@preeke
- 2007
- Hymer MCT 680
- 2025
- Mercedes
Fantastische plek - geen douches en WC / maar dat heb je toch gewoon in je camper / ik begrijp al tientallen jaren dat gezaag van camperaars over dit soort dingen totaal niet. Hier betaal je 11 euro per nacht (incl elektriciteit + eenvoudige reservatie vooraf) en kan je zowel naar Tongeren stad als geweldige fietstochten en wandelingen doen in Haspengouw. Ik zou heel blij zijn mocht elke stad dit soort initiatieven nemen.
Heel nette en mooie plaatsen. Dichtbij het leuke stadscentrum
Goed gelegen en aangename plek / maar veel te duur (20 euro voor 24 uur). Weliswaar inclusief elektriciteit (alleen is er maar 1 aansluitingspunt dat werkt / alle andere zijn defect).
Gaan fietsen in Zeeland, en 1 nacht op de camperplaats van camping Harderzee gestaan. Nette en verzorgde staanplaats, voldoende ruimte en zeer vriendelijke uitbaters. Een aanrader! Op wandelafstand van het dorp van Groede - waar je op verschillende plaatsen lekker kan eten. Nog een aanrader: Brouwerslokaal. Schitterend concept, lekker eten en wat voor ons Belgen belangrijk is: uitgebreide bierkeuze :-)
Heel mooie rustige plek. Met mooi uitzicht op de wijnvelden.
Pure chaos. Er worden te veel campers toegelaten, en op drukke momenten zoals dit weekend staat iedereen kris kras door elkaar / op het gras / op de oprijlaan /... Als je in de voormiddag toekomt, kies je een correct plaatsje - als je na een fietstochtje later op de dag terug komt, staan er overal campers tot een meter voor je deur. Duidelijk geen aanrader tijdens lange weekends en vakanties.