@phehl
- 1974
Plaats zoals eerder beschreven, helaas zijn beide machines al tijden defect en buiten gebruik, jammer dat er misschien geen enkele verantwoordelijkheid is.
Ik kan het alleen maar eens zijn met mijn recept en hoop dat iemand die de leiding heeft deze beoordelingen leest. Ik zal de kerk op deze voorwaarden wijzen. Misschien verandert er iets.
Parkeerplaats naast de parkeerplaats voor de school in de schaduw van een flatgebouw, geen uitzicht, lawaaierig. Verwijdering alleen mogelijk op de camping op 2 km afstand.
Toiletten kunnen worden geleegd en water worden gevuld bij/in het restaurant, erg aardige huurder. Uitstekende keuken, bezoek aan het restaurant gewenst.
zeer rustige parkeerplaats, prachtig strand buiten Aydincik. Water en toiletten en afvalverwerking aanwezig. Is aanbevolen.
Er is niets veranderd in de plaats, erbarmelijke elektriciteitsaansluitingen, nog steeds geen warme douches (alleen zonne-energie), wasmachine beschikbaar.
Dit is geen parkeerplaats laat staan een camping. Elke opmerking is zinloos, een wang
Veel katten, toiletten en douches onder elke zeug (niet redelijk), permanent geluid en trommel, elektrisch systeem slechts gedeeltelijk functioneel. Schakel de dealer constant in. Parkeerplaats bestaat alleen uit stof en afval. Zwembad, bron en omgeving volledig bezaaid. Laatste 5 jaar hier, altijd erger. Laatste bezoek februari 2020
Schone plaats, direct aan het strand. Restaurant nieuw en OK. Voedingskast nog steeds zoals op de foto, maar nog steeds goed.
Ben hier vaak geweest, alleen het uitzicht is goed. 70% van alle systemen is defect. Elektrische verbindingen zijn gevaarlijk als ze werken. Schapen en koeien dwalen over het terrein en laten hun mest achter. WLAN alleen in het restaurant met consumptie. Overal open elektrische kabels op de grond. Sanitaire voorzieningen voor Mor.Standart.
We waren hier op 17 april 2018. Zeer mooie plek, rustig, goed onderhouden, sanitair waren schoon en functioneel. Koffieshop met schaduwrijke zitplaatsen, nieuw groot zwembad. 1000 m van de hoofdweg. Een aanrader!
Sitecode: 20771
Place is altijd desastreus, geen warm water, waterwinning voor brandstof verdeeld direct naast de wc-legen, afvalwater over de weg, geen gras gemaaid, enz. Voor een nacht OK.
Beide plaatsen zijn OK. Plaats met elektriciteit, water en VE voor 16 euro, alleen plaats met water 4 euro voor 24 uur. Parkeren is nog maar net een parkeerplaats en niet camping !!!!
2016/04/28, zijn hier.Sehr aardige mensen, begrip van de dochter in het Duits mogelijk sanitair OK, overal behulpzaam, geen campers hier, het zwembad is niet bruikbaar, beschikbaar sinds ongeveer 30 kippen pikken niet meer gazon alles vrij rondlopen, overal Hühnersch ..... overal zeer weinig toeristen gaan.