@placy59

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Fijne plek, wij waren daar 1 nachtje op 7/9/25, samen met vele anderen. Vlakbij strand en zee, rustig, mooi uitzicht langs alle kanten. Duur was het ook niet, zelfvoorzienend zijn en ja de weg ligt er wat hobbelig bij. Een beetje zoals vele Vlaamse wegen🙃

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Stonden daar vorige week geparkeerd, samen met vele anderen. Wij deden van daar een fietstochtje, toen we terugkeerden, zagen we van ver de gordijn vliegen, klein zijraam stond open! Ingebroken dus, rugzakje, extra handtas (leeg, waren daar voor een trouw), pas gekochte schoenen in Pals, uiteraard de dashcam weg. Ik was vooral boos, ze moeten van andermans gerief afblijven. Aangifte diende gedaan te worden bij politie van La Bisbal d'Emporda...

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Mooie camping, maar niet ons ding, veel te groot. In tegenstelling met onze andere campings, heel duur. Sanitair absoluut in orde en een fijn restaurant met heel lekker eten en drinken. Wij fietsten van hier naar La Conia om via Consorzio del Golfo een boottocht naar de Maddalena eilanden te maken.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wij stonden hier eind mei 2 nachten, was er rustig, plek was niet wow maar wel in orde. Alle voorzieningen aanwezig, sanitair heel netjes, service plek voor campers kon beter georganiseerd worden. Op wandel- en/of fietsafstand van een mooi strandje en prachtige zee en van lekkere restaurants en strandbars. Ongeveer 64 euro, 2 nachten, camper, 2 personen met elektriciteit.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Waren hier 4 weken geleden, eind mei 2025, in het wk. Prima plek wanneer je een vroege overtocht hebt naar Olbia, Sardinië vanuit Livorno. Kom op tijd om een plaatsje te hebben. Er is niets maar je kan wel Livorno bezoeken, wat voor ons de moeite waard was. Fijne eetgelegenheden en bartjes op wandelafstand. En gratis bovendien!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Waren hier eind mei 2025. Fijne plek, zelfvoorzienend zijn is hier beter. Maar wel heel goed gelegen om Pisa te bezoeken; of ook voor of na je de boot neemt in Livorno. Kort bij de haven en restaurants, ijstavernes en cafeetjes. Veilig gevoel, soms moeilijk om te kunnen betalen, om de slagboom open te krijgen...Prijs/kwaliteit dik in orde, volgens ons.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Alweer een prachtig plekje met vriendelijke beheerders. Grote plaatsen, zwembadje, de voorzieningen zagen er in orde uit, doch wij gebruiken deze niet. Kleine bar met broodjesservice; met de fiets kom je gemakkelijk in Alghero. Ongeveer 1 km over de weg maar dan een fietspad, langs de kust tot in de stad. Soms komt er een vliegtuig laag over gevlogen, CP ligt vlakbij klein vliegveld.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wij stonden hier 2 nachten 3 weken geleden, prachtige plek, heel vriendelijke beheerder, fantastisch zicht. Heel goed gelegen om de Gorrupu kloof te bezoeken. Klein wandelingetje naar het sanitair. Er moesten meer van deze plaatsjes zijn😍

Prima gratis CP voor wanneer je op doorreis bent. Ligt niet ver van Stuttgart en niet ver van de A8. Aan de rand van een parking voor auto's. Wij hebben hier rustig gestaan, mogelijkheid om te servicen. (wij hebben niets gebruikt). Vlakbij een speeltuintje; op enkele passen van het centrum; met winkels, restaurants, terrasjes. Op de hoek van het plein aan de verkeerslichten is er een zeer lekkere bakker, het proberen waard.

Hebben hier 2 nachtjes gestaan begin augustus 2018, de CP ligt in de tuin van Albergo Pontives. Met de fiets kan je niet naar Ortisei maar er ligt een bushalte aan de CP vanwaar je naar de verschillende dorpjes in de buurt kan gaan; 3 km van het centrum van Ortisei. Van daaruit kan je met de lift naar de Alpe di Siusi, waar je prachtige wandelingen kan maken. Daarboven kan je ook perfect fietsen. De CP is geen topplek maar de uitbaters zijn vriendelijk; je kan lekker eten in de albergo. De CP ligt wat té druk om overdag te ontspannen, de plek ligt naast een drukke weg en aan een helikopterbasis. Je kan er water tanken en elektriciteit nemen, chemisch toilet proper maken. Er zijn ook douches en toiletten ter beschikking, doch die hebben we niet gecheckt. Er zijn niet veel alternatieven in de buurt.

Op deze mooie CP gestaan eind juli 2018, wordt druk bezocht, je betaalt 20 euro per nacht (te betalen met muntstukken). Je hebt een prachtig zicht op de Tre Cime di Lavaredo; deze toppen kan je vanaf hier perfect bezoeken; er is een bus die je boven aan de Auronzo hut afzet en terug afhaalt voor 16 euro. Je moet over een tolweg, met de camper betaal je 45 euro, maar hiervoor mag je boven blijven staan om te overnachten, je moet hiervoor wel een steile, vrij smalle weg omhoog met meerdere haarspeldbochten. Je kan hier machtige wandelingen maken; voor iedereen wat wils, makkelijk en minder makkelijk. Je staat vlakbij het lago di Misurina, waar je kan rondwandelen; waar er terrasjes en winkeltjes zijn. Is geen mix parking meer; op deze plek staan enkel campers.

Hebben op deze gratis CP gestaan op 29/7/2018, er zijn geen voorzieningen; maar die hebben we ook niet nodig. Er stond bijna niemand; wij stonden op de terrassen via het grindpad omhoog (niet zo gemakkelijk om er te geraken). Vanaf hier kan je de lift nemen en prachtige wandelingen maken. Je staat hier in het midden van een prachtige natuur, zeer rustig. 's Morgens lag er een slangetje onder onze ontbijttafel...Je vraagt je af waarom de mensen hier voorbij rijden, topplekje. Geen winkels of zo in de buurt, wel een gezellig restaurantje.

Hier gestaan op 26/7/2018, prachtige plaats, op 1500 m, 200 m van de bushalte, 200 m van de telecabine Tognola, met machtige vergezichten op de majestueuze bergen rondom. Van hieruit kan je allerhande wandelingen maken, ook het centrum ligt op wandelafstand. Voor de liefhebbers is er een navette vanaf de CP naar het centrum. Betalen doe je aan de betaalautomaat, 15euro per nacht en 1 euro voor 80 minuten stroom. Er is de mogelijkheid om te servicen, in de openlucht en onder het afdak. Topplek!

Hebben hier gestaan eind juli 2018, CP was niet onderhouden en het was er zeer luidruchtig. Het was heel heet en de Italianen kwamen hier 'kamperen', met kinderzwembadjes en al. Kinderen waren met het water aan 't spelen, kraantjes stonden constant aan. Je moet er betalen om je vuilnis weg te gooien. CP ligt wel perfect om het dorpje te bezoeken, mooie wandel/fietsweg langs het water. Wel mooi zicht op het kasteel dat op de berg ligt. Geen last van de weg.

Hebben hier gestaan in juli 2018, wij vonden dit een fijne plaats; wel wat aan de dure kant. Wij stonden helemaal aan het einde van de CP, zeer rustig, met een prachtig zicht op de omringende, hoge bergen die samen met het licht veranderen... Langs alle kanten zie je de liften omhoog en omlaag zoeven. Van hieruit kan je prachtige wandelingen maken oa naar de Monte Paganella; ook voor mountainbikers is dit the place to be. Je moet je aanmelden in het restaurant alvorens een plaatsje uit te zoeken. Er zijn plaatsen met elektriciteit, je kan water nemen, toilet proper maken en vuil water lozen. Je staat kortbij het dorpje, dus terrasjes, eetgelegenheden en winkels genoeg.

Zoals deze CP zouden er meer moeten zijn. Jammer dat we hier maar met z'n drieën staan. Deze goed onderhouden CP, ligt rustig in de natuur, met een magnifiek zicht op de bergen rondom; op wandelafstand van het kleine dorpje waar er een klein winkeltje is. Alles is aanwezig, elektriciteit, water, een toilet, een serviceplaats met alles erop en eraan en dat alles voor 12 euro. De plaatsen zijn groot genoeg en er staan verschillende picknicktafels verspreid over de plaats. Vanop de CP kan je wandelen, er is ook een speeltuin voor de kleinsten.

Sitecode: 12046

Wij waren hier midden juli 2018, na een bezoek aan kasteel Neuschwanstein in Füssen. Prachtige, heerlijk rustige plaats, wij betaalden voor 1 nacht, 2 personen, 1 camper 12 euro. Wij aten super lekker in het gezellige gasthof Sunnawirt. Het grote terras zat vol; leuke kinderspeeltuin; hertjes in de weide; hoge bergen rondom. Let wel, verboden voor honden. Aanrader!

Wij waren hier midden juli 2018. Fijne, rustige, kleinschalige CP als tussenstop of voor kort verblijf. Vlakbij het fietspad langs de Moezel, wandelingen in de buurt. Eet- en drankgelegenheden eveneens vlakbij. Mogelijkheid om water te tanken, elektriciteit aanwezig. Prachtig zicht op de Moezel in de diepte.

Niet van die reuzeplaatsen maar toch zeer leuke dagen gehad. Je kunt er ook van alles doen: watersporten, zwemmen ,fietsen en niet te vergeten zeer lekker eten in de pizzeria vlakbij voor een superprijs!

Sitecode: 19504

Top plaats met super uitzicht, dergelijke plaatsen zouden er meer moeten zijn. Alle voorzieningen waren aanwezig. Ook kun je er fantastisch gaan eten voor een zeer goede prijs bij de heel vriendelijke mensen. Ideale camperlocatie om even tot rust te komen.

Top plaats met een zeer mooi zicht op een gezellig dorpje. Betaalautomaat werkte wel niet maar daardoor was de plaats wel gratis en hadden we gratis elektriciteit en water. Kleine percelen om met 2 naast elkaar te staan maar bij ons stond er niemand.

Sitecode: 19559

Goed aangeduid en gelukkig geen drukke weg waar je aan staat. Een pluspunt is ook dat je op loopafstand van het stadje bent.