@pielsl

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Direct aan het strand op gras. Sanitair is goed maar douchen is niet super. Klein hokje en beperkte tijd. Erg vriendelijke beheerder die alles doet om je tevreden te stellen. Tja, en dan die spoorlijn. Zelf heb ik er niet zoveel last van maar ik kan me voorstellen dat er mensen om afhaken. Weinig schaduw ivm jonge aanplant. Dat kan in hoogseizoen heet worden.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Geweldige grootse kindvriendelijke camping. Goed sanitair. Wel veel klimmen en dalen. Minder geschikt voor ouderen en gehandicapten.

Sitecode: 81981

Redelijk verouderd sanitair. Veel vaste plaatsen voor Italianen. Vriendelijke ontvangst.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Echt een fantastische camping om Pisa te bezoeken. Wij hebben ook Florence met de trein gedaan. Alles prachtig. Leuk zwembad en schoon sanitair. Alles op loopafstand en fiets.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

De reviews kloppen maar de toegangsweg is wel erg slecht.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooie plaatsen aan het strand. Fietsen naar het stadje langs de boulevard. Geen broodjes service en winkeltje. Zeer slechte wifi. Alleen bij de receptie.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prachtige camping met alle voorzieningen. Zwembad was helaas nog niet open. Stadje gezellig en op fietsafstand. Sanitair was top. wifi was slecht.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Bijzondere kleine plaats. Erg vriendelijke ontvangst door Elena. Ruimte voor één plek. Bologna is feitelijk onbereikbaar met fiets of ov. Sanitair is primitief. Reserveren is noodzakelijk.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Erg schoon sanitair. Ruime plaatsen. Heel erg grote Spar met broodjes.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooie camping met verzorgd sanitair. Jammer dat er geen wifi beschikbaar is. Geschikt voor fietstochtjes. Geen broodjes en winkeltje. Wel mooi aan het meer.