@podencosal
- 2004
Er is een barrière van 2 meter hoog bij de ene ingang, maar niet bij de andere, dus je moet eromheen rijden om de juiste weg naar binnen te vinden... hier nu met ongeveer 10 anderen... rustig en veilig... mooie plek om te stoppen voor de nacht en direct aan een wandel-/fietsroute van 15 km... een heerlijke vondst
€ 5 inclusief elektriciteit ... daar kan ik niet echt tegenin gaan ... en het maakt me niet uit of er andere camperaars 2 uur of 2 maanden blijven ... het was een rustige, veilige plek en we waren blij dat we het gevonden hadden ... grote Rewe-supermarkt tegenover ... cassette-legplaats en vers water ... konden geen plek vinden waar grijs water geloosd kon worden, maar aan de andere kant hebben we er niet naar gevraagd, dus misschien is er wel een ... al met al, toppunten
mooie, veilige plek om te parkeren.. genoeg ruimte.. omgeven door de mooiste wandelpaden.. nergens een plek om een toiletcassette te legen, helaas.. anders, 10/10
rustige, veilige plek om te parkeren ... geen andere faciliteiten dan vuilnisbakken ... tegenover de prachtige tuinen en het paleis van de voormalige zomerresidentie van de Zweedse koninklijke familie, nu open voor het publiek ... een goede plek
Toppunten! Een schone, schaduwrijke en veilige plek... Eigenaar vriendelijk en gastvrij... Bushalte voor de deur, 12 minuten naar de tram en dan 20 minuten naar het centrum van Krakau... Verwacht geen camping in Benidorm, maar alles wat je nodig hebt voor een zeer aangenaam verblijf is aanwezig... €25 voor Moho, 2 volwassenen en een hond... Kortom, heerlijk
€ 9 per nacht bevestigd ... betaal bij het Empark-tankstation bij de ingang en toon uw ticket op de voorruit ... Moho-parkeerplaats is aan de achterkant, in een hoek van het terrein ... rustig, veilig, goed verlicht ... restaurant, plus een koffiebar met tafels buiten bij het tankstation ... een geweldige plek om 's avonds te stoppen
niets om te zeggen dat campers er 's nachts mogen staan en niets om te zeggen dat ze dat niet mogen... een rustige parkeerplaats met voldoende ruimte... we verbleven er één nacht en voelden ons redelijk veilig
€20 per nacht zonder elektriciteit ... mooie kleine camping ... schoon en rustig
€ 7 per nacht, elke dag opgehaald door Herman ... aardige kerel ... slechts 4 sterren omdat er geen vuilnisbakken zijn ... blij om dit kleine bedrag te betalen en kan een nacht overleven zonder te hoeven bijvullen of legen, maar een vuilnisbak op het terrein zou handig zijn geweest ... verder een zeer aangename, rustige plek 👌
€10 is nu de prijs per nacht, exclusief elektriciteit ... moet uiterlijk om 12:00 uur vertrekken of voor een extra nacht betalen ... een redelijk rustige, veilige plek om te verblijven ... alle 9 plaatsen vol vanavond ... geen klachten van deze gelukkige camperaar 🌻
5 camperplaatsen toegewezen in een veilige, rustige straat ... perfect voor een overnachting als u geen faciliteiten nodig hebt
prachtige plek omgeven door kilometers prachtige natuur... en het is GRATIS... de zeurpieten doen er goed aan een camping van € 35 per nacht te vinden, waar uiteraard geen lawaai zal zijn, of oordopjes te gebruiken... geen klachten van deze zeer dankbare kampeerder... bedankt aan Mönchengladbach voor het beschikbaar stellen van 20 gratis plaatsen op een veilige, rustige plek voor ons om te gebruiken
gemakkelijk te vinden met een beetje gezond verstand en een beetje verstand ... € 10 per nacht voor EHU, legen en bijvullen ... 15 plaatsen, sommige met gras ... prachtige, rustige plek tussen de bomen, een beekje en een met bomen omzoomd wandelpad ernaast ... geen klachten ... alle lof voor deze mooie plek gaat naar de stad
De routebeschrijving en coördinaten brengen u naar het marktplein (let op, het is vrijdag marktdag), maar de Moho-parkeerplaats ligt, zoals anderen al zeiden, aan de andere kant van de rivier, dus ga terug over de brug, sla linksaf en het bord voor de parkeerplaats voor kampeerauto's (en de toegang tot de oprit) bevindt zich net aan de linkerkant... een heerlijke, rustige plek voor de zelfvoorzienende camperaar... geen faciliteiten, maar een perfecte plek voor een overnachting
alleen legen van de grijze tank en bijvullen van water .... geen parkeren
alleen afvoer legen...geen camperparkeerplaats
Sitecode: 1918
De rekening bedroeg gisteravond € 3,86... we hebben hartelijk gelachen en ons best gedaan in het Frans, Spaans en Engels om de man te vertellen dat we graag een nachtje wilden blijven, maar hij staarde ons wezenloos aan en zei niets... uiteindelijk zijn we er toch gekomen! Prachtig meer om rond te wandelen... Heerlijke, rustige plek... Over de prijs valt niet te twisten
schitterend uitzicht ... direct aan een 8 km lange heen-en-terugroute ... winkels en restaurants allemaal open ... perfect voor zelfvoorzienende mohos die geen EHU nodig hebben ... perfecte temperatuur ... 10/10
de regel 'geen kampeergedrag' is hier zeker niet van toepassing, maar hoe druk het ook is, er is altijd een plek om te parkeren ... geen klachten
prachtige plek om te verblijven aan het grootste door de mens aangelegde meer van Europa ... afval- en recyclingbakken, maar geen andere voorzieningen ... een perfecte, rustige, prachtige locatie voor zelfvoorzienende camperaars
geen slagbomen of parkeerkosten ... zeer groot gebied met ruimte voor veel voertuigen ... geen faciliteiten ... perfect voor de korte, frequente veerboot overtocht naar Lissabon .... een perfecte plek om te stoppen voor zelfvoorzienende camperaars met een prachtig uitzicht
een perfecte plek ... water is toegankelijk via kranen onder de blauwe metalen afvoerdeksels op het trottoir ... de linkerkraan is voor het bevestigen van een slang en de rechterkraan zet het water aan en uit ... wees echter gewaarschuwd, het is niet toegankelijk zonder slang
ongeveer 1 km lopen naar de vuurtoren en hetzelfde geldt voor de kabelbaan naar het zuidelijke strand.... geen faciliteiten op de parkeerplaats, maar ruimte voor minstens 200 campers... prachtig leeg strand op korte loopafstand door pijnbomen... een prachtige plek om elk deel van Nazare te verkennen en te genieten, inclusief enkele monstergolven als je geluk hebt
€ 18 voor onze camper om te parkeren in een modderig veld ... slechte WiFi ... elektriciteit als je het nodig hebt ... geen douches of toiletten ... duur voor heel weinig ... rustig en veilig en oké als je wanhopig bent, wat wij gisteravond waren
een plek om te legen en te vullen, maar niet genoeg ruimte voor zelfs maar één camper om te parkeren, ongeacht de foto .... als we waren gebleven, hadden we de weg volledig geblokkeerd
5 sterren omdat het er prachtig uitzag... kwamen om 19.00 uur aan, maar alle plaatsen waren bezet, dus helaas konden we niet blijven
rustig ... naast een beek .. we hebben geen elektriciteit nodig en hebben er geen bezwaar tegen om voor water te betalen als het helpt bij het onderhoud van de gratis parkeerplaats voor campers
prachtige plek maar de borden GEEN CAMPING, GEEN CAMPER, GEEN OVERNACHTINGSPARKING zijn overal... ze zijn nieuw en in vier verschillende talen, dus er kan geen misverstand over bestaan... dit is geen plek om te overnachten, of zelfs te parkeren... La Poblacion aan de andere kant van het stuwmeer is prima
derde jaar op rij zijn we hier gebleven omdat het ZO mooi is en een geweldige plek om te wandelen in de natuur. De 'agressieve' honden aan de overkant van de weg beschermen hun eigendommen en dat is prima.
heerlijke gratis camperparkeerplaats naast de rivier ... leeg- en vulfaciliteiten ... rustig ... iedereen hier gebruikte nivelleerblokken, maar het is onwaarschijnlijk dat deze specifieke kampeergedragsregel zou worden gehandhaafd ... geen klachten van deze gelukkige camperaar
precies zoals beschreven door alle vorige recensenten..... zwembad nu open.... 15 gemarkeerde plaatsen.... leeg- en bijvulfaciliteiten.... prachtig uitzicht... alles wat een zelfvoorzienende camperaar zich maar kan wensen
perfect als je zelfvoorzienend bent ... er zijn afvalbakken maar geen voorzieningen en absoluut GEEN WATER ... korte wandeling naar een fantastisch luspad van 22 km rond de duinen en kilometers en kilometers leeg strand
01 juli 2024 de kosten bedragen € 12 plus € 4 voor water ... zijn niet gebleven, zijn alleen langsgegaan om de prijs te controleren .... we reden naar camping car maison de la baie naar de nabijgelegen somme ... geen voorzieningen maar ook geen kosten
stil en veilig.....de waterdispenser accepteert geen munten en kan dus niet worden bijgevuld..kan een tijdelijk probleem zijn...onmogelijk om te weten... maar we kwamen hier omdat we moesten bijvullen, dus even een waarschuwing ... anders een perfecte plek voor een nacht en bovenop een luspad van 10 km om te wandelen
neem de D79 over de top van de kust vanuit de richting van Bondeville ... de getoonde route lijkt een lange termijn dichterbij ... er is geen toegang voor voertuigen op die manier ... prachtige plek met afval en recycling, maar geen andere voorzieningen ... perfect als je zelfvoorzienend bent ... precies bovenop een zeer aangenaam luspad van 15 km dat je naar het havengebied brengt ... een prachtige plek
23.09.23 prachtige locatie... veilig en rustig... geen voorzieningen maar verder perfect
17.09.23 perfect.. veilig.. rustig... bovenop een Lidl en Dollar Store (als je er nog niet bent geweest, moet je dat absoluut doen)
14.07.23 ..... toiletten nu permanent afgesloten ... stopcontact bevindt zich bij het licht, buiten de toiletten ... we hebben aangesloten maar de kabel is op een later tijdstip verwijderd ... weet niet door wie ... niets dat erop wijst dat de elektriciteit voor openbaar gebruik is ... mooie, rustige omgeving voor een rustige nacht .... geen faciliteiten voor leegmaken of bijvullen, maar perfecte locatie als ze niet nodig zijn
veilig, rustig parkeren aan het prachtige meer....toilet op locatie maar eigenlijk alleen voor 'nood' gebruik!! hier alleen geparkeerd.. half september de nachttemperaturen in Noorwegen onderschat, hoor... koud, koud, koud
rustig, veel ruimte, pittoresk, veilig... geen ledigings- of bijvulvoorzieningen maar perfect voor moho's en kampeerders die het niet nodig hebben
perfect .. rustig ... direct bovenop een prachtig beukenbospad van 6 km ... geen faciliteiten maar prima voor degenen die een paar nachten zonder kunnen ... een geweldige vondst
4 gemarkeerde moho-baaien ... maximaal 72 uur verblijf ... geen faciliteiten voor leegmaken of bijvullen of EHU ... maar geen kosten voor een nachtstop ... een absoluut prachtig dorp aan een meer ... voor zelfvoorzienende 'kampeerders' dit kan geen perfectere locatie zijn 31.08.2023
15 plaatsen ... max. verblijf 3 nachten ... open van 15 maart - 15 oktober ... gelegen op een rondwandeling van 5 km rond het meer en nabijgelegen gehuchten
prachtig uitzicht op de bergen op een afgelegen locatie, maar diensten die op korte termijn geen verbinding vertonen
mooie schone camping met grote afgebakende percelen (11). water €2 voor 10 minuten, elektrisch €1,50 voor 180 minuten. kampeerautoplaatsen direct boven de parkeerplaats van de Auchan-supermarkt gemakkelijk te zien bij binnenkomst.
water is gratis, maar je moet eerst een jeton / jeton halen bij Sandwicherie L'Encas, links van, en een paar meter verderop, Super U-supermarkt .. als deze gesloten is, zijn er andere andere locaties die op de infobord bij de ingang .. grijze en zwarte afvalverwerking .. er is ook een schoon toilet op het terrein .. parkeerplaats voor ongeveer 8 mohos van elke lengte .. goede plek voor een nachtstop
Sitecode: 19661
perfect .. alles zoals eerder beschreven maar het restaurant zei dat we 2 nachten konden blijven als we niet slechts één wilden .. een heerlijke plek .. veel wandelingen .. heerlijk
perfect .. lege en bijvulfaciliteiten .. moho-ruimtes voor 20 .. de stad is een absolute MUST om te bezoeken .. fantastisch landschap, wandelpaden, drukke bars en restaurants .. hier per ongeluk geland .. zo blij dat we dat deden
geen voorzieningen om bij te vullen of te lozen maar de parkeerplaats is open en lijkt een veilige plek om te stoppen, direct naast het tankstation
3 euro om te ontladen en bij te vullen in het gebied dat op de foto wordt getoond.. 4 moho-plaatsen.. geen kosten, zelfs als het bord zegt dat het 10 euro is. bar restaurant naast tankstation winkel open 06:00 tot 22:30 M-vr, 07:00 tot 16:00 za, gesloten zo .. masymas supermarkt faciliteiten alleen beschikbaar tijdens winkel openingstijden .. geen toegang op andere tijden . . maar geen kosten .. alle info correct