@piripiri
- 1999
De Camperplaats bevindt zich aan de Calle Tomelloso. De Plaza de Toros helemaal aan je linkerhand houden, Repsol tankstation aan linkerhand en na 20m. rechtsaf de Calle in, het kan niet missen.
Geweldige plek. Epicerie alleen ‘s ochtends geopend.
Voor het eerst hier. Pracht plek, pracht winkel , meer hoeft niet.
Als je van stilte en rust houdt en zelfvoorzienend bent, een prachtige plek.
Sitecode: 21916
Rustige CP ,in een rustig dorp met een verrassend mooi arcadeplein.
Fijne plek, prima voor een overnachting, we stonden met 7 campers en er konden er nog veel meer bij.
Prachtige plek. Neem wel genoeg € muntstukken mee,anders kom je het terrein niet op. Op 5min. Een omheinde hondenuitlaatplek. Mooi wandelgebied.
24/11/16. Mooie plek, leuk vestingstadje. Je kunt heerlijk wandelen over en langs de vestingwallen.
Een prachtige camperplek met een warm welkom. Keurig verzorgd met verharde plaatsen. Geweldig!
Max lengte 8 meter. Weinig ruimte om in te steken. Maar de plek,als je eenmaal staat,is goed.
Restaurant "La Ponderosa " ziet er verlaten uit maar is elke dag geopend. Heerlijk gegeten. Lekker geslapen. Komen zeker nog eens terug.
Goede overnachtingsplek,veel verkeer op 50 meter afstand. Automaat voor legen cassette toilet en spoeling 15 liter plus 150 liter water laden €3,00 . In een keer,met kaart,te voldoen.
Sitecode: 20921
Goede plek, de laatste 300m. over een zandpad. Hek wordt geopend via camera. Vriendelijke ontvangst en voorzien van een gezinsbadkamer. Eigenaar nog bezig met de aanleg van een afwas - en was en droog gelegenheid.
Goede Camperplek,vlakbij klein stadje. Heerlijk simpel gegeten bij café Populair in een voormalige kruidenierszaak met een super gastvrouw annex kok,met verstand van wijn.
Melden bij rest. D'n Herberg.Vriendelijke ontvangst en een pracht plek aan de rand van het bos.Hebben genoten.