@pioupiou061111
Enorm groot grasveld, veel te druk, moeilijk om je kampeerplek te vinden. In het weekend is de prijs voor twee volwassenen verdubbeld of zelfs verdrievoudigd. ACSI-kaart wordt niet geaccepteerd. Het kleinste strandje en de kleinste speeltuin. Ik raad deze camping persoonlijk niet aan; ik ben erg teleurgesteld in mijn keuze.
Ik bevestig de vorige opmerking: vriendelijke ontvangst, een paar plekjes aan het water. We hebben twee nachten op deze camping doorgebracht en vonden het geweldig. Bovendien hadden we prachtig weer en een heerlijke middernachtzon.

Ikzelf kocht mijn souvenirs in de winkel op de tweede parkeerplaats, en we brachten een prettige nacht door op die parkeerplaats met een aantal andere camperbezitters.
Jammer dat het geblokkeerd wordt door grote blokken aan de voorkant. Moesten we een flink eind omrijden om er te komen? Uiteindelijk zijn we ergens anders heen gegaan, wat echt zonde is, het had geweldig kunnen zijn!
Het is prima voor een overnachting tussen twee etappes. Maar het kost 300 SEK, niet 200 SEK zoals geadverteerd, dus het is misschien beter om ergens anders heen te gaan. Niet geweldig! Betaling via de app, zoals vermeld in eerdere recensies.
De camping ligt op ongeveer 5 km van het stadscentrum en de ontvangst was uitstekend. Ik heb alleen contant betaald. Het personeel was erg vriendelijk. De staanplaats was licht hellend en op gras. Ik betaalde €40 voor twee nachten inclusief elektriciteit op 19 en 20 mei 2026. Een fantastische stad om te bezoeken!