@pilow
- 2022
Daar gestaan gisteren 1 nacht. gewoon parking die eigenlijk te duur is! 34€ voor met 2p en 1 hond. voor die prijs mag het voor 24 uur zijn, dan kan je nog op zijn minste de stad in. wetend dat de prijs om te parkeren in Haarlem stikkend duur is. niet goed onderhouden parking, hekken rondom rond. beetje verlaten. wel een propere wc en lavabo beschikbaar.
Sitecode: 52043
heel mooi camping alles wat een (familie)moet hebben. voor kinderen is het top. heel proper veel sanitair. mooie omgeving veel fiets routes(offroad) lzngs de Toce rivier, dus geen stadsfietsen. honden toegelaten maar niet op strand jammer! tarief kloppen niet op campercontact. we betaalde 147€ voor 3 nachten met hond en 2p.( 21/5-24/5)

leuke stopplaats voor een nacht. resto, water, elec,en supermarkt naast de cp. mooie park goed voor wandeling met de hond. heel goed voor ons veel ruimte om je luifel en tafel en stoelen te zetten en veel groen.

heel goed stopplaats op een parking. goedkoop vanaf 17h-8h gratis. zijn naar de Indiër gaan eten dat was top!!
voor ons super plaats alle voorziening in de buurt, supermarkt e.d. mooi voor een stop en daar te vertoeven. prijs heel goed 27€. 2p douche 0.50€ heel groot en proper!
leuke plek (gratis ) op 20/5. toilet gratis. dicht bij het centrum. vonden het de moeite om eens te stoppen en met de E-fiets naar kasteel te rijden en het uitkijkpunt.
leuke en mooie uitzicht !! toilet waren niet open (Corona) gingen s’morgen om zeer lekker cappuccino XXL bij punta gro. alles in de buurt .
parkeerplaats waar je kan overnachten niet afgesloten maar rustig toen wij er waren 10/2020
tof camperplaats. alle voorzieningen, afgesloten na 22h(kan binnen met een code)veel vliegen en muggen!! lekkere pizza’s gegeten aan de overkant “punta nord”