@pjk
momenteel slechts bereikbaar via de Friedrichstraße, door werkzaamheden in de plaats zelf.
nog steeds een goede en verzorgde plek. centrum op loopafstand, fietsen met de Vulkanradweg.
We stonden hier begin oktober. Goede uitvalsbasis voor strand(500meter) en fietsen. prima camperplek, s nachts erg rustig. E6,op per nacht in oktober, openbaar toilet net buiten camperplek
Sitecode: 1982
rustige plek en we hebben de aangegeven wandeling ballade le château de la ruche gemaakt: over veldweg, heuvelend, langs twee kastelen en een goede bewegwijzering. zie ook de foto
het ziet er naar uit dat deze plek niet meer bestaat.
prachtige plaatsen aan de Moezel. helaas zijn de voorzieningen stuk en niet beschikbaar
druk terrein, we waren op,doorreis, voorzieningen werken uitstekend
P locatie, met P voor vrachtwagens, naast natuurgebied, wandel en fiets route bordjes.
camperplaats weer volledig beschikbaar met voorzieningen
deze locatie aan de Loire is niet toegankelijk van april tot oktober
parkeerplaats dichtbij centrum Haldensleben. edeka dichtbij, centrum dichtbij.Fietsmogelijkheden in de omgeving zie www.naturfreude-erleben.de. Geen voorzieningen.
veel campers op de deze plek, maar ruimte genoeg voor iedereen. 8E per nacht incl elektra Leuke oude stad met stadsmuur. veel wandel en fiets mogelijkheden. Sanizuil werkt prima, is gratis
Fijne rustige plek aan de rand van de stad. alle voorzieningen aanwezig veel wandel en fiets mogelijkheden. Uitgebreide informatie bij VVV in het centrum te verkrijgen
gebruik gemaakt van een van de vier camper plaatsen voor tien euro per 24 uur. bedrag is inclusief electra en we hebben het sanitair van de camping kunnen gebruiken. Prima plek.
fijne beschutte plek op loopafstand van de zee. Geen zeezicht, wel heel veel strand. Geen geld opgehaald. saniplek 250 m terug, kraan heeft geen schroefdraad.
Prima plek, rustige nacht. zwembad en camping gesloten
Goede plaatsen, alle voorzieningen werken, prachtig fietsen over de Via Verde naar de kust: 20 km, 140 m hoogteverschil, wel een beetje sportieve tocht.
meerdere dagen blijven is geen probleem en ook niet vervelend met mooi weer. mooi wandelen, rustige plek.
gunstige plek op loopafstand van Beziers en de negen sluizen van het Canal du Midi. wijndomein, waar je met plezier een heerlijk flesje wijn koopt. om 18 uur degustation. verder is de plek gratis, zonder voorzieningen.
Het sanistation is buiten werking. Er staan geen plaatsen gemarkeerd voor campers. Volgens ons geen geschikte locatie.
Veel lawaai door jongeren van 12 tot drie 's nachts, slecht geslapen.
rustige plek op 15 minuten van Lucca. Wij hebben hier rustig overnacht.
In oktober is het stil in dit gebied. Het seizoen is voorbij. Verder goede plek. Plek dichtbij de zee. Geen voorzieningen. In oktober erg rustig, alles is gesloten. Parkeermeter van 1 mei tot 30 september.
Mooie plek. dichtbij centrum op loopafstand. veel leuke winkels. geen waterinname mogelijk.
Mooie plek dichtbij het strand. Vanaf 1 juni 2018 is camperen niet meer toegestaan. Mogelijk geldt dit voor de zomerperiode, tot en met 30 september, maar dat is ons niet duidelijk
We waren hier voor het klooster Monestir de Vallbona. Het klooster maakt deel uit van de Ruta del Cister, samen met Poblet en Santes Creus. Een toegangskaart voor alle drie kost € 12. Leuk om te doen.