@postmam
Lid van Campercontact sinds 2026

Let op! Betaal contant. Hele fijne plek, wel duur voor het feit dat er geen faciliteiten zijn. Hoewel de eigenaar dezelfde is als de camping ernaast, dus ik hoorde anderen zeggen dat ze een toilletkaart voor de camping konden kopen. Wij hebben dat niet gedaan. Je moet direct bij aanvang betalen, op het bord bij de ingang staat dat je anders €60 betaald. Het is 200 NOK of €20, dus geen wisselkoers hier;)
In de zomer super druk en ik heb maar 1 douche voor de hele camping gezien, misschien heb ik iets gemist natuurlijk maar voor deze hoeveelheid mensen wel echt weinig facilitair. Verder mooie plek, we hebben kunnen vissen een nog even een wandelingetje langs de rand van het bos kunnen maken.
Sitecode: 196748
We wilden hier gaan staan, maar dat is uiteindelijk niet gelukt. Ik had de locatie gekopieerd maar die klopt niet! Dus je moet wel echt ‘toon op kaart’ aanklikken wil je hier überhaupt komen..
Top plek! Om naar het strand te lopen neem je het pad aan de andere kant van de parkeerplek. Dus langs het houten hutje waar je kunt bbq’en ofwel links over het asfalt en dan rechts een schelpenpaadje op ofwel rechts langs het hutje door een hek en de eerste paar meter door gras (over een slecht zichtbare boomstam) en dan hetzelfde schelpenpaadje op. De tweede is korter de eerste comfortabeler. Wij zijn benedenlinks naar ‘sandenstranden’ gegaan.