@pruisje11
- 2018
- Integraal
September 2026
Een locatie beoordeeld · 11 dagen geleden
hele vriendelijke ontvangst en mooie camping met ruime plaatsen. water op je plaats en schone sanitaire voorzieningen. fietsen te huur voor mooie ritten op de heide, of naar Ede bv. alles is aanwezig wat een camperaar wenst. voor ons een aanrader!
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Leuke stadscamping waarbij je snel in het prachtige Deventer bent. Ondanks dat we te groot waren, werden we niet geweigerd. Vriendelijk en behulpzaame beheerders. Sanitaire voorzieningen, schoon .
Een locatie beoordeeld · 19 dagen geleden
Mooie grote stadscamping met goede sanitaire voorzieningen en alles wat een camperaar wenst. Laagseizoen 30€ ex toeristenbelasting. Goede uitvalsbasis naar meerdere plaatsen en op loopafstand van Middelburg.
Juli 2026
Heerlijke camping met uitstekende sanitaire voorzieningen. Heel veel info over de omgeving, de abdij en Brussel. Vriendelijke gastheer die, als je zelf ook Vriendelijk bent, je overal mee wilt helpen. Bushalte om de hoek, restaurant naast de camping. Voor ons een aanrader
Mei 2026
Hele fijne mini camping met uitstekende sanitaire voorzieningen. De ontvangst is erg gastvrij, alsof je bij vrienden komt. Lekker rustig met ruime plaatsen, aan alles is gedacht. Erg veel informatie over fiets en wandelen. zijn zeker van plan om het nog eens te bezoeken. voor ons een aanrader.
hele fijne ontvangst. uitstekende sanitaire voorzieningen, met uitgebreide informatie over fietsen en wandelen onder het genot van een bakske koffie. 26€ voor een nacht all in. Komen best nog eens terug.
April 2026
prachtige terrassencamping met verharde camperplaatsen,zijn er ook op gras. schitterend sanitairgebouw met douche en toiletten. prijs is 36€ per nacht all in. summier verlicht in de avond. je bent zo in vaals en Aken.
prachtige camping met uitstekende sanitaire voorzieningen. op loopafstand van het dorpje, ca 25 minuten. vikingen center net iets buiten ribe, zeker de moeite waard. uiterst vriendelijke ontvangst. niet goedkoop maar schoon en modern. wij betaalde voor 2 nachten met stroom 45,50€ per nacht, zit ook water bij.
schitterende camperplaats met alle voorzieningen. je kan hier zelfs een fiets alsmede een auto huren, indien beschikbaar. toiletten en douches zijn super schoon, zelfs een verfrisser aanwezig voor de nare "geurtjes ". Duitsland op een steenworp en losser op fietsafstand. mooie fietsroutes en wandelroutes. zeker een aanrader!
mooie kleine camper plaats. mooie tuin met wilde bloemen. Goede sanitaire voorzieningen, er is zelfs een broodjes service. goede uitvalsbasis voor brugge of blankenberge. Een aanrader voor wandel of fietstochten.