@pnouwen

Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Sitecode: 112010

Fijne locatie op grasveldje naast een rustige pub met terras. Je kan bij de pub redelijk goed eten. Het is wel naast een weg maar er is niet zo heel veel verkeer. we hebben i.i.g. ‘s nachts niet wakker gelegen. Half mei was er nog heel veel ruimte. we staan met 3 buscampers op veld waar er ongeveer 15-20 passen. toilet kan je gebruiken van de pub. 24/7. geen douchemogelijkheid.

Mooie locatie. Veel te weinig douches en wc’s en niet altijd even schoon. Maar (met de hond) wel een geweldig oneindig wandelgebied direct aan de camping. Mooi uitzicht, ruime plaatsen (vrij/ zelf uitzoeken). Zorg wel voor voldoende verlengsnoer (of leen bij de receptie). Elektrische aansluiting verre van veilig overigen. Wij hebben er 3 nachten gestaan met camper en tent

Heerlijk plekje. Eens met alle reviews. Net sanitair. Mooie plek. Je wandelt zo Zwolle centrum binnen en Pathé ook binnen handbereik. Vriendelijk ontvangst nette plaatsen. Hek erom dat open is van smorgens 7:00 tot 22:00 uur. Daarna toegang met voetgangersdeur met code. Top plekje bij/in de heerlijke stad Zwolle.