@piffi
- 2015
Omdat alles gratis is, krijgt het één ster extra. De weg hindert je eigenlijk niet. De nabijgelegen Het restaurant is op woensdag gesloten. Er is een bakkerij. Aanbevolen voor een overnachting.
Ook al zijn sommige dingen nog in aanbouw, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Naast een zeer rustige omgeving is er in het stadje een goed restaurant met Duitse keuken. Alles wordt daar vers bereid. De uitbater van de parkeerplaats probeert het je altijd naar je zin te maken 30 euro voor 2 nachten, alles inclusief stroom
Zeer aardige ontvangst. Dat heb je niet overal. Zeer goede voorzieningen voor een parkeerplaats. Douches, wasmachine, toiletten. Dichtbij het strand. Veel bars zijn op dit moment nog open. We waren net op doorreis. Maar we zouden altijd terugkomen.
Zeer goed voor één nacht. Supermarkt ligt om de hoek. Genoeg restaurantjes. V+E en elektriciteit voor 6 mobiele telefoons gratis.
8 jaar geleden was hier nog een strand. Het is helemaal verdwenen. Nu is het gewoon een duin waar je overheen kunt lopen. Om te zwemmen moet je het duin af of een heel eind lopen. De plek zelf is goed en goedkoop.
Kleine ruimte, krap maar fijn. Direct aan de dijk. Relaxed met honden ook op het strand. Er is een extra hondenstrand. Fietsen, wandelen super fijn. een biertje aan de stoel of koffie is ok. De gastheer erg aardig. Helaas heeft de gefrituurde vis meer paneer dan vis. De aardappelen van de gelijknamige salade zwemmen in de mayonaise. De frietjes zijn met kerriezout. Er zijn overal alternatieven. We komen zeker terug.
Zeer rustige plek, grote plaatsen, ca. 1km door een natuurgebied naar het superlange zandstrand. Goede plek om te overwinteren, zeer schoon sanitair. 2km om te winkelen, tappen etc. Goed restaurant op het plein met erg lekker eten. kl. Supermarkt ter plaatse.
V + E verdient verbetering. SP ligt aan een straat, via een kl. Tunnel direct naar het kiezelstrand. Vóór april is hier niets meer geopend. Er was voldoende ruimte toen we hier waren. Heel goed voor een paar dagen.
Sitecode: 41978
Ik weet niet waar mijn recepten waren, maar de toonhoogte, die we hard vonden, is niets voor ons. Hij liegt zoals beschreven, maar is erg verwaarloosd. 50 meter voordat de ratten rondrennen. Er zijn veel zwerfkatten aanwezig, dus we konden onze honden niet uitlaten. We reden verder.
de plaats is heel eenvoudig. V + E is ook heel gemakkelijk, maar het is, als je WoMo kunt rijden, ook achteruit. Het strand en de restaurants zijn echt 200 meter. De operators spreken Engels, zijn erg aardig en leggen uit waar alles in de omgeving is. Voor één nacht perfect ok, als je langer wilt fietsen. Alles ging vlot met de honden.
In het weekend, het is niet omdat de machine geen geld accepteert, maar alleen kocht munten.