@philot2023
- 2023
De plek is mooi, als je wilt aan het water, waar je kunt zwemmen. Voorzieningen adequaat maar niet geweldig.
Fijne ruime camping tussen de bomen en aan een riviertje. Je zoekt zelf je plekje. Als het heel druk is zou dat lastig kunnen zijn, maar waren er eind juli en geen probleem. Sanitair adequaat maar kan schoner. Voorzieningen (o.a. wasmachines) adequaat. Vriendelijke, behulpzame stagiaire bij de receptie. Fijn! Goede uitvalsbasis voor wandelingen, m.n. naar de Preikestolen.
Deze camping is een pareltje als je geen entertainment maar natuur en rust zoekt. Prachtig gelegen aan beekje in een mooie vallei. Eenvoudige maar adequate voorzieningen. Vriendelijke, behulpzame campingbaas. Mooie uitvalsbasis voor een bezoek aan dit prachtige eiland.
Uitstekende camping. Vriendelijke behulpzame ontvangst. Goed sanitair. Mooi zwembad. Ideaal als stop voor de Ferry naar Kristiansand, maar ook fijn als verblijf. strand is 20 min lopen of 10 met de fiets.
Prachtige camping in mooie omgeving. Rustig. Schoon en goed onderhouden. Moderne voorzieningen. Zwembad. Goed restaurant! Bijzonder gastvrije ontvangst door Engels sprekende beheerder. Reed ons rond over het terrein om de plekken te laten zien waaruit we konden kiezen. Hier komen we graag terug