@petervanwoerden
Sitecode: 20176
Fijne rustige camping met goed sanitair. Prima WiFi!
Prachtige camping aan een heerlijk strand. Het sanitair is gratis maar ook in een slechte staat. wc's trekken slecht door. Wij kwamen er aan en er bleek geen plek, totdat een Ier op het terras ons erop attendeerde dat hij de nacht daarvoor hetzelfde probleem had maar uiteindelijk op een stukje gras mocht staan wat eigenlijk geen plek was. Dit bleek voor ons prima en we hebben er uiteindelijk twee nachten gestaan. Wel zonder stroom.
Fijne ontvangst. Werden netjes naar onze plek begeleid. Voor de prijs had ik wel gratis douches verwacht. Prima sanitair. Al met al prima camping. Killarney is een leuke stad met genoeg pubs en live muziek. centrum 15 minuten op de fiets.
prima camping! Zeer aardige ontvangst en ruime plekken. Sanitair prima en bij de prijs inbegrepen. Op de fiets naar Cork goed te doen. terugweg wel wat klimwerk.
Kwamen hier zonder reserveren aan omdat in de review hiervoor stond dat dat niet kon. De camping bleek vol. Toen we even wilde parkeren op het terrein om op de kaart te kijken waar we dan heen zouden gaan werden we verzocht meteen de camping te verlaten. Onaardige mevrouw die niet even mee wilde denken.
Goed sanitair, aardige eigenaar en goede WiFi. Er zit een lidl een kilometer van deze camperplaats. Ik ben de stad niet in geweest dus daar heb ik geen mening over. Vers brood en gebak zoals in de vorige review heb ik niet gezien. Al met al een prima plek voor een overnachting.
Prachtige plek met uitzicht op een mooi strand en de zee. We stonden er met drie campers. Alleen chemische toiletten aanwezig, geen kraan en andere faciliteiten, maar de omgeving maakt veel goed. Voor de zwemfanaten is een ochtend duik in zee een goed begin van de dag!
Wat een toplocatie!! De beste douches, prima toilet. Na aankomst meteen de pub in waar je prima kunt eten en contact maken met de locals. Ook nog live muziek. Het was er gezellig druk en dat op een woensdagavond!
Prima plek voor een overnachting. Tot 22.00 uur kun je gebruik maken van het toilet aan de overkant bij de pomp. Verder geen toilet aanwezig. Maar gratis dus kunt ook niet te veel verwachten. Verder gezellige pubs in het centrum.
Hele goede camping! goed Sanitair! Er stonden zelfs bloemen op het toilet. Ik betaalde £17 voor een plaats zonder stroom. plaats zelf stelt niet veel voor. Aardige beheerder.
Prima kampeerplek. Eenvoudig maar schoon sanitair. Eigenaar houd van een praatje, maar daar hou ik ook van. Hij gaf op de wegenkaart wat leuke tips. betaalde £20 voor een plaats zonder stroom. Omgeving is mooi!
parkeerplaats met een kraantje en twee dixies. Prima gratis plek voor een overnachting.