@pipapo
ik wil on line boeken maar betaal voor 3 nachten 131.10. en stroom is niet gratis volgens de site.
€20 voor een grasveldje,?????? wanneer houdt dat camper melken eens op!
het zoveelste bewijs hoe waardeloos de app van NKC is. volgens de app €20 ik betaalde bijna het dubbele, € 37. op 3 sept 23
weer een prachtig voorbeeld hoe waardeloos de nkc app is. op 14 sept 2023 betaalden we €27 en niet zoals vermeldt €16. camping zelf is voor mensen die moeilijk lopen niks. langgestrekt. reviews hier kloppen wel. maar veel te duur. Nog ex douchen ook nog!
controleert NKC de foto's niet? ik zie van alles buiten staan. dat is camper gedrag en voor zover ik weet verboden op camperplaatsen. Zo werkt deze toch al waardeloze app alleen maar verwarring op.
we fietsen hier heel vaak langs. verbaas me over de foto's met campergedrag op een camperplaats. mischien kan de NKC eens uitleggen hoe dat zit. zelfs verhuurbedrijf gobony adverteerd met "camperplaats zat, dat klap je de stoektjes in en rijdt je verder". De DTG heeft het allemaal goed geregeld en toch dit soort voorbeelden.
Wanneer je er van uit gaat dat je in heel Spanje vrij mag overnachten (ondanks de illegale verbodsborden van lokale overheden) is het belachelijk om 13,80 te betalen voor deze stinkende parkeerplaats naast de herrie van de grote schepen. De ruimte die wij netjes overhouden tussen de campers wordt in het donker door Marrokaanse jongeren gevuld die komen vissen. Almeuria is een vreselijke stad, we hadden een rustplek nodig. Nooit meer.
Perfecte plek! Wel " last" van de fanfare die vals oefent van 7 tot 10. Of de zigeuners naast ons. Motor met vieze diesel uren laten draaien. Woe rondom rommelmarkt. Weg is rustig. nachten ook. hele leuke omgeving
De camping ziet er perfect schoon uit. Het licht bijna naast een dierenopvang. De hele nacht blaffende honden. S’nachts veel lawaai, lijkt wel een haven. Het strand is weliswaar aan de overkant van de straat, maar de straat is een behoorlijk stuk lopen van de ingang van de camping vandaan. De 2e keer douchen was het water koud! Met de slechte gratis wifi kan je niks Voor ons nooit meer. Daarnaast is Gibraltar nou ook niet echt een mooi. Afrader.
zaterdag. misschien foute dag. wat een verschrikking! je staat aan een drukke weg naast een grote parkeerplaats. Vannacht tot half 4 gillende jeugd. camperaartjes pesten. de auto's bleven de hele nacht met gierende banden voirbij racen. je ligt in je bed gewoon te wachten tot de eerste dronkaard over de kop vliegt en je camper binnenkomt. NOOIT meer!!!
Onmogelijk te bereiken camperplaats. Heel weinig plekken op een mooie locatie. Maar (we waren er om 1 uur) snel vol. Daar kom je pas achter zodra je er bent. En dan wordt het een stukje achteruit rijden. Kan je dat niet, dan NIET hierheen!
@ tuto m.b.t het illegale bord verboden te parkeren voor csmpers: De problemen met het parkeren of kamperen van een camper beginnen als men dit doet op een plaats waar een gemeente borden heeft geplaatst waarop staat dat dit niet mag. Echter! De regels van de DGT gelden voor heel Spanje, voor alle autonome deelstaten, provincies en gemeenten. De wet van de Spaanse verkeersdienst DGT staat altijd boven de regionale of lokale wetten. Dat houdt
Onderweg op blind vertrouwen de dichtstbijzijnde camperplaats genomen. Achteraf dom om de commentaren vooraf niet goed te lezen, want iemand schrijft hier al “1000 meter dus fris of vorst”. Maar in hetzelfde commentaar wordt ook een “Epicerie en café voor de deur” beschreven en die was op deze volkomen uitgestorven plek in geen velden of wegen te bekennen. 10000x niks. Niks te doen, wakker worden in de sneeuw en dan de steile weg weer omlaag. We waren na 7 weken Spanje op de terugweg en ons gas was net op. Dus elektra was wel een must. De stroompaal werkte daar niet. De 2 euro was ook bij ons weg gegooid geld. Het gemeentehuis, waar de parkeerplaats bij hoort, was uitgestorven. Er werd verbouwd en het zag er veelbelovend uit wat er zou komen. Omdat het ging sneeuwen ben ik op zoek gegaan naar stroom. Heb de kabel gevolgd van de paal waar menigeen al een muntje van € 2 in had gegooid. Bij de bouwwerkzaamheden vond ik een stroompunt en daar de kabel ingeplugd. Absolute afrader in de staat waar wij kwamen. Maar wellicht na de bouw mooier (als alles tenminste functioneert zoals het hoort). Maar dan nog, € 2 voor een uurtje stroom is natuurlijk pure afzetterij.
Door pech met onze camper hebben we uiteindelijk 3 nachten in het hotel Ballisa gezeten. Vanaf het balkon konden we het “camperleven” overzien. Het is moeilijk te zien waar de camperplaatsen zijn. En aangezien de vrachtauto’s ook overal staan, vermoed ik dat je je camper ook overal mag neerzetten. Er is plek zat (veel meer dan de genoemde 15) en geen vrachtwagen chauffeur zal klagen dat je op een vrachtwagenplek staat, want er waren geduren de 4 dagen dat wij er waren altijd heel veel plaatsen vrij. Behalve het lawaai van de direct ernaast gelegen A7 is het een rustige en veilige plek. Naast het water en wc legen staat er verderop ook een glas en plastic container. Het eten in cafeteria Ballisa kunnen we afraden De tapa’s zijn niet om te vreten, en het avondeten idem dito. Koffie en ontbijtbrood is daarentegen heerlijk. Wij zullen blij zijn wanneer we weer in onze camper kunnen eten!
In tegenstelling tot wat hier gemeld wordt, niets gemerkt van de hiernaast gelegen school. Prima plek om op doorgaande route te overnachten. Om de hoek een heerlijke pizzeria, snackbar, bakker en avondwinkel.
Rustige plek, midden in het dorp. Vlakbij allerlei leuke tentjes, nb niet op het pleintje zelf. Hoewel je naast een school staat merk je daar niets van. De klok luidt elk half uur, maar houdt op een hele schappelijke tijd op en begint idem ook weer niet te vroeg. Er is water en elektra. Maar elektra werkt met een bepaald soort muntjes. Geen idee wat voor soort en waar ze verkrijgbaar zijn. Tip: onze Garmin navi geeft aan dat je bij de intermarche kan tanken. Daar goedkoop tanken en dan is het binnendoor nog heel klein stukje. Prima plek om voor doorgaande route te overnachten.
Voor nog geen € 20 stonden we hier (2 personen + elektra) in januari 2020. Rustige camping, douche met drukknop voor water die je wel elke ca 5 s in moet drukken. Niet echt comfortabel. Doucheruimtes zijn weliswaar verwarmt, maar ga niet vroeg in de avond douchen. Meer als “niet zo koud als buiten” is het dan niet. Later en in de ochtend zijn ze lekker warm. Wifi is gratis, maar dermate traag dat je er niks mee kan. Prima plek voor doortocht.
In tegenstelling tot de naam, sta je hier niet op of aan het strand. Dorpje is leuk om even doorheen te lopen, langs het strand terug. We voelden ons hier veilig. We hadden mbt tot andere camperplekken in de buurt van Barcelona vervelende verhalen gehoord. Prima voorzieningen, tot wasmachine aan toe. I.d.d. perfecte plek om Barcelona te bezoeken.
Vanwege de storm Gloria (jan 2020) zochten we een plekje waar we ons een paar dagen konden vermaken. Deze camping heeft inderdaad een gezellige bar waar van alles en nog wat georganiseerd wordt. Van bingo tot live muziek. Ruime plekken met water op elke plek. Standaard stroom (incl) is 6A, 10A tegen betaling. Wifi ook tegen betaling. Douches beperkt verwarmt (6 – 10 en 17 – 22 hr) en de hokken worden niet echt warm. Sommige douches met thermostaat kraan, anderen met koud en warm water kraan.
Gratis plek zonder voorzieningen wel direct aan zee. Let op waar je gaat staan, het 1e deel is verboden om te overnachten. Dit hoort namelijk bij een andere gemeente. Veel politie controle. Niet om je veiliger te voelen, maar om te kijken wie er op de verkeerde plek staat. Helaas een plek waar veel campers heel lang staan en de bijbehorende camperaars hun vuiligheid gewoon in de zee of bosjes deponeren. Deze plek zal er daarom in de toekomst wel niet meer zijn.
Leuke camping. Doucheruimte lekker warm, zalige douches. Alles aanwezig. Prachtige plek om wandelend of fietsend naar het strand of (oude) dorp te gaan. Je moet inderdaad minimaal 2 nachten blijven. Ze zijn heel erg op overwinteraars gericht. Vanaf 30 dagen betaal je geen 17 maar 12.20 (dan is de stroom niet incl. maar kost 45 ct per kwh) Er is idd een bar, maar die is al heel vroeg in de avond dicht.