@pgm77

2023

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

We vonden deze plek leuk. We verbleven er 4 nachten. De eigenaar (Brian) was erg gastvrij en behulpzaam. We betaalden £ 18,00 per nacht (1 busje en 2 personen). Er is vers drinkwater op het terrein, een chemisch afvalpunt en een afvalbak. Als u een camper/busje met eigen kookgelegenheid heeft, is dit een ideale plek voor u. Er zijn mooie fietstochten in de omgeving, evenals talloze wandelroutes. De omgeving is prachtig. We komen zeker nog eens terug.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

We hebben in de loop der jaren meerdere keren op deze camping verbleven. Het is een fantastische camping. Goed onderhouden. Goede faciliteiten. Prachtig uitzicht. De eigenaar, Ruth, is geweldig. Altijd erg behulpzaam. Uitstekende locatie voor wandelingen/fietstochten naar Coniston en het meer. Een echte aanrader. De laatste keer dat we er verbleven (juli) kostte het ons £18 per nacht zonder elektriciteit.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

We verbleven er 2 nachten. Groot veld met alleen grasplaatsen. We werden gevraagd om aan de rand van het veld te parkeren, zodat iedereen van het uitzicht kan genieten. We hebben absoluut grote blokken nodig om vlak te komen. Geweldig uitzicht. De eigenaren waren erg vriendelijk en behulpzaam. Café op het terrein voor ontbijt en diner. De douches zijn geweldig! We hebben de Coastal Walk gelopen rond Lizard Point en Kynance Bay. We hebben ook een pub in Cadgwith bezocht. Betaalde £25 per nacht (2 volwassenen & camper)

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

We verbleven hier 2 nachten op weg naar Cornwall. We hadden niet van tevoren geboekt. We kwamen gewoon aan. We hadden chucks nodig om waterpas te komen. We betaalden £20 contant per nacht (zomertarief). Phil (de eigenaar) was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij legde de faciliteiten uit. Prachtig uitzicht, afhankelijk van waar je je plek kiest. Handig als je golft. Je kunt ook eten in het clubhuis. We hebben een wandeling gemaakt langs het kustpad. We waren verrast door de prijs gezien de basisvoorzieningen.

Belde vooraf om te controleren of er ruimte was. Verbleef slechts één nacht in april 2024. Een zeer mooie, nette site. De parkeerplaatsen zijn vlak, dus hadden alleen een kleine aanpassing met blokken nodig. MiFi-signaal met Smarty Sim erg sterk. Ontmoette dochter om de £ 10 te betalen. Erg vriendelijk. Geen elektrische aansluiting. Onze bus is zelfvoorzienend - dus perfect voor ons. Erg blij om een Aire op het eiland te vinden. Kan alleen chemische afvalverwerking, grijs water en vers water gebruiken voor £ 5, als je wilt.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Ik verbleef een nacht. Bij aankomst £ 10 betaald in de winkel. Betaalde ook £ 5 extra om de volgende dag te parkeren, dus ik kon een wandeling maken in de plaatselijke heuvels. Schitterende locatie. Geweldig uitzicht. Ideaal als u een busje heeft met alles wat u nodig heeft en gewoon een tussenstop wilt. Een beetje lawaai van de nabijgelegen weg, maar we hebben er 's nachts geen last van gehad. MiFi op Smarty was laag, maar kon met een booster wel internetten. Geen telefoonsignaal met O2. Zal zeker terugkomen.

We stopten hier voor 1 nacht en verbleven er uiteindelijk 4! De camping ligt op een heuvel, dus we hadden chucks nodig. Jammer dat de onderste helft gesloten is, want onderaan de heuvel is deze vlakker. Geweldig uitzicht. We hebben veel wandelingen gemaakt, inclusief de kustlijn naar Seahouses, en gefietst in de omgeving. We moesten £ 15 per nacht betalen. De boer was erg vriendelijk. Faciliteiten zijn eenvoudig. We hebben de chemische afvalverwerkingsunit slechts één keer gebruikt. Wij komen zeker terug.