@pr
Ondanks de negatieve recensies over de toegang tot het strand en de gevaarlijke weg voor fietsers, ver van iedereen, heb ik voor deze prijs een zeer schoon en ruim gedeeld zwembad en toiletgebouw in Frankrijk gevonden. En dan de heer die het niet kan verdragen dat zijn hond op het terrein poept en plast terwijl hij er eigenlijk niet zou moeten zijn, daar mag ik ook op poepen en plassen. Sorry voor de reacties. Als je dat niet bevalt, ga dan ergens anders heen.
ruime en rustige omgeving, perfect om een weekend door te brengen en Calais te bezoeken
rustige camping vlakbij het meer vriendelijk personeel ruime ligging wel licht glooiend broodjesservice goed voor een doorreis
gelukkig strand vlakbij, anders slecht onderhouden stoffig gebied vol papier op de grond niet voor mij
echt teleurgesteld door de foto's willekeurige locatie gevuld met vliegen onmogelijk om buiten te blijven zwembad niet echt schoon (zwembad gevuld met dode vliegen, bekertje mag je niet drinken) niets te doen in de buurt, zelfs niet met de elektrische fiets, veel behoorlijk steile heuvels voor mij kom ik niet meer terug
dus er is echt een uitzonderlijke omgeving zwembaddouche (we zullen niet zeggen douche maar badkamer) toilet van werkelijk onberispelijke netheid dit willen wij graag in Frankrijk vinden Persoonlijk zou ik het een 5+ geven
uitstekende plek om benidorm te bezoeken schone plaats vriendelijk personeel heel mooi zwembad enige nadeel de prijs van elektriciteit 40 euro voor 4 nachten (alleen de airconditioning werkt) duurder dan dat het huis volledig elektrisch is
prachtig gebied voor een paar dagen, niets op aan te merken enige nadeel vrijwel geen schaduw het is deze 5 sterren waard
echt geweldige rustige en schaduwrijke ruime locatie zwembad vlakbij en alle winkels heel proper Ik dank de gemeente en de onderhoudsmensen goed gedaan! en het verdient een 6 sterren
om te vluchten lijkt het meer op een reizigersgebied echt teleurgesteld met Motorhome Park en bovendien 12 euro (het maakt ons aan het lachen)
aangename plek vlakbij de zee en bospaden Jammer dat er geen lokale winkels zijn goed voor een paar dagen
prachtige rustige omgeving vlakbij zee zeg maar een kwartiertje lopen maar het enige nadeel ver van alle winkels
een schone, stoffige ruimte maar helaas een strand dat niet het mooiste is
schone en aangename omgeving dicht bij het strand en winkels goed voor een weekendje
zeer mooie omgeving heb nooit ter plaatse geslapen omdat het dicht bij mijn huis is Ik gebruikte het om mezelf op te laden met water als ik de bewaking van mijn cc verlaat Ik raad het aan voor mensen die door een van de mooiste CC-gebieden in de regio gaan? Ik feliciteer de gemeente
goed voor een weekend Ik kom vaak om te ontspannen geen vreselijke plek op grind? maar goed gratis dicht bij het stadscentrum en het strand voor een weekend raad ik het aan
leuke plek om een nacht door te brengen toen ik daarheen ging, was het gebied in aanbouw dus ik kan haar niet beoordelen
niet onderhouden plek voor u vrij te maken om elektrisch aan te sluiten elektrische installatie in de traan en gevaarlijkere doorgang van water in de plexo-behuizingen Ik raad het niet aan
Klein dorp zeer gastvrije omgeving zeer schone handel in de buurt van rustig water beschikbaar om aan te bevelen
Goed voor een nacht in de buurt van de zee, maar voor de winkels ??????
Zeer dicht bij het strand passage van brood in de ochtend schade winkels zijn een beetje ver naar huis leuk
Zeer goede douche en toilet nikkel mooi huisbrood en een kleine supermarkt dichtbij strand ideaal voor een stop van meerdere dagen Ik beveel het aan
Aardige clean area-eigenaar leuke beschadiging aan de ingang die er net even uitziet als een pauze van de garage
Mooie rustige en ontspannende plek voor een echt leuke avond om gebieden zo schoon in Spanje te zien en in aanvulling op gratis
Onbewoond gebied waardoor mensen van de naburige camping hun honden hun behoeften laten doen, niets meer dan vies strandgebied. Ik raad het helemaal niet aan.
Goedkoop en alle consequenties die daarbij horen.
Goed om een nacht door te brengen 13 euro zonder service lijkt het een beetje hoog, vooral omdat het water alleen in de ochtend beschikbaar is
Zeer mooie schone omgeving en aangename buurt van het strand en op 500 meter, die is mooi aan te bevelen
Mooie plek en zeer vriendelijke manager perfect voor een paar dagen aan te bevelen
Zeer geschikt voor een grote vriendelijke personeel en mooie schone strand en op 500m in de buurt Ik adviseer de C is wat hij mist in Frankrijk
Parking met smalle plaatsen. Stad en strand niet bijzonder.
Leuke plek om goed te rusten, schaduwrijk. Stad 30m, zee 100m lopen via de brug. Ideaal voor een paar dagen Ik beveel deze plaats aan.
Parking waar je dicht op elkaar staat. Jammer Noirmoutier.
Zeer mooi gebied voor een overnachting. In de buurt van de Seine en het centrum van de stad. Erg aardige medewerker bij de receptie, geopend 16 uur tot 20 uur.
Mooi gebied voor een paar dagen rust na een lange reis. Brood 's ochtends om 8.30u. Stad Quiberon op dertig minuten lopen. Aanbevolen.
Goed voor een overnachting. Brood verkrijgbaar bij de camping ernaast.
Gelegen in een rustige omgeving in de buurt van de skipistes. Ideaal om te wandelen. Jammer dat er geen camperservice is, daarvoor moet je naar beneden.
Iedereen regelt meerdere stopcontacten voor dezelfde camper. Ik ben erg teleurgesteld dat zelfs stamgasten alleen maar aan zichzelf denken.
Goed, jammer dat schaduw ontbreekt. Verder is het voor een gartis locatie aan te bevelen.
Sitecode: 20084
Heel erg rustig zeer vriendelijke eigenaar. Brood op bestelling, goed om een pauze te nemen. Aan te bevelen.
Ik kan alleen maar 9 van de 10 geven, omdat perfect niet bestaat. Erg aangename plek om een paar dagen door te brengen, zwemmen in natuurlijk water; brood op bestelling. zeer vriendelijke personeel. enige nadeel is dat de bar pas opent om 16 uur; jammer van ijsjes in de namiddag. Wat een geluk. Zwembad. Zoet water. Brood op bestelling. Vriendelijk personeel. Wat kun je nog meer verlangen.
Hoewel dicht bij het centrum voor een bezoek aan Colmar, 's nachts rustig. Bakker kom 's ochtends langs.
Ik ontraad deze locatie ten zeerste.
Schone camperplaats in de buurt van het centrum van de stad. Aanbevolen.
Een avond overnacht om Colmar te bezoeken. Vriendelijk personeel. Goede info. Broodjesservice. Rustig verblijf gehad. Aanrader.
In de buurt van het centrum van de stad in de buurt van het Place Stanislas. Lawaai. Vriendelijk personeel. Maar vooral voor het bezoek aan Nancy.
Zeer mooie, schone, rustige omgeving. Gemeente bedankt! Sterk aanbevolen.
Zeer mooie camperplaats. Niets op aan te merken.
Zeer veel lawaai van de veerboten. Veel migranten aanwezig. Alleen om de nacht door te brengen.
Lawaaiige camperplaats. Jammer voor het karakteristieke dorpje.
Leuke plek om de citadel bezoeken rustig schoon en vrij wat meer
Gratis met gratis lawaai als de trein passeert, dicht bij het centrum, dat is erg leuk
Mooi gebied, meer dan schone aire, rustig, veilig
Hoewel het erg leuk om een paar persoonlijke dagen
Luidruchtig en erg vies ik raad het af.
Ziet eruit als een zigeunerkamp. Vermijden.
Vuil, zeer vuil. Schande voor de stad Honfleur. Ik kom hier niet meer terug.
Mooie omgeving in de buurt van het kasteel; alleen nadeel: zeer dicht bij het station voor rioolwater met geuren en gebrek aan elektriciteit. verder niets aan te merken
Zeer mooie ontspannende rustige omgeving in de buurt van het meer is ideaal voor een paar dagen om te rusten
Prachtig gebied om de zeer gastvrij en zeer vriendelijk personeel rusten
Erg luidruchtig, vuil, goed voor een paar uur
Geweldig niets meer toe te voegen
Ik vind deze rustige plek prima en zou hem aanbevelen om de stad Touquet te bezoeken.
Prima om de nacht door te brengen
Luidruchtige locatie in de buurt van het strand en de stad, geen elektriciteit, geen privacy, als haringen in de ton.
Mooie plek voor een rustige wandeling. Zeker aan te bevelen voor een paar dagen als je in de buurt bent.
Waardeloos.
Zeer mooie omgeving, dicht bij de zee en het centrum van de stad.
Zeer schoon en rustig.
Lijkt meer op een vuil zigeunerkamp, overvolle vuilcontainers. De stad Honfleur is erg mooi.
Mooie rustige locatie ideaal voor een bezoek aan de baai Mont St. Michel en de teelt van mosselen en oesters
Mooie schone rustige plek om te ontspannen. Misschien wat ver van de winkels. Fiets is noodzakelijk.
Mooi, rustig, nabijgelegen strand en stad in de buurt. Perfect voor een paar dagen. Enig nadeel is dat vroeg in de ochtend om ongeveer 08:00u het geld wordt opgehaald.
Zeer dicht bij de stad en het strand. Ideaal voor een paar dagen.
Goed voor een tussenstop.
Zeer goed en zeer schoon. Rustig voor een stop.
Zeer goed. Dicht bij het strand en de shuttle naar St. Malo. Perfect voor een paar dagen.
Schitterend, schoon en rustig. Goed aangegeven fietstocht en bezoek Mont St. Michel. Winkels dichtbij. Ideaal voor een verblijf van 2 of 3 dagen.
Mooie locatie zeer rustig dorpje in de buurt van alle water en elektriciteit diensten voor € 5 en vooral schoon en helder prima voor een stop. Aan te bevelen.