@pietencaat55
September 2026
Prachtige parkeerplek met alle basis faciliteiten. Warme brood ontbrak 😉
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
In 1e instantie wilden we wegrijden ivm veel en rommelige huisjes,maar toch even over de camping gelopen en achteraan waren de camper/caravanplekjes en wij kregen een plek vlak bij de stranduitgang. Prachtig! Sanitair werd matig schoongemaakt . Verder prima en op fietsafstand van sables d’olonnes
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Alles aanwezig maar helaas weer veel huisjes en aparte plek voor campers en caravans. Super schoon en fijn sanitair. Leuke omgeving om te fietsen en golfen
Sitecode: 196653
Aardige eigenaar die op ons heeft gewacht ( we kwamen laat aan) en die ons ook nog kon helpen aan andere stekker!! Verder nette camping met ruime plekken
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Sitecode: 196373
Mei 2026
Ongelooflijke vriendelijke en behulpzame ontvangst door de twee beheerders! Fijne plek gekregen en sanitair was fantastisch, spotless clean en fijn om wc en douche in gescheiden ruimtes te hebben!! Alle lof, we komen zeker eens terug
No nonsens camping, mooi plekje dat we zelf mochten uitkiezen en vriendelijke beheerster ! Dichtbij De. Helder op fietsafstand.
Prima prijs/kwaliteit. Fijne busverbinding naar Groningen voor de deur. Ivm kou was het fris om buiten af te moeten wassen. Voor €0,50 ruim tijd om te douchen
prima camping, we kwamen aan na sluitingstijd en hadden moeite om binnen te komen. Toen het lukte zelf plek uitgezocht (wat niet de bedoeling was) en perfect sanitaire voorzieningen. Jammer dat bistro gesloten was wegens ziekte! Absoluut aanrader, zeker ook voor bezoek aan de Meyer Werft!
Ruime plekken, met elektra en water. Sanitair ondanks jarenlang al slechte reviews, nog steeds gedateerd! Wifi waardeloos en nul bereik (eigen netwerk!) Prima doorgang camping voor nachtje. Broodservice goed en personeel super vriendelijk!!