@pruisje11
- 2024
- Rapido 896f Intergraal
- 2018
- Integraal
Hele fijne mini camping met uitstekende sanitaire voorzieningen. De ontvangst is erg gastvrij, alsof je bij vrienden komt. Lekker rustig met ruime plaatsen, aan alles is gedacht. Erg veel informatie over fiets en wandelen. zijn zeker van plan om het nog eens te bezoeken. voor ons een aanrader.
hele fijne ontvangst. uitstekende sanitaire voorzieningen, met uitgebreide informatie over fietsen en wandelen onder het genot van een bakske koffie. 26€ voor een nacht all in. Komen best nog eens terug.
prachtige terrassencamping met verharde camperplaatsen,zijn er ook op gras. schitterend sanitairgebouw met douche en toiletten. prijs is 36€ per nacht all in. summier verlicht in de avond. je bent zo in vaals en Aken.
prachtige camping met uitstekende sanitaire voorzieningen. op loopafstand van het dorpje, ca 25 minuten. vikingen center net iets buiten ribe, zeker de moeite waard. uiterst vriendelijke ontvangst. niet goedkoop maar schoon en modern. wij betaalde voor 2 nachten met stroom 45,50€ per nacht, zit ook water bij.
schitterende camperplaats met alle voorzieningen. je kan hier zelfs een fiets alsmede een auto huren, indien beschikbaar. toiletten en douches zijn super schoon, zelfs een verfrisser aanwezig voor de nare "geurtjes ". Duitsland op een steenworp en losser op fietsafstand. mooie fietsroutes en wandelroutes. zeker een aanrader!
mooie kleine camper plaats. mooie tuin met wilde bloemen. Goede sanitaire voorzieningen, er is zelfs een broodjes service. goede uitvalsbasis voor brugge of blankenberge. Een aanrader voor wandel of fietstochten.
wat iedereen zegt is waar. fantastische cp plaats. plaatsen met en zonder stroom. stadje loopafstand +- 25 minuten. sanitair echt geweldig. wij stonden op plaats nr 37, naast het sanitair gebouw en lekker vrij. 28 € per nacht met 5 kwh stroom. rest inbegrepen. aanrader...
1 nacht hier verbleven voor 38,50 euro met stroom. De wc en douches zijn gedateerd maar schoon en inbegrepen, wordt aan gewerkt. Hele vriendelijke eigenaren die het sinds een jaar hebben overgenomen. Zijn druk om het aan te passen naar deze tijd. Ski piste en lift naast de camping. Er is in de buurt niets te beleven, geen winkels. Dus je zult van te voren proviant moeten inslaan. Er is een kleine bistro met een kleine kaart, heerlijk biertje
27€ voor 2 personen met stroom en water voor 1 nacht met camper. vriendelijke ontvangst en mooie ruime plaats. 1 nacht gestaan, wel nabij snelweg, maar stoorde ons s'nachts niet heel erg. De moeite waard vonden wij.
heerlijke ruime plaatsen. bij aankomst vriendelijke ontvangst, alle voorzieningen zijn voorhanden. winkels restaurants zijn op loopafstand. voor fietsers kan je alle kanten op. voor ons een aanrader