@pmvdh
- 2012
Alles aanwezig en mooi uitzicht op de stad. Stille plek om te overnachten met verlichting. Aldi en Lidl op nog geen 10 minuten loopafstand.
Sitecode: 102092
Voor ons de ideale locatie, stil, veilig en fraai uitzicht ( we stonden er half oktober alleen 🙂) De zon mooi onder zien gaan en het is lekker donker, dus een mooie sterrenhemel. Zeer vriendelijke ontvangst, ze willen je overal mee helpen, maar laten je ook met rust. Toilet kan geleegd worden in een gat tussen de olijfbomen en op onze plek hadden we zelfs wifi. Wij vonden het een goede donatie zeker waard en hopen dat het zo basic blijft!
Plek is netjes, goed bereikbaar en mooie locatie, maar idd veel fel licht. Wij hadden maandagavond tot laat veel lawaai van af en aan rijdende auto's en vrachtwagentjes.
Wij stonden hier half oktober. De camping was bijna leeg, maar het voelde goed aan en de locatie is mooi. 's avonds gaat het hek op slot en je krijgt zelf een sleutel om er in en uit te gaan. Wij betaalden voor 2 nachten met stroom en 2 honden €52,- De douches zijn warm ( met een drukknop) maar het sanitair was niet schoon in de periode dat wij er waren.
Prima plaats om te staan voor een nacht, alles aanwezig. Ga vooral een keer eten bij O Barrela, heerlijk Portugees eten met een vriendelijke bediening en prijs!
foto's en beschrijving van deze camping horen duidelijk niet bij de locatie die vermeld word !!
Geen officiële camperplaats hier, maar, aangezien er weinig mogelijkheden zijn dicht bij de snelweg, een prima mogelijkheid voor een veilige overnachting. Wij betaalden €5,- aan een man in uniform die naar ons toekwam en aangaf dat daar 24u bewaking is. Dat klopte inderdaad, het raam van zijn kantoor was vlak achter onze camper. Let op! Dit geldt dus alleen voor het keurig onderhouden en schone stuk voor het restaurant, niet bij de benzinpomp.
Heerlijk stille plek met veel vogels. Zee met zandstrand vlakbij, branding is te horen. Restaurant niet alle dagen geopend, zie foto.
Mooie locatie en gebied, maar steile smalle toegangsweg, alleen geschikt voor buscampers. Bij regen modderige ondergrond. Niemand aanwezig, geen receptie oid
Prima plaats voor een overnachting ondanks afwezigheid van voorzieningen. Stil en schoon, mooie ( wandel) omgeving De inrit van de parking ligt direct links van het stromende beekje en de Spar. ( al vroeg open voor verse broodjes 😋)
Heerlijk stil plekje als je geen voorzieningen nodig hebt. Achter de camperplek is een "kneippbad", een overdekte picknickplaats en een vuurplek. Goed verzorgd, ook met folders van de omgeving. Ligt aan prachtige wandelroute.
Prima rustige plaats voor een overnachting, wellicht overdag drukker door de sportaccommodaties in de omgeving. Toegang het beste te vinden met de coördinaten of ingang minigolf baan volgen.
Heerlijk rustige locatie aan het Twentekanaal, ideaal voor vissers. Mooi schoon en ruim sanitair, geen gedoe met muntjes of een stopknop bij de douche en een goed verzorgde, leuke ruimte om bij regen in te verblijven. Een zeer goede stroomvoorziening en ook nog een prachtige omgeving, wat wil je nog meer?
Het plan was 1 nachtje te staan, het werden er 4, wat een fijne plek om tot rust te komen! Heerlijk stil, geen strakke regels, prachtig sanitair en geweldig uitzicht. Daarbij nog de gastvrije ontvangst, tja, eigenlijk een plek die je voor jezelf wilt houden......
De locatie lijkt in eerste instantie niet bijzonder (lange parkeerstrook langs een rustige weg), maar het prachtig aangelegde park rondom het rivierdal vlak daar achter maakt dat ruimschoots goed. Veel wandelplezier in mooie natuur.