@polcamper1
- Giottyline citroen Privilege
- 2022
- Ander
heel rustige plaats tussen de velden, vriendelijk ontvangen en konden zelf met de camper kiezen waar we wilden staan, 4€ voor elektrische aansluiting per dag, sanitair wat verouderd maar proper onderhouden, kruiden tuin waar je mag plukken, een aanrader.
goede plaat voor een doorreis, wel is, de langer je blijft de goedkoper het wordt per nacht, bij boeken moet je doen met de eigenaar, spijtig dat er geen openbare toiletten zijn, de ondergrond is vrij vuil en bij nat weer plakkerig, elektriciteit te betalen via een paal maar redelijk kostelijk, douche en toilet te reserveren via WhatsApp????, goederen treinen rijden regelmatig en zijn soms lawaaierig.
mooie rustige gezinscamping, nette toiletten en douches, wel missen we een plankje in de douches om douche gerief op te leggen, vooral in de gezinsdouche, verder leuke speeltuin voor de kinderen, stonden er vlak naast, leuk zwembad met kinderbad,Kinder animatie, goede service en vriendelijk personeel, gratis busvervoer via app, alle nutsvoorzieningen in de prijs, zelfs elektriciteit, leuke ervaring.
op zich een mooie plaats en rustig, als de treinen niet rijden, deze hoor je goed, mooi zicht, 17€ met elektriciteit en toilet, sanitair is proper, zelf te kiezen plek. Douche is 1€/5 min. dit vind ik wel wat veel voor een simpele douche bak met gordijn. vuil water en chemisch toilet gratis te ledigen, drinkwater 1€, Wurzburg 10km via rustig afgelegen fietspad.
Sitecode: 194781
Ook 2 nachten gestaan. Is echt een Heerlijk Plekkie. Mooie verzorgd en sfeervol plekkie met voldoende ruimte en zeer rustig. Eider een eigen paal met elek. en water. Sanitair gebouw was zeer netjes, douche lekker warm. Aan het begin van de straat vertrekt een fietsknooppunt voor lekker te fietsen. Een echte aanrader. Familie Verberckt (Belgié)
Sitecode: 11992
stonden daar 1 nacht, 2 maal een plaats gevraagt aan het water, was geen, even later stonden er 2 nieuwe aan het water, caotische opstelling later, kon zelfs mijn vuil water niet lozen omdar er campers op de plek stonden, eigenaars op vacantie, die overnam liep van jut naar heir. sanitair verouderd maar net. kan beter met wat aanpassingen.
is niet bij campercontact, waarschijnlijk nieuwe eigenaar, is 40/ camper en twee personen, 3,30€ elektriciteit, en 0,85€/ persoon toeristen taks, een grote plaats is 46€. camping is niet zo proper, plaatsen zijn voornamelijk Zant met hier en daar gras. speeltuintje voor de kinderen is klein en onverzorgd. eigenaars onvriendelijk, toen hen ik aansprak over de prijs van campercontact met all-in, niet een tweede keer voor ons