@pressrelease
- 2011
prima overnachtingsplaats op weg naar Spanje. ruime plaatsen. beetje manoeuvreren om er op te komen maar geen probleem. erg fraai en schoon toilet gebouw. barretje, aanrader.
Sitecode: 11992
twee nachten gestaan om Schiermonnikoog te kunnen bezoeken. prima lokatie, leuke huiskamer, voor een CP prima sanitair. mooi uitzicht. prettig kontakt met beheerster Karla.
een prachtige, ruime camperplaats. zeer verzorgd. Goede plek, ook voor de luifel. indien gewenst wordt de huurauto op de CP afgeleverd. Absolute aanrader.
in het donker moeilijk te vinden maar eigenaar kwam ons na telefoontje ophalen; wat een super camper ground.
wat een fantastische camperplaats in een heel mooie omgeving. mooi schoon sanitair en zeer handige toepassing van de smart card. absolute aanrader!!!
alles is al geschreven. absolute top plek, Rudy en Dorine zeer gastvrij . hebben het zeer naar ons zin en met de scooter ben je bij winkels, stadjes en strand binnen een kwartier. uniek goed!
Een fraaie camping met mooie plaatsen. Uitstekende doorgaanscamping!
Prima overnachtingscamping, vlak aan de AutoRoute
Ik heb op veel campings gestaan maar de Vlagberg is de mooiste. Zeer ruime plekken in het bos, uitstekend sanitair en mooie fietsroutes. Aanrader!
Kronkelweggetje vergt enige ervaring. Gewone parkeerplaats voortreffelijk sanitair uitzicht fabuleus. Een camperplaats zoals een camperplaats hoort te zijn. Betaalden 10 euro op 15-3-2014
Voordat overnachtingsplek