@plessingr
- 1972
- Carado T 337
- 2019
- Ander
Het is echt een prachtige baan met de modernste faciliteiten. Automatische cassettereiniging met saldo voor € 3,90 extra te betalen met een kaart.
mooie rustige plek op 200 m van zee. Waarschuwing: locatie is onjuist. Correct: 42° 57' 25'' N - 10° 38' 10'' E
Grote plaatsen geplaveid met betonblokken. Elektriciteit, riolering, zwart water en zoet water zijn allemaal aanwezig. Prachtig gelegen op het platteland.
we zullen hier eind maart begin april 2022 zijn. Het is een mooie oudere plaats met veel schaduw maar genoeg zonnige plaatsen voor het vroege seizoen. Het strand is prachtig en lijkt eindeloos. Aan- en afvoer aanwezig Er is wel elektriciteit, maar die hebben wij niet nodig. Vanaf 1 april gaat een klein restaurant op het plein weer open. Op dinsdag, donderdag en zaterdag werd er heerlijke pizza geserveerd. Duidelijke aanbeveling
De locatie is gewoon perfect om van Tropea te genieten !!! De plaats heeft alles wat je nodig hebt en is het hele jaar door geopend. Ook aan-, afvoer en sanitair is netjes en super schoon! Operator is vriendelijk en behulpzaam. Een trap brengt je snel naar de oude stad. Naast de deur een geweldig restaurant dat in de winter niet gesloten is, we hebben twee keer heerlijk gegeten.
Sitecode: 20718
wij waren er van 12 tot 14 maart,prachtige plek gezien het seizoen. Alles beschikbaar. De exploitant zorgt voor een strikte afvalscheiding. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Broodjesservice. Directe toegang tot het strand.
Sitecode: 20252
prachtige plek super vriendelijke exploitant. leuke wandelingen gemaakt met de honden. Alles wat je nodig hebt.

mooie directe toegang tot het strand, eigen toilet en washok. water ter plaatse. Stroom 16A. prachtig
geen melding gemaakt van het hele jaar geopend. De plaats is momenteel gesloten. Het WoMo-gebied is echt armoedig. anders vol met vaste kampeerders, maar ook hier doen. Operator uiterst onbeleefd.
Fantastische locatie prachtig hier. De apparatuur is eenvoudig en al ouder maar alles is aanwezig. Het uitzicht is geweldig, de nadering behoorlijk steil maar gemakkelijk te beheren, zelfs met 6,65 m.

Heerlijke plek direct aan het strand. Vriendelijke uitbater. Faciliteiten een beetje oud maar functioneel en alles beschikbaar. Gelegen direct aan de straat, dus er is verkeerslawaai. Wel vrij rustig 's nachts. Het strand een droom.
prachtig uitzicht je staat direct aan het strand. Afvalverwijdering en toilet aanwezig.

Sitecode: 20707
We waren daar voor een paar dagen aan het einde van maart 2019. De ruimte was nog steeds gesloten, maar de operator kwam binnen 10 minuten op oproeping en opende de poort. Super super vriendelijk en aardig. Spreekt een beetje Engels. Op verzoek bracht hij ons zelfs 's morgens vers brood. Wilde slechts 5 € voor de elektriciteitsvoorziening en de afvoer van drinkwatertoiletten allemaal daar. Alleen de buien waren nog niet begonnen.
Prachtige plek direct aan de Orne. 11 € voor een nacht 15 € voor 2, inclusief camperservice. Groot grasveld met bomen direct aan de oever.
Mooi, eenvoudig maar geweldige plek. De meeste plaatsen zijn slechts in de wei. Vier en verwijdering bestaan, maar op verschillende plaatsen. In het hoogseizoen is het voorschot voor de ochtend van brood en gebak aan de groundsman mogelijk is. de plaats in de schemering werd plotseling bevolkt door vele, vele kleine konijnen.
Prachtige plek, ruime en schaduwrijke plaatsen, meestal een goede toegang tot de zee. Helaas, ongeveer 5 km buiten Primosten.