@pressrelease
- 2011
September 2026
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
heel leuke camping, prima sanitaire unit, aardige medewerksters. zeer geschikt ook voor doorreis naar Spanje.
Mei 2026
alles is al gezegd. wat een mooie camping, grote plaatsen, mooi sanitair. zwembad belooft heel mooi te worden. in juni klaar. deze camping wordt een topper!
prima overnachtingsplaats op weg naar Spanje. ruime plaatsen. beetje manoeuvreren om er op te komen maar geen probleem. erg fraai en schoon toilet gebouw. barretje, aanrader.
Sitecode: 11992
twee nachten gestaan om Schiermonnikoog te kunnen bezoeken. prima lokatie, leuke huiskamer, voor een CP prima sanitair. mooi uitzicht. prettig kontakt met beheerster Karla.
een prachtige, ruime camperplaats. zeer verzorgd. Goede plek, ook voor de luifel. indien gewenst wordt de huurauto op de CP afgeleverd. Absolute aanrader.
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
in het donker moeilijk te vinden maar eigenaar kwam ons na telefoontje ophalen; wat een super camper ground.
2021
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 5 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
wat een fantastische camperplaats in een heel mooie omgeving. mooi schoon sanitair en zeer handige toepassing van de smart card. absolute aanrader!!!
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 5 jaar geleden

alles is al geschreven. absolute top plek, Rudy en Dorine zeer gastvrij . hebben het zeer naar ons zin en met de scooter ben je bij winkels, stadjes en strand binnen een kwartier. uniek goed!