@ptortike!!!
- 2021
Mooie camperplaats. Niet te groot alles aanwezig wat er moet zijn op een camper plaats. prijs is goed voor wat je krijgt. Met als klap op de vuurpijl hangmatten waar je lekker in kan liggen. Dus al met al heel goed.
top plekkie...totale rust en met het sanitair denk je dat je op een wellness bent...ziet er allemaal super uit...strak alles neergezet... zelfs paarden in de wei... wat een rijkdom
ik ben lid van nkc maar opeens doet pro het niet meer...? kan hier naar gekeken worden
Mooie nieuwe camper plaats naast de camping Prijs is lager dan op de camping. Je kan zelf kiezen of je electra en gebruik wilt maken van het sanitair Sanitair kan wel beter schoongemaakt worden vandaar 4 sterren anders waren het er zeker 5 geweest. Plaatsen zien er goed uit groot genoeg. Heel vriendelijk personeel. Zeker aanrader voor 1 a 2 nachten en dat te combineren met een bezoek aan Amiens. Mooi en makkelijk fiets pad naar de stad
fantastische plek en heerlijk wakker worden midden in de natuur. Het is heerlijk stil mooi uit zicht en een heerlijk zwembad.
Fantastische camping , vriendelijke en behulpzame eigenaren. Mooie plek. Lekkere schaduw plek gekregen. Lekker zwembad.. Heerlijk rustig. Mooi aan te rijden vanaf de A7. Eigenaar erg behulpzaam , we hadden lekke band met de campert en de eigenaar heeft ons heel goed geholpen met vertalen met de Franse garage houder ect en is vaak langs gekomen om zomaar te vragen hoe het ging...we konden ook gewoon langer blijven was geen probleem. grt peter.
top plek .... rustig hier vandaag ... mooie plek om te overnachten en morgen weer door te gaan...leuke om de steenkolenmijn te zien. peter
we staan er nog steeds maar is super plek heerlijk ontspannen. geen stress lekker de koeien horen. goed opgezet alles goed geregeld. zo mogen er wel meer komen in Nederland. ga zo door. grt peter
top locatie. uitzicht als geen ander. mooie plek op het gras. je kan het zo duur maken als je wilt. maar wij stonden op het gras waar je zelf je stroom moet betalen. nu 7 uur gestaan en 0,50 eurocent verbruikt kom hier zeker terug . grt
leuke plek klein schaking maar wel mooi staan hier. zicht op de haven. vriendelijk personeel niks mis mee. op 15 minuten van Maastricht af met de fiets...helemaal goed....komen zeker nog eens terug.
deze camping is niet geschikt voor campers en of caravans. de weg er naar toe door de stad nooit nemen. als je gaat dan via de route de Mont Gross rijden anders is dit onmogelijk met camper of caravan. veel tentjes plek mooi maar prijs camping verhouding veel te hoog. plek voor campers caravans nauwelijks.
prima camping....we wisten wel dat we goed moesten kijken anders voorbij gereden. prima plek zelf uitzoeken.. mooi onder afrastering van groen doek.... sanitair goed zwembad goed eigenlijk alles goed en dat voor de prijs incl 2 personen en camper incl Electra van €32,50 per nacht.... aanrader
prima camping goede camping houders vriendelijk zijn n gezellig. leuke plek aan het water en fiets tocht naar het stadje gewoon te doen. top camping
camping oké.niks mis mee goed verzorgd mooi aan het strand.1 groot nadeel is die trein die 5x per uur langs komt incl goederen treinen in de nacht. oordopjes is groot advies .grt