@priscilla4420
- 2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

4 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Rondom het meer staan er meerdere campers. Dit is niet het enigste plekje. Via een uitdagend toegangspad kom je op een prachtige locatie om te staan. Genoeg ruimte, geen vaste plekken. wel afhankelijk van hoe hoog het water staat. Er zijn waarschijnlijk meer toegangswegen tot de verschillende locaties rondom het water, we zagen ook campers staan aan in de verte of aan de overkant. Rij hier dus een rondje tot je een mooie plek ziet!
2023
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

Fijne camping, rustig aan het meer. Mooi schoon sanitair. Douchen kost 10 kroon voor 5 minuten. Wij vonden het wel hele snelle 5 minuten, dus neem genoeg muntjes mee. Je kan hier zwemmen, bootje huren, vissen en vis fileren op een vis tafel, er is plek om overdekt te zitten en er is een klein speeltuintje. Goede ervaring.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden

Wij stonden hier vannacht alleen :) met een aantal geparkeerde Noorse auto’s. De weg naar boven is hobbelig, bestaat uit kiezels en is best wel stijl dus ga hier vooral niet met een grote camper omhoog. Met ons VW busje ging het prima. Er is een droog toilet maar die was ontzettend smerig toen wij er waren. Je kan een leuke laagdrempelige wandeling maken langs de waterval :)
Hele rustige en fijne plek om te overnachten. De parkeerplaats zit tussen de bomen, het is semi verhard en er is geen drukke weg 😍 Wij hebben genoten van deze plaats vannacht en gaan nu verder op doorreis 🗺️
2022
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 4 jaar geleden

Onze eerste stop in Denemarken. Heerlijk rustige plek om te overnachten met een prima sanitair en binnen ruimte. De eigenaar Marcel heeft ons allerlei tips mee gegeven voor onze rondreis door Denemarken :) Hij en zijn gezin zijn 6 jaar geleden vanuit Nederland naar Denemarken vertrokken. Aanrader deze camping!