@pim1952
Pensionado, vooral natuur en ruimteliefhebber. Veel gereisd all over the world
- 1998
- Nieschman-Bischoff Arto
- 1999
- Ander
- Integraal
- Huren
heerlijke rustige camping in een mooie fiets- en wandelomgeving . prima schoon sanitair, ruime plaatsen en een billijke prijs. wat wil een mens nog meer?
inderdaad, de entree is niet uitnodigend. sanitair ok. we moesten betalen voor electra ook al hadden we het niet nodig! 36,00 euro voor 2 pers. een camper en een hond. Broodjesservice is prima.Als tussenstop ok. wel mooie omgeving, 20 km van de snelweg (81).
wat een ramp. hutje aan mutje, zeer drukke lawaaiige camping , slechte wifi, 3! amp electra en extra betalen voor wifi en electra. en dat voor 40 euro! kortom een Italiaanse camping zoals gevreesd.
prima terrassencamping met een goed Engelssprekende gastheer. veel vaste huisjes maar het is nu heel erg rustig. het schijnt hier drie maanden geregend te hebben! sanitair ok, wel douchemuntjes, ze bestaan nog!
drukke camping vlak naast een overdag drukke weg. shuttlebus naar het centrum (5,00 pp h/t). sanitair ok, wasmachine, winkeltje en restaurantje. Eigenlijk de enige mogelijkheid om Assisi met camper te bezoeken.
is gesloten. !!!50 meter verder is een kleine parkeerplaats waar gedoogd wordt dat er campers staan. zelfs electra, verder niets. officieel betalen maar niemand gezien en geen automaat. wel 400 meter van de kathedraal.
wat een circus. drie gastvrouwen vingen ons op. we hadden niet gereserveerd maar misschien zou er nog plaats zijn. met een golfkarretje moesten we eerst gaan kijken etc . totdat we zeiden dat we ook een hond hadden. helaas zijn honden op deze camping niet welkom. via de uiterst steile toegangsweg weer vertrokken.
wij zijn wat naar beneden gereden en vonden een iets rustiger plek bij het beekje. toestemming van de moestuinders. prima plek. stadje niet ingeweest
een van de mooiste campings die we hebben bezocht. vreselijk aardige en behulpzame ontvangst. Prima schone voorzieningen, ruime plekken en een fabuleus uitzicht. ‘Elegant’ restaurant (niet gegeten maar goede recensies). 25 euro voor 2 personen, hond , camper en electra. De weg er naar toe is niet geschikt voor grote campers >7 mtr
prachtig gelegen camping, goede voorzieningen, leuke kleine bistro met eenvoudige kaart. 26,44 voor 2 personen, camper en hond plus electra. mooie wandelingen in de buurt maar klimmen en dalen 🥵
mooi camping gelegen aan de Sauer. schoon en goed sanitair. prima wandel en fietsomgeving. jammer dat de campingbaas op een zeer luidruchtige maaier niet te stoppen was in zijn enthousiasme en bijna onder onze luifel doorreed. vriendelijk zwaaien, dat dan weer wel. En dat eind van de middag na een pittige wandeling 🥴
een hele fijne rustige camping. prima uitvalsbasis voor wandelen en fietsen. sanitair prima. 31 euro p/n in het hoogseizoen.
erg leuke camping. Voorzieningen zijn niet top maar wel schoon. Hek lijkt dicht maar kan open. Ook grotere campers kunnen nu naar binnen. 90 zit voor 2 nachten zonder electra. aanrader!
prachtige plek en redelijk rustig in het hoogseizoen. geen voorzieningen maar vlakbij twee restaurants. 18 euro geworden en cash betalen in de automaat!
Sitecode: 12075
kwamen hier zomaar aanrijden in juli. en na enig wikken en wegen had de beheerder toch nog een plekje voor 2 nachten camping ok , douchen 2 euro! maar mooie plek aan het meer. prima tussenstop.
prima plek, ruim 2 km lopen van het centrum. electra, water, toilet en zelfs een kleine douche. weg achter de CP wat lawaaiig.
wat een dramaplek. een heel grote autoparking waar de autotrailers af- en aanrijden. Een klein deel daarvan is voor campers gereserveerd. naast een oliedepot. 4 km van de kathedraal, was en droger, loosplek en beveiligd. dat zijn de voordelen. Toegang via een soort vuilnisbelt en veel zwerfkatten. ‘s Nachts redelijk rustig.
we staan hier 8 december met schitterend weer op een heel rustige plek. direct aan het strand en vlakbij het NP Donana. Geen faciliteiten maar de plek vergoedt alles. kosten 6 euro? Niets van gemerkt. ws in de zomer.
Prima plek, prachtige route. geen voorzieningen, maar uitzicht vergoedt alles. Van de weg geen last, hoogstens van wat blaffende honden. en mooie wandelroutes!
Parkeerplek is beter. uitzicht fenomenaal. Stonden hier 22/11 in de zon. Erg rustig, aanrader voor een nacht.
ondanks bewering dat ze het hele jaar open zijn, op 19 november gesloten, geen hond te bekennen. geen idee dus hoe het eruitziet
prima camping, uitstekend sanitair. 27 euro verder, maar goede tussenstop voor douche en water en electra aanvulling.
Desolate plek achter een bedrijventerrein. alle voorzieningen waren dicht, wel 12 euro voor electra🥴. moet beter kunnen.
mooie rustige plek met op het uitzichtpunt in het dorp een prachtig panorama. Drinkwater en afvalwaterlozing gratis. restaurant ernaast geeft op dinsdag weinig overlast Nadeel: forse verlichting blijft gehele nacht branden. Prima tussenstop.