@pietervD
voor ons de derde keer dat we hier verblijven, heerlijk! camping is mooi, zwembad prachtig, mooie ruime plekken. maar het mooiste is het dorpje Campiglia Maritima , 20 minuten loopafstand ! niet toeristisch, fijne sfeer, genoeg restaurantjes . deze camping verdient veel meer bezoekers
zeer gastvrij! grote plek op een groot veld , prima sanitair , goede communicatie via de app, maar je voelde je vooral erg welkom; ondanks dat er een besloten feestje was, werd er voor ons een prachtig plekje tussen de hooibalen gecreëerd, met mooie kussens en lichtjes en kregen we lekkere hapjes en wijntjes om te proeven . Dat was geweldig. wijnen waren overigens erg lekker dus ook een doosje meekomen , samen met olijfolie.
prima stadscamping, groot sanitairgebouw , schoon . niets mis mee. de bus stopt bij de camping en je stapt uit in Bologna . prachtige stad .
hele nette camping , mooi sanitair , aardige mensen . met de bus naar Torino (eerste stukje met de fiets of met het shuttle busje) ging perfect . mooie stad