Sorrento of Ercolano (Herculaneum). Fiets mag gratis mee in de trein. Aanbevolen.
Perfect gelegen met uitzicht op het water. Geen stroom, wel lozen grijs en zwart, water inname, toilet+2 urinoirs en afvalbakken. Direct aan fraaie fietsroute Dolce Via. Vanaf CP rechtsaf naar Ollières-sur-Eyrieux, eerste stuk gaat vanzelf, terug wél trappen, v.v. 58km. Andere kant op richting St.Agrève is minder qua natuurschoon. Minpuntje? Onderweg geen tot weinig horeca. CP aanbevolen!
Mooi gelegen, rustige en goed verzorgde mini-camping. Diana die ons ontving is vriendelijk en heeft info over de omgeving. Een bezoek aan Harderwijk en Elburg is aan te bevelen! In de ‘boomgaard’ is extra plaats (wel lange kabel nodig). Sanitaire voorzieningen zijn prima. Waarom ‘slechts’ een 7? Wij en de buren werden gek van de vliegen, ook IN de camper 😳. Tijd van het jaar? Zonder vliegen een 9
Ondanks de regen met het zonnige humeur van Gezina ontvangen. Doosje met 6 eieren + 2 plastic handschoenen om de cassette te legen 👏. Fraaie locatie, ruime plekken, goed onderhouden en verzorgd. Veel relevante info over de omgeving, mogelijkheden genoeg. Aanbevolen!
Uitermate vriendelijke ontvangst. Kleinschalig, plaats voor 5 campers. Kregen 2x 4 eitjes 👏. Goede info over fietsmogelijkheden: Erdöl-route (ja-knikkersroute) en Vechttal-route. Alles is superschoon. Ruime douche-/wastafel-/toiletruimte. Extra toilet zou m.i. een toegevoegde waarde hebben, de beheerder was ontvankelijk voor die suggestie, omdat er een toename was van camperaars. Aanbevolen.
Leuk om er een keer geweest te zijn. Maria (plof)kip is een begrip 😏. Beiden zijn niet onaardig. Maria heeft last vanwege haar omvang en gewicht. Steunend en kreunend word je bediend.Tijdens de maaltijd keken ze samen tv 😂. Volume op hard>doofheid? PiriPiri en mayo aan de muur>zelf pakken. En toch ‘had het wat’ 👍. Kip van de houtskool bbq smaakte prima. De P is rustig en heeft mooi uitzicht.
De ontvangst? Correct, maar niet echt vriendelijk. Blijkbaar geen plezier in haar werk 🙄. Sanitair werd goed schoongehouden. Veel plekken lopen schuin, blokken noodzakelijk. WiFi gratis, maar betrouwbaarheid ‘om te huilen’. Slecht!! Alvor is niet onaardig, er zijn zeker fietsmogelijkheden, maar niet bijzonder. Praia de Rocha op 6 km afstand. Wilden langer blijven, maar gaan morgen weg 🤐 > CP.
Rustig, stroom, toilet, douche, lozen, alle faciliteiten dus. Ontvangst echt hartelijk!! Prima fietspad naar centrum, Tio Pepe is een ‘must’ als je in Jerez bent. De flamengo in Tabanco El Pasaje (nummer 36 op de plattegrond) is ook een ‘must-do’. Jerez is authentiek Spaans. 👍 WiFi op de CP, €15,- per nacht. Eten bij Las Banderillas (nr. 03), > cola de toro, chiccarones, tortilitte do comecores
Basic, maar prima. Geen warmwater bij de afwasbakken,1 toilet/douche/wasbak voor mannen, idem voor vrouwen is te weinig voor het aantal plekken. Fietsen naar Malaga 20 km autovrij. Bezoek kathedraal & Picasso museum Malaga is een plezierige stad.Tapas eten bij El Pimpi. Broodservice en kleine supermarkt. Vriendelijke ontvangst. Voor grotere campers (8 meter+) lastig manoeuvreren. €10,- + €3 stroom
Let op: navigatie wil je doorsturen vanwege doorgetrokken streep 🙄. NIET omhoog doorrijden dus, maar meteen links de CP op. Vriendelijke ontvangst, steile toegang. De weg over en je bent op het strand. Daar meerdere restaurants (José Jimenez 👍) Extra camperplekken worden gerealiseerd. Wat mij betreft dan ook extra toiletten en douches. Perfecte gratis WiFi. Douchen kost €1,- per 5 minuten 🙄.
Direct aan boulevard/strand. 1e rij natuurlijk het mooist. Vuilcontainers, water en (koude) douche. Schone toiletten op strand (geopend van 12.00 uur tot 19.00 uur). Meerdere eetgelegenheden op korte afstand. Vuurtoren met aparte rotsformaties nabij. Gratis plek 😏
Perfecte CP. Rudy&Dorine zijn heel gastvrij. Op aanvraag kookt Dorine, voor €15,- inclusief aperitief en wijn. Fietsmogelijkheden: bij ‘grote’ weg naar rechts richting La Marina, idem naar links en bij rotonde naar rechts is richting Santa Pola. Daarna bij de zee naar links voor mooie fietsroute richting Alicante. Heerlijk zoutwater zwembad. Een extra wasbak met scheermogelijkheid aanbevolen 😏.
Wij zijn geen ervaren CP bezoekers. Deze plek ervaren we als prima (als er plaats is 😳), wel smal, aan beide zijden 2 meter ruimte. Achter de camper wel plekje om te zitten. Faciliteiten aanwezig (behalve stroom). Wel gratis WiFi!! De weg oversteken en je komt op een breed strand. Het fietspad langs de zee naar Castellón start direct bij de CP. Rustige nacht. Aanbevolen.
Fraai en rustig gelegen CP op open veld(en), omgeven door bomen. Stroom, water aanwezig. 2x toilet, apart voor m/v. Verder geen faciliteiten. Uitstekende fietsmogelijkheden. Boekje met fietsknooppunten wordt bij aankomst verstrekt. Vriendelijke beheerster. Wij betaalden €12,- per nacht.
Ontvangst onvriendelijk (de ‘meneer’) en vriendelijk > de mevrouw. Wij arriveerden om 17.10 uur, receptie gesloten, 6x op bel gedrukt > geen reactie. De telefoon > voicemail. Een tuin ingelopen of ik iemand zag. ‘De meneer’: “u bevindt zich op privé terrein”. Hork! Gelukkig is mevrouw klantvriendelijker!! Camping prima, goed sanitair, plekken met mooi zicht op de omgeving. Meneer > 2, mevrouw >10
Dit zijn de adressen die er toe doen en het camperen leuk maakt! Ontzettend gastvrije ontvangst door vader Giorgio en zoon Henrico. Het 7 gangen diner en de begeleidende wijn(en) is een avondvullend genot. Douchen/toilet is mogelijk in de B&B kamers, stroom aanwezig. Op de terugweg gaan we weer langs.
Sitecode: 20189
Klein, maar fijn. Rustig. Sanitair uitstekend, ontbijtservice af te spreken. Op fietsafstand van Barolo, ondersteuning gewenst (terugweg heuvel op met wijn!!). Veel keuze in wijnhuizen, Barolo is een gezellig dorpje. Wij kochten wijn bij Terre del Barolo, Via Alba-Barolo 8 in Castiglione Falletto. Ook met de fiets te bereiken, wel drukke weg.
Uitstekende CP/camping? in de buurt van Torino. Faciliteiten aanwezig, sanitair basic maar schoon. Eigenaar (tevens sommelier!) spreekt uitstekend Engels en heeft voor de wijnliefhebber goede adressen (connecties) in Barolo. Ik zou de fiets aanbevelen om naar Torino te gaan. Mooi en rustig fietspad door park. CP is niet goedkoop, wij betaalden €58,- voor 2 nachten.
Sitecode: 20141
CP is keurig aangelegd, vlakke plaatsen met faciliteiten. Op CP zelf geen toilet/douche. Daarvoor moet je de (drukke) weg over naar de camping. Kan ook via tunnel naar de overkant. Voor €1,- kan je een munt kopen om te douchen. De douches in het vrouwengedeelte functioneerden niet. Om 09.00 uur was de receptie nog gesloten. Topplatz? Nee! Sanitair op CP is een noodzaak voor hogere score.
De plek is rustig, verder is er niks. Wij stonden op de P van het restaurant, de CP was met een ketting afgesloten, daardoor ook geen stroom. Toilet was niet toegankelijk, want restaurant was gesloten. €5,- betaald om er een nacht te slapen. Dicht bij A75 gelegen, maar eerder zagen we bij een benzinepomp meerdere campers staan. Betere plek? Voor ons geen 2e keer.
Goeie rustige CP, langs Canal du Bourgogne. En dichtbij de route naar NL of naar het zuiden. Water, stroom (€2,-), toiletten en wastafels. CP ligt direct aan fietsroute. Als auto’s dwars langs het ‘canal’ worden geparkeerd, is er minder plaats. Eind oktober stonden er 6 campers, er is plek voor zeker 10+ campers. Geen WiFi.
De toegangsweg, 5km over een stoffig, stenig pad moet ff 'overwonnen' worden. Goed te doen, maar trek er een half uurtje voor uit. De camping is fraai gelegen in een mooi heuvelachtig landschap. Uitstekend aangelegd (daar is over nagedacht!) en prima onderhouden. Ruime plekken, schoon sanitair, voldoende faciliteiten. Het zwembad is heerlijk en vanaf 17.00 uur is het terras open voor een drankje.
Prima gelegen t.o.v. de stad Maastricht. Nog geen 10 minuten fietsen. Vriendelijke ontvangst, keurig verzorgd en schoon, geen enkele geluidsoverlast. WiFi gratis. Wel extra betaald voor lange? camper > 770 cm. Op de site staat alleen bij 8 meter+. Ook 0,50 cent voor gebruik Visa!? Doe óf wel óf geen creditcard, maar laat je klanten niet extra betalen voor deze ‘service’. Alles bij elkaar een 9.
Op zich een basic CP met stroom en water. Kwamen aan na een (lange) dag rijden en deze was dicht in de buurt. Je kunt gebruik maken van de faciliteiten op de camping, die tegenover de CP is gelegen. Moesten voor één nacht, plek, 2 personen, stroom €33,- betalen!! In geen enkele verhouding tot het gebodene!! Kom hier géén 2e keer!! Zag later dat op 3 km afstand een gratis plek was bij een wijnboer!
Kleinschalig, maar uitstekend. Heerlijk rustig en gemoedelijke sfeer. Wij kwamen uit de hectiek en drukte van Split in de rust van Skradin. Vervoer v.v. naar startpunt goed geregeld. Bij terugkomst bellen en Pero arriveert binnen 5 minuten. Proef zijn wijn en koop! Geen Dingac, maar als ‘slobberwijntje’ prima te drinken!! Ik kan deze plek voor een bezoek aan de Krka watervallen aanbevelen.
Niet alle plekken zijn even vlak, soms flinke aanpassingen nodig om horizontaal te kunnen staan. Wel schaduwrijk. Sanitair is schoon, wel hééééle kleine douche(cabines). Leuk zwembad met ligstoelen. Via bospad/trap naar redelijk strand. Beetje rommelig, maar dat heeft ook z’n charme. Dorpje op (korte) loopafstand, via strand te bereiken. Veel aanbod van visrestaurants aan het water.
Grote (100 plaatsen) en populaire CP om Dresden te bezoeken. Vlakbij fietsroute langs Elbe en naar Meissen, OV naar centrum op loopafstand (kort). Folder met highlights Dresden beschikbaar. Douche, water en stroom apart betalen, sanitair, lozen grijs en zwart water bij de prijs inbegrepen. Grote winkel voor kampeerbenodigdheden. En... ben je toe aan een andere camper? Keus genoeg hier.
Gunstige ligging t.o.v. Quedlinburg. 10 minuten fietsen over een rustige weg. Algehele 'uitstraling' doet wat Oost-Duits uit de jaren 50 aan. Je staat op betonblokken van 1 bij 1 met veel gras, sorry onkruid ertussen. Erg rustig gelegen. De beheerder is uitermate vriendelijk en behulpzaam. Sanitair is schoon en ruim. Wij betaalden €13,- + €2,- voor stroom. Geen mogelijkheid om te pinnen.
Als je Avignon wil bezoeken, overigens zeer de moeite waard, is deze (grote) camping goed gelegen. Verwacht geen toplocatie, sanitair is gedateerd, hygiëne is ‘op z’n Frans’, niet écht gezellig, maar voor 1 of 2 dagen goed te doen?! Pontje (fiets mag mee) in de buurt. Je loopt dan zo de stad in. Niet vergeten om in de ochtend Palais des Papes te bezoeken 😏. Genoeg leuke eettentjes. E.A.T. is 👍
Camping tegen de berg, aanrijden vraagt soms om stuurmans(vrouws)kunst. De beloning is een grote plaats. Op 5 minuten loopafstand van leuk dorpje. Eten moet je bij l'Oulo in de buurt van Mazan. Ook prima Ventoux wijnen te koop. Sanitair behoorlijk, beetje basic. De m/v eigenaren kunnen zich wat vriendelijker presenteren. Prima uitvalsbasis voor omgeving. Veel wielrenners.
Sitecode: 20226
Prima kampeergelegenheid met zeer behulpzame en vriendelijke (jonge) beheerders, zij Duits, hij Frans. Leuk uitgangspunt om naar Noirmoutiers te fietsen. Voldoende schaduwrijke plaatsen. Langs de weg kan wat overlast geven. Prijs 2017: €17,- incl. 10A elektriciteit. Sanitair wordt uitstekend schoongehouden!
Rustig gelegen camping met vriendelijke beheerders m/v. Komen langs voor een praatje en info over de omgeving. Bezoek MsM na 17.00 uur, na de Eiffeltoren de meest toeristische trekpleister van FR. Vanaf de camping links, per fiets makkelijk te bereiken (30-40 minuten). Alle voorzieningen, prijs 2017: €16,- + €4,- voor 6A elektriciteit. Ontspannen sfeer, kleine maaltijd op camping mogelijk.
Grote camping, gevarieerde plaatsen, schone toiletgebouwen. Veel NL-ers die er al jaren komen! Door de rivier loop (waad) je zo naar het dorp. Zaterdag grote markt langs boulevard. Veel restaurants. Empuria DO is gebied met mooie wijnen. Korting voor 60+, maar het blijft een prijzige camping. Wel 'waar voor je geld'.
Ruime plaatsen. Heel rustig gelegen. Vriendelijk personeel. Stroom, water, afvoer op de plek. Geen wifi. Schoon sanitair, ruime douches. Met de fiets naar Bexhill is 15 minuten, naar Hastings 40 minuten. Vanaf Bexhill naar Hastings fiets je langs de zee (boulevard en fietsroute).
Geweldige plek! Je krijgt het idee dat je in een park staat en op een camping! Alles is uitstekend verzorgd. De ontvangst is vriendelijk, sanitair brandschoon, alles klopt hier. Een camperaar ontdekt graag nieuwe plekken, maar deze plek is er één om terug te komen. Voldoende wandel- en fietsmogelijkheden en lekker eten bijrestaurant LUF. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan kamp Westerbork.