@petreghond
- 1986
Als je graag bovenop elkaar wilt staan kun je op deze camping prima terecht. Half september hadden wij de laatst beschikbare plaats voor €50 met z’n tweeën en een camper. Morgen maar weer verder dus.
fijne en rustige camperplaats. prachtige grasmat rondom de camperplekken. Veel privacy vanwege de ligging van de plaatsen ten opzichte van elkaar. Wel jammer dat voor een krappe douchebeurt van 5 minuten onhandig met muntgeld moet worden betaald. Amper druk op de kraan bv je haar te wassen. Een handdouche zou veel handiger zijn. Suggestie: maak de douche inbegrepen, met een timer. Scheelt ook weer gehannes met munten. l
heerlijke overnachtingsplek met prachtig uitzicht. Aanrader.
Mooi terrein en lekker veel schaduw. Helaas wel de hele middag tot 7 uur in de herrie gezeten van de zitmaaier die zijn werk zo inefficient uitvoerde dat hij met maximale inspanning een minimaal resultaat behaalde en dus helaas heel veel tijd nodig had voor zijn werk. Ook is het handig om de douches eerst te testen voor gebruik. Wel warm water, maar een pisstraaltje☹️. Wel mooie tegels trouwens. En daarvoor betaal je wel €30 per nacht.
Kleinschalige camping direkt aan het meer. Alles goed verzorgd met veel aandacht voor details. Bij goed weer uitzicht op de gletsjers. Leuke camping.
Rust en ruimte hier. Je staat op een mooi grasveld met uitzicht. Echte camperplaats, geen camping met allerlei voorzieningen, maar er is wel water, stroom en toiletstort. Heerlijk voor de hond🐶 Vriendelijke beheerders. Het mooie Bargerveen om de hoek. We’ll be back!
Vlezige toiletten en waarom geen mogelijkheid voor lozen chemisch toilet. Evenmin water.
Rustig, zeker ‘s nachts. Als het niet past op de officiële camperplek lijkt het geen probleem om ergens anders op de parkeerplaats te gaan staan. Met de hond prima wandelen in het naastgelegen bos. Restaurant Herberg In de Valk in het dorp is een aanrader voor de lekkerbekken onder ons.
mooi grasveld en voldoende ruimte. Weg ‘s avonds rustig. inderdaad vieze putlucht.....
Goed gelegen terrein. Rustig. Vrij rampzalig omslachtig de manier waarop je het terrein moet binnenkomen dmv een app die je moet downloaden etc en onduidelijke instructies. Wij waren tenminste een half uur bezig om toegang te krijgen, wel het laatste waar je na een dag reizen zin in hebt. Het telefoonnummer werkte niet.
ruime parkeerplaats bij het dorp met mooi uitzicht. geen voorzieningen, wat jammer is. onderlangs loopt doorgaande weg, die hopelijk ‘s nachts rustig zal zijn.
Veel te duur voor het aanbod. plaatsen erg krap. Betaalautomaat lastig te bedienen en niet hygiënisch in coronatijd, zo'n touchscreen. Één toilet dames en één voor de heren voor de hele camperplaats. Ook maar één douche. Veel te weinig!