@pietje-titanium
- 2020
Zeer nette en ruime camperplaats van ongeveer 100 / 150 m2. Sanitair was helemaal top, goed onderhouden en zeer schoon. Eigenaren vriendelijk en behulpzaam. Wij komen zeker terug.
Prima plek voor overnachting, wc ledigen water afgesloten ivm winter. Winkels op loopafstand.
Perfecte plaats om te overnachten, gratis cassette ledigen, water en bankjes om te zitten. Gewoon route volgen en je komt er precies bij uit.
Het is een prachtige plek met alles wat je nodig hebt. Midden in de natuur geweldig.
Wat een bijzondere mooie en nette plaats midden in de stad, alles super netjes en zeer vriendelijk ontvangst. Wij komen zeker terug.
Plaatsen zijn erg krap, geen electriciteit en geen prullenbak aanwezig. Toilet lozen op het grijs water rooster wat een vies zooitje wordt. Er wordt hard gewerkt aan de vakantie huisjes en ziet er tot zo ver prima uit. Het is geen plaats voor ons en ook het restaurant is niets voor ons.
Dit is geen vermelding waard. Je kunt hier niet staan met een camper staat balk over de weg. zeer deprimerend
Mooie ruime plaats en nette douches bij het zwembad. Veel verkeerslawaai vanaf de 2 wegen waar de cp tussen ligt. Er hing een ontzettend nare lucht geen idee waar het vandaan kwam. Wifi werkt niet en eigen netwerk ook niet.
Vriendelijk ontvangst. Leuke stek dicht bij zee met een adembenemend uitzicht. Sanitair aanwezig maar verwacht zeker geen luxe.
Zeer vriendelijke eigenaren, we hadden niet geboekt en wilde 2 nachten verblijven ze hebben alles gedaan om een plaats te regelen voor ons. Heel mooi zwembad en alles mooi verzorgd. Komen zeker terug.
Super nette plaats zonder enige voorzieningen, maar perfect voor de nacht. Bij het restaurant in de bossen op 400 meter lopen kun je erg lekker eten.
Prachtige camping/ camperplaats alles erbij en dat voor € 17.00 per 24 uur. Alles was super schoon en netjes. Ik vond het wel erg rustig aangezien het hoogseizoen is. Komen zeker terug.
Nette plaats zonder voorzieningen maar snachts erg rustig. Nu kost het € 5,20 voor 2 personen en camper inclusief toeristen belasting.
Mooie plaats maar zeer krap. Heel druk in het weekend en smorgens wordt je om 6.30 uur gewekt door de jeugd die op het sportveld aan het sporten zijn. Wel een mooie omgeving maar nooit meer.
Super uitzicht met alles wat je nodig hebt, en dat voor € 12.00 zonder stroom. Heen via de 193 ging goed terug via de L151 is hier en daar erg smal. Wij komen zeker terug.
Hele mooie plek met alle voorzieningen voor handen en vriendelijke eigenaar.
Mooie locatie in de bossen. Kwamen om 16.00 uur aan en moesten € 3.00 betalen tot 22.00 uur van 22.00 tot 8.00 uur nogmaals € 10.00. Om 0.00 uur ging het alarm van de waterzuivering af en heeft de gehele nacht gepiept. Wat een ellende nooit meer.
Mooie plek met voorziening om cassette te legen, vuil water en wc aanwezig indien men betaald. Wat erg opvalt dat de meeste mensen niet betalen maar wel gratis stroom nemen. Dit is de doodsteek voor deze mooie plek.
Super gezellige cp met uitzonderlijke vriendelijke beheerders, niets is teveel. Nette toiletten en douches, trapje af en je bent op het prive strand van het meer. De prijs is vanaf € 18,00 tot € 35,00 ( zie foto ) afhankelijk van de grote van de camper. Wij komen zeker terug.
Super mooie plaats en ruimte genoeg, voor € 7,00 per 24 uur gratis grijs water en cassette legen. Stroom en water betaald. Supermarkt op 200 meter vanaf de camperplaats. Wij komen zeker terug.
Zojuist gaan kijken en weer verder gereden, was gewoon een parkeerplaats langs de drukke weg. Kosten overigens € 1.00 per dag.
Prima gratis plek met lozen cassette en grijs water. Mooie oude stadskern die zeker de moeite waard is om te bezoeken.
Gratis plaats waar je je cassette ok gratis kunt legen en water en stroom is betaald. Prima plek voor 1 nacht.
Mooie maar drukke plaats en vrij smal. Gratis fietsen opladen, toilet ledigen. Er is geen broodjesservice zoals vermeld bij de informatie. Dit alles voor € 10,00 voor 24 uur komen zeker terug.
Zeer mooie rustige plek. Geen voorzieningen maar je kunt heerlijk zwemmen bij de surf vijver en voor het hek zijn toiletten met vrije toegang. Dit allemaal voor € 9,00 voor 24 uur.
Perfecte locatie jammer dat het chateau gesloten was zodat we geen wijn konden kopen.
Mooie plek maar iedereen stond wat lager op een parkeerplaats. Volg niet de route via campercontact want dan kom je er niet, rij op coördinaten.
Mooie rustige cp midden in de stad, sanitation aanwezig. Kwamen om 16.30 uur aan en hadden nog 1 plekje in de vakken. Een gewilde cp
Grote parkeerplaats waar je kunt overnachten, geen voorzieningen en geen uitzicht op zee. We zijn doorgereden.
Rustige plaats voor een overnachting op doorreis, helaas was het water afgesloten.
Je staat langs een drukke weg ( foto's doen ander vermoeden) . Goed om stad te bezoeken maar niet om te overnachten.
Prima plek om El Rocio te bezoeken en te overnachten, geen service alleen een vuilnisbak.
Uitgekozen vanwege foto's en reviews maar vond het erg onverzorgd, wel vriendelijke eigenaren. Helaas geen water in het zwembad en het water van de hottub stonk erg. De frietjes waren lekker, maar voor ons de cp niet meer.
Als je vrijheid zoekt kun je het hier vinden. Wij zijn hier met een 7m camper en dat gaf geen enkel probleem. Dom is een vriendelijke eigenaar die altijd voor je klaar staat en zelfs heerlijk voor je kookt. Gewoon een heerlijke plek als je niet voor veel luxe gaat.
Mooie plek zonder faciliteiten, wel mooi wandelgebied.
Wij stonden achter de huisjes en keken op de fabriek, deze heeft een heel irritant piepgeluid de hele dag. Cash betalen kan alleen als je 10 kronen meer betaald. De plaats is zeker geen 210 kronen waard voor ons.
Sitecode: 52024
Prachtig uitzicht over het meer zeer vriendelijke man, water stroom en wc voor sek 150.
grandioos deze gratis cp plek met plee, zeker bezoeken als je in de buurt van Stockholm bent.
Prachtige cp plaats met een spectaculair uitzicht over het dal.
Zeer mooie cp met uitzicht op de druivenvelden, zeer rustig met vriendelijk onthaal. Staplaats inclusief stroom € 6.00 en ( dan zijn er nog mensen die illegaal stroom pakken om de batterij van de fiets te laden, dat om € 3.00 uit te sparen).
Mooi cp we hebben 2 nachten gestaan, douche en toilet zijn erg verouderd c.q. kapot. Vriendelijke eigenaar die heerlijke sinasappels kwam brengen. We betaalde € 15 per nacht inclusief stroom.
Zeer nette camping met uitzicht op zee. Douche was erg netjes net zoals de toiletten. Prijs € 17,35 inclusief stroom was zeker de moeite waard.
mooie cp plaats helaas nog te vroeg en geen water wel stroom, en dat alles voor een flesje wijn.
Het was voor kleine kinderen best gevaarlijk door blikjes en losse onderdelen met schroeven die overal lagen. Er lag veel rotzooi zoals een vies zwembad en kapot speelgoed was echt aan een opknapbeurt toe. Was erg duur ruim € 36 voor 1 nacht 2 personen inclusief stroom en overdag bezoek van dochter met kind en auto.
Mooie grote plaats op een super vriendelijke camping, nette douche en wc en stroom voor € 18.00 per dag. Stokbrood en croissants bestelt en werd aan de camper afgeleverd.
Parkeerplaats met stroom voor € 6,10 wc en douche erg vies dus geen gebruik van gemaakt. Was weinig te beleven in deze tijd van het jaar.
Super vriendelijke eigenaar die ook nog courgettes en tomaat eigen tuin kwam brengen. Stroom en water voor € 10,00 per nacht. Minpunt was de rommel waar je op uitkijkt en rondom de deur.
Mooie locatie en dat voor € 5,00 inclusief stroom, water, cassette lozen.
Prachtige plek met schitterend uitzicht, slechts voor 6 campers ( als je genoeg kabel bij hebt ) stroom. Heerlijke schapen kaas gekocht. Minpuntje is dat de eigenaresse heel bang is van corona en je buiten een mondkapje op moet.
Mooie ruime plaatsen onder de bomen, weg oversteken en je bent op het strand. Binnendoor vanuit de camping fiets je in 10 minuten naar het dorp waar een Lidl zit en heerlijke pizza's kunt bestellen en die komen ze gratis afleveren op de camping.
Slecht onderhouden en toilet ruimte erg vies, uiteindelijk betaal je alleen voor de stroom de rest is te vies om te gebruiken. Was een festival aan Zee dat weekend dus de gehele nacht veel herrie, was prettig geweest als ze dat bekend gemaakt hadden.
rustige CP midden in het dorp, water, stroom en afval lozen voor € 5,88 en Saint Michel op fietsafstand.
Mooie grote camperplaats met veel ruimte, de boer is erg aardig en behulpzaam. Overnachten inclusief stroom en water € 10,00 per nacht.
Mooie ruime camperplaats en vriendelijke eigenaar.
Zeer nette CP en rustig gelegen. Zeer vriendelijke eigenaren en smorgens gratis koffie.
Camping was onverzorgd, sanitair was zeer netjes behalve boven in het dak. We hebben veel mooiere plaatsen gehad voor veel minder geld.
Mooie locatie en zeer net sanitair en zeer fijne eigenaren, met Hemelvaart hier gestaan voor € 15 per nacht nu € 17.50 jammer wordt toch te duur.
Geweldige camperplaats met perfect sanitair en mooie plaatsen. Komen zeker nog een keer terug.
mooie plaats tussen de perenboompjes, mooie landwinkel en prima sanitair.
gewoon op een parkeerplaats weinig aan
mooie plaats aan het water, sanitair voorziening is super schoon en de WiFi is uitstekend.