@piero51
- 1994
- Challenger Genesis Other
- 2013
- Alkoof
Camperplaats met grote, vlakke, grasrijke plaatsen, vlakbij het meer. De beheerders en het personeel zijn uiterst vriendelijk en staan klaar om aan al uw wensen te voldoen. Prachtige en altijd schone faciliteiten, handige laad- en losplekken en elektriciteitsaansluitingen. Terras, bar, restaurant, pizzeria en speeltuin. €20 voor 24 uur. Fitnessruimte vlakbij, aan de promenade langs het meer. Een echte aanrader. De negatieve recensies zijn volkomen onterecht.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Wij komen altijd met veel plezier terug op deze prima camping, die rustig is en alles heeft wat je nodig hebt: uitstekende gastvrijheid, behulpzaamheid en vriendelijkheid. De plaatsen zijn voldoende groot, de voorzieningen zijn schoon, het laden en lossen werkt goed en er zijn handige stopcontacten. Ook uitstekend vanwege de nabijheid van de stranden en het historische centrum en zeer dicht bij een nieuwe, goed gevulde en goedkope supermarkt. Wij raden het ten zeerste aan!!!
Dit jaar kregen we een kleine en onfatsoenlijke plaats toegewezen (ruim van tevoren gereserveerd). Nooit meer
LET OP: er is op klaarlichte dag een camper gestolen!!! Wij adviseren u gebruik te maken van de voor campers gereserveerde parkeerplaats in Hone, op korte afstand van het fort
2023
Uitstekende rustruimte: plaatsen van voldoende grootte voor luifels, tafels, stoelen. Bar, restaurant, zwembad en solarium, kinderspeelplaats. Zeer vriendelijke en behulpzame beheerders en personeel Gerenoveerde voorzieningen: prachtig, een luxe camping waardig. Wandelingen. Fitnessruimte op loopafstand.
2022
2 foto's toegevoegd · ongeveer 4 jaar geleden

Staanplaatsen van verschillende groottes, diensten en prijzen. Onverharde wegen. Ongemakkelijke camperservice. Slechts 1 afvoer voor chemisch toilet. Elektriciteitszuilen zijn alleen op aanvraag geopend (beperkte openingstijden). Markt. Goede zwembaden (glijbanen en whirlpool) en privéstrand (200m). Zeer goede entertainers.
Goed kamperen. Geweldige diensten. Restaurant, pizzeria (ook afhaal), markt. Mooi zwembad met glijbanen, ligbedden (weinig) en solarium. Treinhalte voor de stad. Geweldige animatie. Prachtig privéstrand. Spraypark voor kinderen.
Goed kamperen. Geweldige diensten. Restaurants, pizzeria (ook afhaal), bar, markt. Mooie zwembaden met ligbedden en solarium. Goede animatie. Gratis trein naar het strand. Leuk strand.
Goed kamperen. Geweldige diensten. Restaurant, pizzeria (ook afhaal), kleine markt. Mooi zwembad met ligbedden en solarium. Bushalte. Slecht kindervermaak. Boerderij met dieren die met beperkte reserveringen en uren bezocht kunnen worden.