@pijp90
Augustus 2026
Als er nog een verkiezing komt " Beste camperplaats van Nederland " dan komt Christ in de top 3. Geweldig plekje. !
Hele mooie en vooral rustige camperplaats. Supervriendelijk eigenaars die iedereen persoonlijk welkom heten. Voorzieningen zijn top en een prachtige omgeving om te fietsen.. Wij komen.en zeker nog eens terug
Juli 2026
Een keurige camperplaats. Vriendelijke beheerder. Was eigenlijk volgeboekt maar ze creëren gewoon een plaatsje bij voor ons. Super.
Februari 2026
prima camping. vriendelijke ontvangst, personeel spreekt keurig engels. superschoon sanitair, wordt 2 keer per dag schoongemaakt. campingwinkel, bar en restaurant aanwezig. kortom 5 sterren van ons.
nette camperplaats in het centrum van de stad. alles voorradig en s'nacht lekker rustig.
Een mooie camperlocatie. Vriendelijke ontvangst met goede uitleg. Ruime plaatsen en mooi en schoon sanitair. Mooi fiets en wandelgebied. Kortom : van ons een 10. C&A
mooie camperplaats. Tom is een vriendelijke eigenaar. Alle faciliteiten aanwezig. Prima plaats om wandel en fietstochten te maken. 2 km naar strand en Breskens.
geweldige camperplaats. heel vriendelijke eigenaar. prima sanitaire voorzieningen. prachtig gebied voor fietsen en wandelen.
Een 5 sterren camperplaats. Aan de ene kant de Moezel en aan de andere kant de jachthaven. Perfect sanitair. Zeer aardige ontvangst. Mooie fiets en wandelmogelijkheden.