@piemar
- 2010
echt een heel prima plek, van alle gemakken voorzien.Als je de P Verde app hebt is het aanmelden nog eenvoudiger. Goede voorzieningen, mooi uitzicht, rustig, fiets en wandelmogelijkheden, top!
wat een geweldige ontvangst, hartelijk en gastvrij, geen moeite is teveel, we zijn overladen met Berberse zorg, bedankt Ibrahim en familie
geweldige plaats, alles is nog gratis, wel even registreren via Tourist info of envelop aan de muur. zeer behulpzame ontvangst en medewerkers stroom tegen betaling, V/E voorlopig ook gratis, prachtige plekken, leuk stadje, heerlijk gegeten bij Grieks restaurant om de hoek
heel fijne plaats, alles zoals al beschreven, heel aardige eigenaar en medewerkers. mooie omgeving om te wandelen of te fietsen en na afloop iets drinken en/of eten in de brasserie, toppie!
Wat een heerlijke plek, een oude camping dus veel schaduw mogelijk zo je wenst maar een super-de-luxe nieuw toiletgebouw met heerlijke warme en ruime douches(zonder munten) een wasmachine ter beschikking(gratis). Bij aankomst was er niemand aanwezig, maar we konden een plaats zoeken, de rest kwam morgen wel. Fijn wandelen in de omgeving, vanaf de camping en een rust..Zeer vriendelijke ontvangst en overal veel uitleg over de "barrages" in de buurt
5 dik verdiende sterren, alles keurig netjes schoon, gratis warme douche, en (was) water, ruime plaatsen, schaduw groeit vanzelf, tot die tijd kun je je luifel gebruiken. Aardige ontvangst. Leuk dorp met mooi kasteel en wandelingen, wat wil een camperaar nog meer. En sterke wifi! 👍
Wat zijn we blij dat we hier naar toe gegaan zijn, ondanks de laatste review. Na een prettig tel. contact of er nog plaats was, een uiterst vriendelijke(eng. talige) ontvangst, advies over de plaats, goede uitleg wat er in de buurt en op de camping mogelijk is, geen vraag is te veel, redelijk kleinschalig, alles goed te overzien. Een beheerster die de hele dag aanwezig is en rondloopt, of hulp biedt. Top! Goede wifi, en schoon sanitair!
Omdat het seizoen pas met Pasen begint staan we nu gratis, verder kun je wel overal in of door, P2. De lift is ook in gebruik, die moet wel betaald worden bij gebruik, toilet is ook open en gratis. P2 is boven bij het kasteel, weg is vernieuwd, coördinaten kloppen niet meer, bordjes volgen!
Zeer vriendelijke ontvangst, ned. eigenaar, alles aanwezig, ook nog volop in aanbouw, willen hier graag terug komen
CP, net open, alles wat je nodig hebt is prima voorhanden, wasmachines! staan er al, maar ws over 2 weken te gebruiken. Zeer vriendelijke beheerders, ondanks afgelegen plek, maar wel mooi uitzicht, prima gratis wifi ontvangst
Mooie CP, voorzieningen aanwezig maar werken niet altijd optimaal, met name waterinname via keuze apparaat met munten werkte niet, wel de paar liter gratis water. Verder alles oké, rustige plek. Kosten zijn nu (juli 2020) € 10 per dag.
Heerlijk rustige plaats, grenzend aan een parkje met speeltoestellen en aan de andere kant een stuk bos, klein centrum met meerdere eetgelegenheden. Er is een heel mooi rek met infofolders en een brievenbus met compleet pakketje om het stageld te betalen, je hoeft dus niet op zoek naar het gemeentehuis, openbaar toilet op korte afstand bij de brandweerkazerne en verzorging en stroom aan de cp
Heerlijke plaats, vriendelijke, behulpzame beheerder. Ondanks wat beperkingen in aantal, heerlijke douche, toiletten en idd was en droogmachine voor deze elfde prijs, cafetaria en het dorpzwembad direct aan de camperplaats, wij gaan zeker terug komen. De Donauradweg is ook vanaf de camping te fietsen, of een stuk ervan, met een paar leuke fietsveertjes om naar de overkant te gaan
Prima plek, hangjeugd niet gezien, wel jeugd die aan het skateboarden is, zonder verder lawaai, toilet kun je idd gewoon legen via de pijp en doorspoelen en naspoelen, aub niet in de grijswater afvoer gooien! Weg geeft ook 's avonds geen hinder, en die oude fabriek heeft niets gezegd, dus daar ook geen last van gehad, dus 2 x lozen, electriciteit en schoon water, wat wil je als camperaar meer?
Prima plaats, rustig achter een woonwijk. 10 minuten lopen naar het centrum van een typisch Duits stadje/dorpje, leuke restaurantjes en andere eetgelegenheden. CP waar je gratis staat en alleen een klein bedrag betaald voor alle voorzieningen. Top!
Prima plaats, alles voorhanden voor weinig geld en heerlijk rustig.
Prachtige rustige plaats, let op, wij waren hier op 8 november en konden contactloos met pinpas betalen! Keurige toiletten en gratis douches, kortom perfecte plaats
Prachtige plek, het schuine los je op met je oprijblokken, en met een fiets ben je in 2 minuten op de boulevard en een paar minuten later in het centrum. Nog op de boulevard het prachtige. vernieuwde Nausicaa, een bezoek meer dan waard. Dit is een groot centrum over zee- en oceaanleven met aquaria zeehonden pinguïns en alles wat verder in en om het water leeft
Top plaats, mooie nette duidelijke plaats, bomen groeien goed dus steeds meer schaduw, monotone geluid van snelweg is door geluidswal zeer gedempt, zeer schone en ruime verzorgingsplaats voor camper, prima pizzeria en gezellig dorp op half uur(stevig) lopen, of met fiets. Hopen zeker terug te komen Er zijn 4 douches met toilet, alleen voor warme douche moet €1,- betaald worden
Wij hebben hier 1 nacht gestaan op 13-7-18, goede plek als doorreiscp. €10,-pn 2 pers. is acceptabel, er wordt ook gevraagd of je van faciliteiten gebruik wilt maken, dus dat is een keus. Als camping vinden wij het duidelijk minder, omdat men nu na 2 jaar nog steeds met renovatie bezig is, daardoor is de algehele indruk best rommelig, en dat wat er nog is werkt niet echt zoals het moet
Prachtige rustige plaats aan klein stuwmeer, niet voor campers groter dan 7,5 meter ivm smalle toegang.