@phoene
- 2020
- Chausson 530
Zeer rustige en zeer aangename camperplaats in de natuur en de nabijheid van de Alpacas. Konden samen met Martin de zeer vriendelijke uitbater de Alpacas gaan eten geven. En s'avonds altijd leuk om met Martin samen eens een babbeltje te slaan .
Zoals altijd een zeer vriendelijke ontvangst en zelf een plaatsje mogen kiezen, en zeer lekkere vers gebakken wafels gegeten van Kris. Met de mooie tent en de lange tafel in het midden altijd gezellig om samen te kunnen zitten. Veel informatie voor wandel en fiets routes, in een zeer mooie streek. En bedankt Kris om zaterdagavond voor wie wou pitta en of pizza te bestellen en op te halen. Dat vonden echt zeer leuk Wij komen zeker en vast terug
Voor de eerste keer hier op de camperplaats met mooie en ruime plaatsen. We werden zeer goed en vriendelijk ontvangen door Ellen . Nadat we onze plaats kregen toegewezen, kregen we al de nodige uitleg wat en waar alles te vinden was. Doordat we langer dan 2 nachten bleven kregen we ook nog een fietsknooppunten kaart handig om te fietsen in deze mooie streek. Elke avond kwam Ellen dan nog eens langs met 2 eitjes en om te vragen of alles ok was.
Voor de eerste keer hier op De Bonterie, een zeer vriendelijke ontvangst door Wouter met de nodige uitleg wat en waar we alles konden vinden. Komt mee tot aan je plaats waar je kan staan. Zeer verzorgde camperplaats, waar je ook verschillende streek producten kan aankopen. In een mooie rustige omgeving waar je van daaruit veel mooie fietsroutes kan doen, zowel herdenkingen van oorlog 14-18 of ontspannend naar de kust . We komen zeker terug.