@pitjeharley01
- 2025

wij gaan er nu al voor de 4de keer naar toe is er gezelig proper sanitair nieuwe afwasplaats gemaakt en je staat er rustug op beton altijd proper voeten tot de volgende ludo en vera
hallo wij hebben hier 3 nachten doorgebracht wat een oase van rust en conform is dat verharde ondergrond geen vuil mee de camper in mooie fiets en wandelroutes 4 km van de stad weert waar het heerlijk vertoeven is ook de uitbaters geef ik een mooie pluim verzorgd teras op de camperplaats zelf waar je ook heerlijke toasty kan eten alvast bedankt voor de vriendelijke ontvangst van de uitbaters en wij komen zeker terug
wij hebben er 3 nachten gestaan en was er rustig het restaurant is natuurlijk een aanrader fijne plaats gekregen bij de rivier en ook de uitbater is een sympathieke man en vriendelijke we gaan zeker nog eens terug naar irrel tot de volgende
we hebben hier gestaan van vrijdag tot zondag mooie onderhouden camping fijne mensen die uitbaters ook een pluspunt smorgens neem je gewoon vers gekookte eitje mee naar de camper zeker een aanrader wij komen zeker nog terug