@pinyen
Lid van Campercontact sinds 2019
2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
We verbleven er 3 nachten in begin augustus. Wordt 's avonds druk. Ondanks late aankomst (6 pm), hadden we het geluk om een standaard veld met uitzicht op de rivier te krijgen (toegewezen door personeel, u kunt niet kiezen). Camping direct aan het fjord, u kunt zwemmen of spelen in het water. Wandelmogelijkheden in de buurt, met de Storfossen op slechts een paar honderd meter afstand.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Verbleef er op 25-27 juli. Kleine mooie camping direct naast de rivier. Mogelijk om te zwemmen, maar het water bevriest nog steeds, ondanks dat het die dag 30 graden bereikt. We waren hun eerste bezoeker uit Taiwan. De eigenaar is erg vriendelijk en zorgt goed voor de camping. Alles is netjes en opgeruimd. Wifi is ok. Dit is een van onze favoriete campings tijdens onze reis naar Scandinavië.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Verbleef er op 28 juli. Geen uitzicht maar is een prima uitvalsbasis om uw camper te parkeren en Trondheim te bezoeken. Korte en gewenste wandeling naar het centrum via een voetgangers / fiets gedeeld pad. De kosten bedragen 54 kr voor het eerste uur, 27 kr / uur vanaf het tweede uur, 260 kr voor 24 uur, dus betaal beter voor voldoende tijd in een enkele transactie.
Enorme parkeerplaats bij winkelcentrum. Vrijwel onbeperkt aantal spaties. Ikea, Coop, Toys R Us en een winkelcentrum. Verbleef er een nacht met meer dan 10 campers. Leuke gratis plek als je 's nachts boodschappen wilt kopen (open tot 22.00 uur) of een maaltijd wilt eten bij Ikea.
We verbleven er op 16 juli. Mooi uitzicht over een groot meer. Veel ruimte aan het water, maar nog steeds volledig bezet toen we laat in de avond aankwamen. Er zijn geen toiletten maar dat is voor ons geen probleem.
We verbleven er op 9-11 juli. Kleine rustige camping gelegen aan een rivierdelta. Faciliteiten zijn schoon en goed onderhouden. Er is een klein zandstrand en het is mogelijk om te zwemmen. De eigenaar is erg aardig en hielp ons met de wasmachine en droger omdat we geen Zweeds konden lezen.
Er is een uitkijkpunt van waaruit u de prachtige brug en fjord kunt zien. 'S Nachts straalt de brug blauw licht uit, dus zorg ervoor dat je deze bekijkt voordat je gaat slapen. Het asfalt voetgangers / fietspad onder het uitzichtpunt gaat door een kort stuk tunnel en vervolgens de brug op. Overdag wordt het toilet soms overspoeld met toeristen uit tourbussen. We verbleven er op 10 augustus
Vriendelijke eigenaar. Aangekomen buiten openingstijden, belden we de eigenaar en werden we naar het gebied geleid voor campers, een grasveld omringd door bomen. De camping is niet speciaal, maar goed genoeg voor doorvoer. Het enige probleem was dat er veel te veel bijen in de afvalwaterruimte voor zwart water waren, dus gaven we het op om ons chemisch toilet te legen.
Verbleef op 4 augustus. Geweldige faciliteiten. Grote doucheruimte. Keuken goed uitgerust en heeft een mooi uitzicht op de fjord. Het uitzicht was geweldig, zelfs 's nachts wanneer je het nachtzicht van een stad aan de overkant van de fjord kunt bekijken. Meerlagige camping zodat de fjord vanaf de meeste plaatsen zichtbaar is. Wifi-ontvangst goed.