@popiejopina
- 2021
Mooie camping aan het meer! Vriendelijk personeel. Sanitair gebouw, 1 oud en 1 nieuw. Beide netjes! Zwembad prima. ook zwemmen in het meer is leuk!
Mooie camperplaats! Wij stonden op een verharde plaats. Mooie omgeving. Sanitair gebouw is oud , maar wel schoon. Vriendelijke eigenaar.
Prachtige camperplaats. Alles aanwezig. Mooie omgeving. Dichtstbijzijnde sanitair gebouw is niet meer van deze tijd. Even wat verder lopen is een nieuw sanitair gebouw. Prima en netjes!
Leuke camping, gezellig rondom het veld! Sanitair netjes en schoon. Mooi centraal gelegen op het eiland! Milieuhoek rommelig en onverzorgd. Wij komen vast weer terug!
Een prachtige rustige camping. Heel gezellig en gemoedelijk. Veel privacy! Sanitair kan hier en daar wel wat opgeknapt worden. Is wel schoon! Geen restaurant of snackbar, maar in Otterlo is genoegen vinden. Wij hebben genoten en komen zeker terug!
Wij hebben genoten op deze camping. Rustige camping! Vriendelijke eigenaar. Locatie aan de Vecht, waar je heerlijk in kunt zwemmen, loop afstand gezellige plaatsje Ommen.Mooie ruime plaatsen. Sanitair beetje gedateerd, maar wel schoon. Wij komen vast weer terug!
Bij toeval hier terecht gekomen! Echt een topperr. Vriendelijke eigenaren! Zeer ruime plaatsen incl. 25 ampère stroom! Alle voorzieningen aanwezig bij de camperplaats! Komen zeker terug!
Verassend leuke camperplaats met alle voorzieningen erbij! Leuk restaurantje, vriendelijke eigenaren. Mooie uitvalsbasis voor fietstochten! Heerlijk rustig nachts! Wij komen zeker terug!
Mooie camperplaats! sanitair prima! Zwartsluis gezellig plaatsje! Vriendelijke havenmeester!' Komen zeker terug.
Prachtige en zeer nette camperplaats! Sanitair gebouw zeer schoon. Aardige havenmeester. Zeker een aanrader, wij komen zeker terug!
Prachtige camping. Mooi centraal gelegen. Midden in de Koog maar nauwelijks geluidsoverlast.🔝 Vriendelijke ontvangst . Schoon sanitair. Geen water op de standplaats. Wij komen zeker terug, ondanks de Texelse prijzen!
Mooie camperplaats voor een paar dagen, vlakbij zandverstuiving, bos, heide en Harderwijk. Mooi sanitair, alleen capaciteit beperkt. Vriendelijke eigenaar. Geen winkel, restaurant of snackbar aanwezig. We komen vast weer eens terug.
Aangenaam verrast door deze camperplaats! Alles aanwezig, water, afvoer en elektrisch! Overdekt zwembad, winkeltje beperkt assortiment maar wel verse broodjes. Supermarkt in dorp. Eind lopen voordat je kunt zwemmen in het Veluwemeer! ( ondiep). Elburg op loop afstand. Wij komen zeker terug!
Sitecode: 20396
Prima camping. Royale plaatsen. Schoon en net sanitair. Mooie omgeving voor fietsen en wandelen! Echt een aanrader! Tip: Zou leuk zijn als het zwembad wat eerder open ging dan 10.00u.
Prachtige en zeer nette camping. Vriendelijke gastheer en gastvrouw! Ruime plaatsen! Goed en keurig onderhouden sanitair. Zwembad met zout water. Veel speelplezier voor de kinderen op de veldjes! Mooie fiets en wandel omgeving!
Vanaf begin tachtiger jaren kwamen we hier vaak met de kinderen. Een tijd niet meer geweest maar camping is in grote lijnen dezelfde topcamping gebleven. Nu groter en prachtig zwembad erbij. Echt een aanrader, alle voorzieningen, ruime plaatsen en nog steeds super voor kinderen.
Aangenaam verrast door deze camping. Vriendelijke mensen, mooie veldjes, super sanitair, zwembaden binnen/buiten toppie, culinair restaurant en snackbar zoals je niet veel ziet, voorzieningen en netheid niets op aan te merken. Omgeving prachtig voor fietsen en wandelen. Geen klachten, nee. Aanrader, ja beslist.
Wij moesten voor 1 nacht uitwijken door overboeking bij een camping vlakbij Locarno in Zwitserland. Via haarspeldbochten en 500 meter stijgen kwamen wij hier terecht. Hemelsbreed 2 km vanaf de camping maar via de weg 15 km. Alles via betaal automaat, gaat prima allemaal. water en stroom aanwezig, WC en snackbar niet beschikbaar. Tegenover liggend tankstation heeft lunchroom waar je een eenvoudig hapje kunt eten. Maar prima voor een overnachting.
leuke camping wij hebben op het nieuwe camperveld gestaan. alles behalve kabel beschikbaar. schotel heeft op een aantal plaatsen geen bereik. vriendelijke eigenaren. sanitair enigzins gedateerd. nooit last gehad van lawaai of anderzins. prachtige omgeving om te fietsen. en wereld erfgoed onder handbereik.
We stonden op 1 van de mooie beschutte camperplaatsen. Nette verzorgde camping, sanitair gedateerd maar wel schoon. We komen hier zeker nog een keer terug.
Mooie camperplaatsen en prima sanitair. Beheerders zijn vriendelijk en behulpzaam. Mooie omgeving om te fietsen. Hier en daar elektrische aansluiting ver van de standplaats, niet overal bereik met de schotel en WIFI en watertappunten niet altijd bereikbaar met slang. Geen camperplaatsen met zicht op het water. Jammer van vogelpoep op het land bij het water.
Prachtige fiets en wandel omgeving. Vriendelijke eigenaars! Sanitair top. wij komen zeker terug !
Sitecode: 19471
Prima camping , sanitair uitstekend. Ruime camperplaatsen. Vriendelijk personeel. Wij komen zeker nog een keer terug.! Greet
Mooie camping om te wandelen en te fietsen. Voorzieningen op de camping super. Vriendelijk personeel. Greet .