@peupeu
Lid van Campercontact sinds 2018
Zeer goede plek op St Point Lake. Plaatsen afgebakend. Toilet, lozen cassettes en vuilwater lozen gratis. Water 1€.
Heel goed voor een podium. Veldgras en schaduwrijk. Heel kalm.
Kleine rustige parkeergelegenheid nabij winkels, een meer en een mooie begraafplaats. Mooi dorp met huizen met rieten daken.
Gelegen aan de rand van een meer. Rustig en aangenaam. Kleine onverharde weg om te bereiken, maar gemakkelijk.
Slecht! Aan de rand en onder de E45.
gelegen tussen een meertje en de weg die 's nachts weinig wordt gebruikt. Rustige plaats. Geen service behalve rustieke toiletten. Zorg voor anti-muggen.
Zeer mooie plek om een nacht door te brengen bij een meertje. Anticipeer op anti-mouustiques.
Na 10 km goed spoor komen we aan op een klein parkeerterrein aan de rand van de zee, heel mooie plek.
We kunnen parkeren in de parkeergarage waar de vuile waterafvoer en de toiletten zijn en vullen met water.
Mooie stop maar ik vond niet waar vuil water te legen. Voor de toiletten geen probleem.
Er is wat je nodig hebt.
Goed voor een bezoek aan de stad. NOK 250 voor 24 uur met elektriciteit en water. Lozen afvalwater en toiletcassette. Gescheiden ruimtes.
U kunt het afvalwater en de cassette legen en water innemen. Gratis.
4 locaties aan de haven. Geen diensten, toiletten in de buurt en de mogelijkheid om water te nemen. Stille nacht. Mooi uitzicht.
Klein parkeerterrein aan zee erg mooi en rustig. Geen service. Parkeren kan problematisch zijn voor grote campers.