@preisi2

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Een prachtige, rustige plek; een korte wandeling naar het kasteel is altijd de moeite waard. Het restaurant is op dinsdag gesloten.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Sitecode: 20155

Helaas voelde ik me als gast op deze camping erg ongemakkelijk, omdat de dame met wie ik bij het inchecken te maken kreeg, die later de manager bleek te zijn, buitengewoon onvriendelijk was. Toen ik het de volgende dag bij het uitchecken weer ter sprake bracht, wilde ze er niets van weten en liet ze me gewoon staan. Mijn eerlijke recensie op de website van de camping werd niet gepubliceerd!

Kleine zeer rustige plaats nabij het zeer kleine centrum. De drie plaatsen zijn erg schuin, zodat de normale keggen niet genoeg zinn om de camper recht te laten staan. De satellietantenne werkt mogelijk niet. Zeer mooie en goede wandeling met hond. Een klein beekje is in de buurt. De puntaftrek is vanwege de zeer hellende parkeerplaatsen.

Onaantrekkelijk parkeerplaats bij het station. Maximaal voor noodovernachting. Toen we hier waren, waren alle plaatsen door personenauto's bezet.